AjaxSecure.com logo

AjaxSecure.com reviews, ervaringen en beoordelingen

AjaxSecure.com reviews, ervaringen en beoordelingen
586
AjaxSecure.com logo
Website
AjaxSecure.com
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen AjaxSecure.com

AjaxSecure.com is gespecialiseerd in het verkopen van alarmsystemen. Deze professionele alarmsystemen beveiligen jouw woning of bedrijfspand tegen inbraak en andere bedreigingen van buitenaf. De gebruiksvriendelijke beveiligingssystemen zijn eenvoudig in gebruik en combineren technische innovaties met een modern design. Wil jij weten of een Ajax alarmsysteem van AjaxSecure.com de juiste keuze is voor jouw situatie? Neem dan een kijkje bij de AjaxSecure.com reviews die wij op deze pagina verzameld hebben. Door beoordelingen van echte gebruikers te lezen, weet jij of dit bedrijf betrouwbaar is en aan je verwachtingen voldoet. Als je zelf ervaring hebt met AjaxSecure.com vragen we je om ook een beoordeling achter te laten. Op deze manier help je namelijk anderen bij het maken van een weloverwogen beslissing om wel of niet te kopen bij AjaxSecure.com.

Over AjaxSecure.com

Wil jij een Ajax alarmsysteem kopen? Dan ben je bij AjaxSecure.com aan het juiste adres. Dit bedrijf is marktleider op het gebied van de verkoop van Ajax alarmsystemen. Door jouw alarmsysteem online te bestellen profiteer je van een snelle levering. Je hebt jouw beveiligingssysteem namelijk binnen 24 uur in huis! Jij hebt jouw woning of bedrijfspand dus binnen de kortste keren goed beveiligd. AjaxSecure.com levert aan verschillende doelgroepen, waaronder particulieren en bedrijven door heel Europa. Ook webshop resellers, installateurs en distributie electronica retail nemen hier beveiligingsoplossingen af.

Waarom kiezen voor AjaxSecure.com

Allereerst is AjaxSecure.com marktleider in Ajax alarmsystemen binnen Europa. Je kunt ervoor kiezen om jouw Ajax alarmsysteem te koppelen aan de alarmkamer van Service Centrale Nederland. Wanneer je dit wilt, is het mogelijk om alle beveiligingssystemen van Ajax Secure Europe te koppelen aan Service Centrale Nederland. De meldkamer kan je in dit geval preventief waarschuwen voor gevaar zoals bijvoorbeeld inbrekers of brand. AjaxSecure.com heeft een eigen installatiedienst en kent de producten als geen ander. De ervaren monteurs helpen je graag bij het installeren en instellen. Ze kunnen bijvoorbeeld op afstand checken of de configuratie van jouw alarmsysteem goed ingesteld staat. Wanneer je op een werkdag voor 23.00 jouw bestelling plaatst, heb je deze de volgende dag al in huis. Boven de €500,- wordt het pakket ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Is AjaxSecure.com betrouwbaar?

Als marktleider staat AjaxSecure.com goed bekend binnen heel Europa. Er is een klantenservice waar je terecht kunt met al jouw vragen, suggesties en klachten. Ook kun je AjaxSecure.com volgen op diverse social media kanalen, waaronder Facebook en Twitter. Betalen doe je in een beveiligde omgeving en je hebt zelfs de mogelijkheid om achteraf jouw bestelling af te rekenen of om jouw alarmsysteem in drie termijnen te betalen. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Klantenservice en klachten

Heb jij een vraag? Stel die dan gerust. AjaxSecure.com komt op werkdagen binnen een paar uur bij je terug als je een e-mail stuurt naar de klantenservice. Daarnaast kun je ervoor kiezen om te bellen of om je vraag te stellen via Facebook. Voordat je contact opneemt met de klantenservice is het verstandig om een kijkje te nemen bij de informatie over onder andere levering, retourneren en de betaling van jouw bestelling. Het zou kunnen dat jouw vraag al beantwoord wordt.

Wil jij ook beoordelen?

Bij het aanschaffen van een alarmsysteem is het natuurlijk belangrijk dat deze afkomstig is van een betrouwbaar bedrijf. Wanneer jij erover nadenkt om op AjaxSecure.com een Ajax beveiligingssysteem aan te schaffen, kan je op deze pagina de reviews over dit bedrijf lezen. Heb je ervoor gekozen om een aankoop te doen? Deel dan jouw AjaxSecure.com ervaring ook op Ervaringensite.nl. Op deze manier help jij op je beurt anderen weer verder bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld of je goed geholpen bent bij het uitzoeken van het juiste systeem, of je deze snel in huis had en hoe de installatie is verlopen.

Reviews over AjaxSecure.com
Gerelateerde bedrijven
Somfy logo
Somfy
7 beoordelingen
6,5
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Welovewallpaper logo
Welovewallpaper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super positief

Ik maak er al anderhalf jaar gebruik van en ik ben er super positief over. Ik heb naar 1,5 jaar nog geen een keer een vals allarm gehad. De app werkt erg fijn en eenvoudig. Het werkt allemaal heel gemakkelijk.

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charissa W.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AjaxSecure.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Somfy logo
Somfy
7 beoordelingen
6,5
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Welovewallpaper logo
Welovewallpaper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AjaxSecure.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over AjaxSecure.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AjaxSecure.com actief?

AjaxSecure.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de AjaxSecure.com reviews? Dan kunt u naar de website van AjaxSecure.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie