Ako logo

Ako reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Ako reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1277
Ako logo
Website
Ako
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Ako

Op zoek naar de leukste boeken van het moment? Dan kan Ako je echt van dienst zijn. Op basis van de informatie uit reviews en ervaringen van mensen die al zaken deden met Ako hebben we de belangrijkste informatie voor je samengevat. Zo ontstaat een compleet beeld van de aanbieder en kun je op basis van de extra informatie besluiten om ook zaken te doen met Ako.

Over Ako

Met Ako kun je heerlijk ontspannen. De boekenwinkel/boekhandel vind je op veel zogenaamde high traffic locaties. Dit zijn locaties als stations, vliegvelden en ook bepaalde plaatsen in de bekende steden. Ako heeft standaard zo rond de 1500 boeken in de aanbieding en ook nog eens tweeduizend tijdschriften. De boeken en tijdschriften worden aangeboden in zowel de Nederlandse als in een groot aantal buitenlandse talen. Ako is een onderdeel van de Audax Groep, een zakelijk platform voor logistieke retail en gericht op het creëren, vermarkten, verspreiden en verkopen van printmedia.

Waarom kiezen voor Ako?

Kiezen voor Ako is kiezen voor een breed assortiment aan kranten, tijdschriften en boeken. Met Ako kies je voor de marktleider van het land in deze branche. Behalve de al genoemde producten kun je bij Ako ook terecht voor producten als wenskaarten, kansspelen, cadeaukaarten, schrijfwaren, tabak, frisdranken en zoetwaren. Je kiest dus voor een veelzijdig aanbieder. Ako biedt Nederlandse en Engelse boeken, houdt een eigen boeken top 10 bij en hanteert zelfs een boeken top 100. Op de webshop vind je eveneens het laatste boekennieuws.

Is Ako betrouwbaar?

Op Ako kun je bouwen. Dat spreekt althans uit de reviews en ervaringen van mensen die al boeken lazen van deze aanbieder. Ako bied je altijd keurig op tijd de actuele kranten en tijdschriften, hanteert de reguliere en eerlijke prijzen en helpt je met het kiezen van de leukste boeken door onder meer de top 10 en de top 100. De betrouwbaarheid en transparantie zie je ook terug op de website van Ako, waar zelfs het Kvk en BTW nummer genoemd worden, zoals je er ook het adres van deze specialist in boeken en tijdschriften vindt. Het zijn zaken die alles zeggen over de transparantie en betrouwbaarheid van deze specialist.

Klantenservice en klachten

Ook als je kijkt naar de klantenservice dan staat de aanbieder van boeken en tijdschriften er gewoon prima op. Ako biedt talloze mogelijkheden om contact op te nemen mocht je een vraag hebben of een klacht in wilt dienen. Zo kun je kiezen voor een schriftelijke klacht. Je vindt het postadres op de website immers. Je kunt echter sneller een e-mail sturen en het is altijd verstandig eerst naar de veel gestelde vragen te kijken voor je belt of mailt. Doorgaans vind je daar namelijk al het antwoord op de vraag die je hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie die je haalt uit de reviews en ervaringen ben je veel beter in staat een goede keuze te maken. De informatie uit de praktijk geeft je vaak net dat laatste zetje in de rug bij het nemen van de beste beslissing. Dit zou in dit kader dus prima Ako kunnen zijn. In de wetenschap dat een beoordeling van toegevoegde waarde is, willen we je voortaan vragen om ook een beoordeling achter te laten. Kleine moeite, maar je helpt er andere mensen echt mee!

Reviews over Ako

Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
TeVe-Blad logo
TeVe-Blad
1 beoordeling
10
Goedgevoel logo
Goedgevoel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Ako

Ons team van experts heeft Ako geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Ako bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Ako is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Ako is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Ako te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ako.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Ako


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
TeVe-Blad logo
TeVe-Blad
1 beoordeling
10
Goedgevoel logo
Goedgevoel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ako een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Ako. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ako actief?

Ako is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Ako reviews? Dan kunt u naar de website van Ako gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie