Allianz Assistance logo

Allianz Assistance reviews, ervaringen en beoordelingen

Allianz Assistance reviews, ervaringen en beoordelingen
74
Allianz Assistance logo
Website
Allianz Assistance
Categorie
Verzekeringen

Allianz Global Assistance

Bij Allianz Global Assistance kun je een reisverzekering en een annuleringsverzekering afsluiten. Bovendien is het mogelijk om te kiezen voor pechhulp bij Allianz Global Assistance. Allianz Global Assistance heeft diverse verzekeringen. Je hebt de keus uit een doorlopende en een kortlopende (zaken)reisverzekering. Ook wanneer je een avontuurlijke reis gaat maken kun je bij Allianz Global Assistance. Hiervoor dien je te kiezen voor de Adventure & Survival Verzekering. Zelfs wanneer je een buitenlandse Au Pair in dienst kun je bij Allianz Global Assistance een Au Pair verzekering afsluiten. Het afnemen van een dienst bij Allianz Global Assistance kan handig zijn wanneer je op zoek bent naar een pechhulp in Nederland of in het buitenland. Pechhulp kan nodig zijn als je wilt dat je professionele hulp krijgt bij pech onder weg. Bij Allianz Global Assistance ben je ook zeker van het feit dat kenteken gebonden gebruik kunt maken van pechhulp. Als een partner of iemand anders gebruik maakt van de auto, kan hij of zij bij pech ook een beroep doen op de pechhulp van Allianz Global Assistance.

Allianz Global Assistance ervaringen

Ben jij op zoek naar een aanbieder op het gebied van reisverzekeringen? Dan kun je onder andere bij Allianz Global Assistance terecht. Het hebben van een reisverzekering is in veel gevallen erg belangrijk. Het is dan ook van belang dat je de juiste aanbieder en de juiste reisverzekering kiest. Door de diverse Allianz Global Assistance ervaringen te lezen kun je de beste keuze maken.

Heb jij Allianz Global Assistance ervaringen?

Heb jij al eens eerder een reisverzekering afgesloten bij deze organisatie? Door jouw Allianz Global Assistance ervaringen te delen met ons, kun je vele andere mensen helpen. Mensen zullen jouw ervaringen en de ervaringen van andere lezen en op basis daar van een keuze maken. Zij zullen antwoorden krijgen op de vragen zoals is Allianz Global Assistance de juiste keuze?

Reviews over Allianz Assistance
Gerelateerde bedrijven
nowinsure.com logo
nowinsure.com
2 beoordelingen
9
Helan logo
Helan
117 beoordelingen
2,9
Europ Assistance logo
Europ Assistance
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Allianz Assistance

Allianz Assistance is geverifieerd door ons expert team. De webshop Allianz Assistance bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Allianz Assistance lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Allianz Assistance. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Allianz Assistance is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Allianz Assistance te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Allianz Assistance.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel tevreden!

Ik was super gehyped toen ik dit product bestelde! Het duurde niet zo lang om geleverd te worden en het was niet beschadigd verder!! Het aanvraagproces ging soepel en snel. Heel tevreden!

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liam V.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Allianz Assistance
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
nowinsure.com logo
nowinsure.com
2 beoordelingen
9
Helan logo
Helan
117 beoordelingen
2,9
Europ Assistance logo
Europ Assistance
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Allianz Assistance een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Allianz Assistance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Allianz Assistance actief?

Allianz Assistance is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hulpdiensten en pechservices , fietsverzekeraar en reisverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Allianz Assistance reviews? Dan kunt u naar de website van Allianz Assistance gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie