Aluminiumfoto.com logo

Aluminiumfoto.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Aluminiumfoto.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
660
Aluminiumfoto.com logo
Website
aluminiumfoto.com
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Aluminiumfoto.com

Alles wat met foto’s te maken heeft zit de laatste jaren vrij sterk in de lift. We geven meer fotocadeau’s dan ooit en ook foto’s op aluminium zijn steeds populairder aan het worden. Ben jij op zoek naar zo’n foto op aluminium en dus ook naar een review over Aluminiumfoto.com? Dan zit je hier op het goede adres. Je vindt op deze pagina ervaringen en beoordelingen van echte klanten over Aluminiumfoto.com. Zo weet jij op basis van de reviews hier of deze webshop voor jou een goede match is.

Over Aluminiumfoto.com

Aluminiumfoto.com is een no nonsens webshop wiens naam perfect de lading dekt. Ze verkopen foto’s op aluminium. Deze trendy markt zit sterk in de lift dankzij de toch vrij aparte en unieke uitstraling van dit type foto’s. Aluminiumfoto.com zet daarbij sterk in op klantvriendelijkheid en is zelf ook een onderdeel van het bekende Fotogeschenk. Dat uit zich in heel wat flexibiliteit doorheen het bestelproces. Zo maak je als klant de uitsnede online gewoon zelf. Je kunt er daarbij voor kiezen om een eigen foto up te loaden of om te werken met de reeds bestaande beeldbank. De webshop beschikt over een uitgebreide beeldbank van knappe foto’s en ook kunstreproducties. Na het bestellen kan je als klant kiezen voor thuisbezorging of kan je ook jouw bestelling kosteloos afhalen in één van de meer dan 100 afhaalpunten doorheen België en Nederland. De levertijd schommelt rond de drie à vier werkdagen, maar het is ook mogelijk om mits een toeslag een spoedbestelling door te voeren.

Waarom kiezen voor Aluminiumfoto.com?

Aluminiumfoto.com is gespecialiseerd in allerhande types foto’s op aluminium af te drukken. Je hebt daarbij als klant keuze tussen twee opties. De standaard aluminium afdruk wat de foto een typische RVS look geeft of de aluminium foto met een witte toplaag. Eens je hier jouw keuze uit hebt gemaakt kan je dankzij de bestelsoftware een keuze maken tussen één van de vele formaten die mogelijk zijn. Hier heb je als klant zowat absolute vrijheid in. Aluminiumfoto.com verkoopt zijn foto’s in formaten van 15x20 cm tot 200x400 cm. Naast de foto’s an sich kan je op de webshop ook terecht voor verschillende accessoires waarmee je jouw paneel thuis kunt bevestigen aan de muur. Betalen kan op heel wat manieren zoals bijvoorbeeld via iDeal, kredietkaart, Bancontact en PayPal. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf ontvang je ook nog eens 5 euro korting op een volgende bestelling. Daarnaast krijg je ook bij Aluminiumfoto.com 14 dagen de tijd om je te beroepen op het herroepingsrecht. Hiervan uitgesloten zijn alle producten die specifiek op basis van de instructies van de klant gemaakt zijn.

Is Aluminiumfoto.com betrouwbaar?

Aluminiumfoto.com toont meteen op de homepage alle relevante bedrijfsinformatie die ze ook wettelijk moeten tonen. Je vindt er het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Er is een klantenservice die je bij vragen of problemen kunt bereiken en bij algemene voorwaarden vind je duidelijk omschreven wat de manier van werken bij diverse situaties is. Daarenboven publiceren ze ook op hun webshop de resultaten van tal van klantenbeoordelingen en reviews. Ten slotte is ook de verbinding met de webshop beveiligd dankzij de SSL-verbinding.

Klantenservice en klachten

Het is vanzelfsprekend mogelijk dat je ergens doorheen het bestelproces met een vraag zit. Of misschien heb je wel een klacht over een bestelling of de levering. In beide gevallen kan je dan terecht bij de klantenservice van Aluminiumfoto.com. Deze kan je telefonisch contacteren of via mail. Het bedrijf beschikt ook over een kantoor waar je op afspraak langs kunt komen om verhaal te halen. Heb je een klacht? Dan kan je best alle informatie en eventueel ook het bestelnummer doorsturen via mail. Gezien Aluminiumfoto.com een Nederlands bedrijf is zijn ze wettelijk verplicht binnen de 14 dagen een antwoord te bieden. Kom je er niet uit? Dan kan je ook terecht bij het platform van de Europese Commissie voor geschillenbeslechting.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij in het verleden reeds een foto op aluminium bij Aluminiumfoto.com? Of heb je op een andere manier contact gehad met de klantenservice of gewoon de webshop? Dan zijn wij op zoek naar een beschrijving van jouw ervaringen met en jouw beoordeling van Aluminiumfoto.com. Schrijf op deze pagina een review over deze webshop en help de volgende bezoeker een handje vooruit. Ben je tevreden over jouw bestelling? Is de kwaliteit goed? Zou je opnieuw bestellen?

Reviews over Aluminiumfoto.com
Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Reli logo
Reli
1 beoordeling
10
Sticker.be logo
Sticker.be
2 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Aluminiumfoto.com

Het bedrijf Aluminiumfoto.com is geverifieerd door ons. De webshop aluminiumfoto.com is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Aluminiumfoto.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Aluminiumfoto.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van aluminiumfoto.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van aluminiumfoto.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle service

Ik heb hier een foto besteld en toen we deze binnen kregen zaten er allemaal roze strepen op. Toen heb ik even gemaild en kregen we een nieuwe opgestuurd. Super fijn!

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijn H.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Aluminiumfoto.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Reli logo
Reli
1 beoordeling
10
Sticker.be logo
Sticker.be
2 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Aluminiumfoto.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Aluminiumfoto.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Aluminiumfoto.com actief?

Aluminiumfoto.com is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) printdiensten en drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Aluminiumfoto.com reviews? Dan kunt u naar de website van Aluminiumfoto.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie