Anderzorg logo

Anderzorg reviews, ervaringen en beoordelingen

Anderzorg reviews, ervaringen en beoordelingen
154
Anderzorg logo
Website
Anderzorg
Categorie
Verzekeringen

Ervaringen Anderzorg

Anderzorg is een zorgverzekering die is opgericht samen met Menzis. Anderzorg doet het iets anders dan de zorgverzekering. De zorgverzekeraar richt zich namelijk voornamelijk op mensen die weinig zorg hebben. Maar krijg je voor deze lage premie wel echt zorg als je het toch onverwacht wel nodig hebt? De ervaringen van klanten bij Anderzorg lees je gewoon hier online. We leggen graag uitgebreid uit wat deze zorgverzekering voor jouw kan betekenen. Als je zelf al wel klant bent dan kan je natuurlijk ook je eigen ervaringen delen. Zo kunnen we iedereen een eerlijk advies geven over de zorgverzekering Anderzorg.

Over Anderzorg

Anderzorg probeert altijd de laagste zorgpremie van Nederland te hebben. In ruil daarvoor krijg je wel een klein zorgpakket waarbij alleen de echte basis verzekerd is. Daarnaast betaal je een eigen risico van € 500 als er toch onverwacht iets gebeurd. Het vrijwillig eigen risico wordt dus gebruikt om tot een lager maandtarief te komen. Dit maakt de zorgverzekering perfect als je eigenlijk nooit wat mankeert. Als je wel wat gaat mankeren dan is dit natuurlijk geen ramp alleen zit je wel aan een hoog eigen risico vast.

Regel je zorg gewoon online.

Alle zorgzaken regel je bij Anderzorg gewoon online. Je bent dus geen uren bezig met het invullen van papieren. Declareren doe je gewoon via de website of via een app en hoeft niet lastig te zijn. Heb je een zorgvraag? Dan kan je gewoon online een berichtje sturen en Anderzorg helpt je verder. Eventueel kan je zorgvragen ook voorleggen door even te bellen als je dit toch liever hebt. Het voordeel van online je zorgzaken regelen is dat het gewoon 24/7 kan en je niet gevonden bent aan openingstijden of regeltjes.

Goede zorg

Heb je toch zorg nodig dan kan je dankzij Menzis rekenen op goede zorg. Met meer dan 35.000 zorgaanbieders is eigenlijk iedereen wel gecontracteerd. Daarnaast zijn alle huisartsen en tandartsen standaard aangesloten. Je hoeft dus niet van huisarts te veranderen als je naar Anderzorg overstapt. Mocht je dus ineens zorg nodig hebben dan kan je wel gewoon op je zorgverzekering rekenen.

Gerelateerde bedrijven
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Helan logo
Helan
117 beoordelingen
2,9
Flora by Ethias logo
Flora by Ethias
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Anderzorg

Anderzorg is geverifieerd door ons expert team. De webshop Anderzorg bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Anderzorg lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Anderzorg. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Anderzorg is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Anderzorg. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Anderzorg.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte bemiddeling bij onterechte declaratie

Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.

Geplaatst op: 14-12-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Niels

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onterechte rechtszaak

een absolute afrader wat een grove onbeschofte klantonvriendelijke onmenselijke rotmaatschappij!
ik heb altijd mijn premie op tijd betaald met automatisch incasso toen dat 1x niet lukte heb ik voor de zekerheid de premie voor 2 maanden vast vooruitbetaald.
8 oktober 2x 66,-dit heb ik aan az bericht ik heb telefonisch contact gehad waarin mij gezegd werd dat de bedragen zouden worden gebruikt voor de premie van oktober en november en dat december weer automatisch zou gaan wel moest ik nog de kosten betalen voor 1x acceptgiro [1,50] dus op 11 oktober nogmaals 1,50 overgemaakt. 17 oktober krijg ik weer een acceptgiro ik meld dat de premie op 8 oktober al is betaald.
14 november zie ik dat az op 20 oktober 64,50 euro heeft teruggestort [66,- -1,50] met de mededeling dat ik 67,50 moest betalen voor 5 november.Kennelijk konden ze wel vast 1,50 afhouden van een al vooruit betaald bedrag maar dit niet verwerken als betaalde premie. vanaf eind november hebben ze weer de automatisch incasso gebruikt maar stelselmatig geweigerd om de premie van november zo te incasseren, nee ze hebben zsm het bedrag overgezet naar de LAVG met hoge extra kosten.
AZ liegt en bedriegt draait en googelt met data en cijfers is zelfs zo grof geweest mij te beschuldigen als wanbetaler! Hierover heb ik veelvuldig contact gehad met AZ, dit wordt door hen hardnekkig ontkent, ik heb de mails en telefoongegevens!
Ik heb eind feb contact gehad met LAVG omdat er met AZ niet te praten was, zij hebben mij telefonisch toegezegd dat als ik de rekening van 66,- zou voldoen voor 1 maart dat zij het dossier zouden sluiten en dat het dan klaar was.
Zo niet anderzorg nee die zijn een rechtszaak gestart!
en met veel gelieg over contacten gedraai en gegoochel met data en cijfers zich verschuilend achter hun geautomatiseerd proces waardoor ze niks met mensen hebben.
maar kennelijk braaf premiebetalende verzekerden liever over de kling en op gigantische kosten jagen.
Volstrekt onnodig hatelijk en klantonvriendelijk! Ik was nooit! te laat met het betalen van de premie juist te vroeg en dan wordt je weggezet als minderwaardig smerig onderkruipsel een walgelijke wanbetaler die minder waard is dan stront onder je schoen!
En nee ik ben niet de enige die dit ondervind! Kijk en lees op sites en forums.
Anderzorg is wat mij betreft een maatschappij die ooit aardig begon maar helaas ten ondergaat aan zijn eigen grofgebekte arrogantie, uitblinker in oplichten en uitkleden van premiebetalers en nee ze zijn niet de goedkoopste, wel de meest barre maatschappij. U bent gewaarschuwd ga weg bij deze maatschappij ze zijn niet menselijk en welhaast onbereikbaar klachten kun je indienen je krijgt nooit antwoord, en als je toevallig wel antwoord krijgt dan wordt dat stelselmatig ontkent.

Geplaatst op: 29-06-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: S

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima

Echt een prima verzekeraar als je nooit wat hebt. Je hebt voor een groot deel vrij zorgkeuze en een prima dekking. Moet je vakaer naar een ziekenhuis dan kan ik me voorstellen dat anderzorg niet zo ideaal is

Geplaatst op: 30-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerard

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beste ene goedkoopste

Het is goedkoop en goed klaar! Ik heb dan zelf ook nooit wat maar dan is een goedkope verzekeraar wel zo prettig. het is allemaal al duur genoeg

Geplaatst op: 12-10-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Modani

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd de beste zorgaanbieder

Ik weet niet hoelang Anderzorg al bestaat maar ongeveer 2 jaar geleden kreeg ik een aanbieding van Anderzorg in mijn email. En ben maar eens gaan vergelijken met andere aanbieders. Een nieuwe aanbieder geeft je vaak vele voordelen, omdat ze zich moeten bewijzen. In de vergelijking kwam anderzorg veel voordeliger uit de bus dan mijn huidige aanbieder. En ook ten opzichte van andere aanbieders bleef Anderzorg veel aantrekkelijker.

Ik ben overgestapt en nooit spijt van gehad. Lage prijs en goede voorwaarden maken Anderzorg voor mij dé zorgverzekeraar om bij te blijven ook dit jaar weer.

Geplaatst op: 07-12-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johanna

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Anderzorg
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Helan logo
Helan
117 beoordelingen
2,9
Flora by Ethias logo
Flora by Ethias
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Anderzorg een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Anderzorg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Anderzorg actief?

Anderzorg is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Anderzorg reviews? Dan kunt u naar de website van Anderzorg gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie