Bandanawinkel.nl logo

Bandanawinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bandanawinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
676
Bandanawinkel.nl logo
Website
bandanawinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bandanawinkel.nl

Een bandana is een kledingstuk dat voor heel wat gelegenheden kan dienen. Bijvoorbeeld als fashion statement of net als een leuk accessoire om een bepaalde feestoutfit af te maken. Of misschien draag je er wel eentje om jouw haar te beschermen in een professionele omgeving. Hoe dan ook vind je allerhande leuke bandana’s en aanverwanten op Bandanawinkel.nl. Ontdek je graag of Bandanawinkel.nl een betrouwbare website is? Dan kunnen reviews en beoordelingen van hun klanten daarbij helpen. Dat is exact wat je op deze pagina terug kunt vinden. Zo kan jij op basis van de ervaringen van anderen een juiste beslissing nemen.

Over Bandanawinkel.nl

Bandanawinkel.nl beschikt over een ruim assortiment bandana’s en alles wat min of meer in het genre van de bandana’s bestaat. De website is een onderdeel van het alom gekende Shoppartners dat werd opgericht in 1999. Vandaag de dag is Shoppartners het moederbedrijf van meer dan honderd verschillende webshops. Dat brengt ons ook meteen bij de unieke voordelen van shoppen bij Bandanawinkel.nl. Je geniet van het enorme logistieke netwerk van Shoppartners en ook van een snelle service. Zo goed als elk artikel bij Bandanawinkel.nl is op voorraad en kan er mits een bestelling voor 15 uur de volgende dag reeds bij jou afgeleverd worden. Bovendien kan je op eender welk moment bij de klantenservice terecht voor vragen of advies. Klik bijvoorbeeld even de live chat functie aan als je hulp nodig hebt of advies in vilt winnen. Wil je graag op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen en sales? Dan kan je de social media profielen van Shoppartners volgen.

Waarom kiezen voor Bandanawinkel.nl?

Bandanawinkel.nl is gespecialiseerd in de verkoop van bandana’s in uiteenlopende kleuren, prints en designs. De webshop verkoopt echter nog meer producten dan enkel en alleen bandana’s. Op Bandanawinkel.nl vind je bijvoorbeeld onder andere volgende categorieën terug: hoeden soorten, sombrero’s, helmen, bivakmutsen, cowboyhoeden, baretten, baseballcaps, tiara’s en ga zo maar door. Vind je niet meteen wat je zoekt? Dan kan je nog altijd gebruik maken van de zoekbalk op de home page. Met de zoekbalk kan je zoeken op trefwoord, kleur en/of maat. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je in Nederland 4,99 euro verzendkosten en in België 5,99 euro. Vanaf een uitgave van 199 euro vallen de verzendkosten weg. Betalen kan je via een bankoverschrijving, via iDeal, via Bancontact, via kredietkaart of via Sofort. Twijfel je na jouw aankoop toch nog over jouw beslissing? Dan krijg je van Shoppartners maar liefst dertig dagen de tijd om jouw ongebruikte bestelling retour te sturen.

Is Bandanawinkel.nl betrouwbaar?

Heb je een leuke bandana gevonden? Dan spreekt het voor zich dat je wel graag even zeker weet of Bandanawinkel.nl wel echt een betrouwbare webshop is. Goed nieuws in dat opzicht is alvast dat de verbinding met de website een veilige is. Zoals je kunt zien aan het slotje in de adresbalk zijn jouw gegevens veilig voorzien van een encryptie. Derden hebben dus geen toegang tot jouw persoonsgegevens. Daarnaast vind je op Bandanawinkel.nl ook alle relevante bedrijfsgegevens van Shoppartners terug zoals het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Ook beschikt Bandanawinkel.nl over een lange lijst algemene voorwaarden en is er een privacy verklaring op de webpagina terug te vinden. Ten slotte is Bandanawinkel.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Kort gezegd: ja, Bandanawinkel.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Op de pagina klantenservice van Bandanawinkel.nl vind je heel wat antwoorden op heel wat vragen terug. Helpen deze je nog steeds niet verder? Dan kan je de klantenservice contacteren. Dat kan via de live chat functie op de website, via de telefoon of per mail. In de regel krijg je binnen de werkdag een antwoord van de klantenservice van Bandanawinkel.nl. Wil je een klacht indienen? Dan zijn de stappen dezelfde al heb je nu wel een alternatief. Zo kan je ook het keurmerk Thuiswinkel Waarborg inschakelen. Komt er geen vergelijk? Dan is de hele zaak voer voor de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Is een bandana een onmisbaar stukje van jouw kleerkast? En heb je enige ervaring met Bandanawinkel.nl? Wat jouw verhaal ook is: alles wat relevant is betreffende de Bandanawinkel is voor ons van groot belang. Hoe ervaar jij het aankoopproces? Zou je de producten van Bandanawinkel.nl een positieve beoordeling geven? Overweeg je om opnieuw te kopen of net niet? Schrijf op deze pagina jouw review over Bandanawinkel.nl en eeuwige dank is jouw deel.

Reviews over Bandanawinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Bandanawinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bandanawinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Bandanawinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bandanawinkel.nl actief?

Bandanawinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bandanawinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Bandanawinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie