Banggood logo

Banggood reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Banggood reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
534
Banggood logo
Website
banggood.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Banggood

Wil je ook graag meer weten over hoe Banggood wordt beoordeeld en wat de ervaringen zijn met deze webshop? Lees dan gauw verder voor persoonlijke reviews en ervaringen over Banggood. Je leest meer over deze webshop en kunt vervolgens de persoonlijke reviews van klanten lezen. Natuurlijk mag je als klant van Banggood ook zelf een ervaring of review achterlaten.

Over Banggood

'Banggood will give you the best bang for your buck!' is het credo van Banggood. Banggood is niet zomaar een webshop, het is een van de grootste e-commerce platformen uit China. Dit betekent dat meerdere verkopers hier hun producten kunnen (door)verkopen. Je hebt te maken met grote bedrijven, kleine ondernemers en dropshippers bij Banggood. Hierdoor geniet je als klant van een aanbod van meer dan 70.000 producten in vrijwel alle denkbare categorieën. Of je nu een nieuwe soeplepel nodig hebt of juist een telefoonhoesje wilt bestellen, het kan allemaal bij Banggood.

Banggood onderscheidt zich van andere grote e-commerce platformen, door zich op de beste deals te richten. Je shopt tegen de beste prijzen en kunt dagelijks gebruik maken van nieuwe deals. Iedere dag wordt het aanbod uitgebreid en zijn er nieuwe deals beschikbaar.

Waarom kiezen voor Banggood

Banggood is voor iedereen die van scherpe prijzen en goeie deals houdt. Je kunt bij deze webshop terecht voor de beste deals en kunt zo voor spotgoedkope prijzen shoppen. Daarnaast is dit online platform bekend vanwege de goede service, duidelijke voorwaarden en heldere communicatie. Je weet waar je aan toe bent en kunt altijd om extra hulp vragen.

Banggood is de hardstgroeiende e-commerce platform van Nederland en Europa. Vanwege de scherpe prijzen en relatief snelle verzendtijden is dit platform razendpopulair. Bij alle bestellingen kun je gelijk zien hoelang de verzendtijd naar Nederland zal duren en geniet je altijd van updates over de verzending van jouw bestelling.

Is Banggood betrouwbaar?

Banggood is al jarenlang een fenomeen in Azië en is sinds de laatste jaren ook steeds populairder aan het worden in het Westen. Dit e-commerce platform groeit met de dag en dat komt niet alleen door het goede aanbod aan kwaliteitsproducten, ook vanwege de duidelijke service en heldere communicatie. Omdat je te maken hebben met verschillende verkopers op dit platform, kan het nog best lastig lijken om vragen te stellen over de producten. Maar Banggood maakt het mogelijk om direct vragen te stellen aan de verkoper. Kun je niet in contact komen met de verkoper of heb je een andere vraag? Dan kun je altijd nog Banggood zelf contacteren voor hulp.

Ondanks dat Banggood een Chinese webshop is, kun je hier gewoon met jouw bekende betaalmiddelen betalen. Het is vrij eenvoudig om gewoon te betalen met creditcard, via een vertrouwde betaling per Ideal of door gebruik te maken van het online beveiligde PayPal.

Klantenservice en klachten

Zoals hierboven beschreven, is Banggood een e-commerce platform waar meerdere verkopers hun producten kunnen aanbieden. Hierdoor kun je het beste met vragen bij de verkoper zijn. Banggood maakt het daarom ook mogelijk om vragen rechtstreeks aan de verkoper te stellen. Zo weet je gelijk meer over de product, verzending en meer.

Heb je specifieke vragen die je niet zomaar aan de verkoper kunt stellen? Bekijk dan eerst of deze vraag niet al online wordt beantwoord door de categorie: “Meest gestelde vragen”. Hier lees je namelijk alles over verzending, retourneren, garantie en meer. Wanneer je er zelf niet uitkomt, kun je altijd de klantenservice van Banggood contacteren. Dit kan middels een Live Chat met een medewerker van Banggood. Ook kun je via mail of per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Banggood. Dit kan zowel in het Nederlands, als in het Engels worden gedaan.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met het shoppen bij Banggood? Laat anderen dan weten wat jij van deze ervaring vond en of je Banggood zou aanraden. Je kunt ook een beoordeling achterlaten en een kleine review geven van Banggood. Op deze manier geef je nieuwe klanten een inkijkje in het shoppen bij Banggood.

Reviews over Banggood
Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
67% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
The after sale van Banggood is erg goed.

Op 9 december 2021 heb ik een draadloos microfoon besteld op Banggood.com. Op dezelfde dag heb ik een bericht gekregen dat de order is verzonden, de verwachte delivery dag is 19-2-2022. Op 13 januari 2022 heb ik een bevestiging van Banggood ontvangen. In de mail staat dat de product is door mij ontvangen, of ik een feedback over de microfoon kunnen schrijven. I was echt verbaasd, I heb niks ontvangen. Toen keek ik naar de tracking info, daar vermeldde dat de post op 22 dec 2021 om 13:36 is bezorgd. Op die dag en in die tijd was ik aan het werken. Aan wie heeft PostNL mijn pakket bezorgd. GEEST?? Ik heb betaald en niks heb gekregen. Ik nam meteen contact met de klanten service van Banggood. Over een paar uurtjes kreeg ik een snelle reactie van Banggood. Ze biedt mij de mogelijke oplossingen aan. Eerst oplossing is contact opnemen met PostNL. Dus de volgende dag (14 januari 2022) , belde ik naar de klantenservice van PostNL. Na 20 minuten wachttijd, kreeg ik uiteindelijk iemand aan de lijn. De telefonist vertelde aan mij dat de pakket onderweg is naar China. Om meer te weten, moet de afzender (Banggood) een onderzoek opstarten bij PostNL. Ik gaf dit door aan Banggood. Na 3 dagen, Banggood stuurde mij een email over het resultaat van de onderzoek. PostNL gaf aan dat de post is niet teruggestuurd, maar wel bezorgd aan mij op 22 dec 2021.
Dus duidelijk, PostNL heeft mijn pakket aan iemand anders bezorgd, maar NIET IK. Ik heb gewoon pech en Ik heb voor niks betaald.
Gelukkig, Banggood begrijpt mijn gevoelens. Ze stort mijn geld terug aan mij, terwijl de fout door PostNL is gemaakt!!
Ik ben erg tevreden over de after sale service van Banggood. Ik krijg snel reacties en ze denkt ook aan mijn gevoelens. Alleen ik moet aanraden, de services van PostNL NIET MEER GEBRUIKEN!!!

Geplaatst op: 22-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Xin S.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Gekocht en is nooit geleverd ,, geld weg, niet terug te krijgen.

Order is nooit afgeleverd, ligt in depot met beschadigd adres ?? .. niemand ook PostNL willen/kunnen niet helpen.
Bij vragen word je van het kastje naar het muurtje gestuurd. Het lijkt wel opzet als ik zo alle reviews bekijkt.
Ik ben € 12,78 euro kwijt en heb geen product , dit is niet bepaald een betrouwbaar adres denk ik zo, ik voel me (ben) gewoon opgelicht.!!!. Groet Bob.

Geplaatst op: 09-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede eerste ervaring

Mijn eerste ervaring met Banggood is niet slecht geweest. Ik heb een mooie drone gekocht voor een prima prijs. Hier heb ik een aantal weken op moeten wachten maar dat was het zeker waard. Als je een beetje geduld hebt kan het best iets voor je zijn.

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniëlle V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Banggood
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Banggood een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Banggood. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Banggood actief?

Banggood is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koopjes en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Banggood reviews? Dan kunt u naar de website van Banggood gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie