BoxofJapan logo

BoxofJapan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BoxofJapan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4949
BoxofJapan logo
Website
boxofjapan.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BoxOfJapan

Wil je graag Japanse producten bestellen bij BoxOfJapan, maar wil je eerst meer over de organisatie achter deze webshop te weten komen? Dan ben je op deze website bij het juiste adres. Op deze website lees je namelijk alles wat je zoal zou moeten weten over BoxOfJapan, zoals de verschillende redenen om wel of niet voor dit bedrijf te kiezen, hoe je in contact kunt komen met de klantenservice van BoxOfJapan en of je met een gerust hart een veilige aankoop kan doen bij deze webshop. Na het raadplegen van deze website ben je volledig geïnformeerd om een goede aankoopbeslissing te maken.

Over BoxOfJapan

BoxOfJapan is een bedrijf dat zich specialiseert in Japanse producten. Je kunt bij deze webshop terecht voor zowel verrassingsboxen vol lekkernijen als voor losse snacks. Het bedrijf importeert haar producten uit Japan en biedt dan ook authentieke producten aan. Het bedrijf biedt haar producten aan in zowel Nederland, België als Duitsland. Over het algemeen worden de producten van dit bedrijf snel en met zorg bezorgd. Ook biedt BoxOfJapan een uitstekende service en kun je ten alle tijden contact op nemen met de klantenservice van het bedrijf voor eventuele vragen of klachten.

Waarom kiezen voor BoxOfJapan

Ben je een echte Japan liefhebber? Of ben je benieuwd wat voor lekkernijen Japan zoal te bieden heeft? Probeer dan eens een doos met Japanse producten van BoxOfJapan. BoxOfJapan heeft een ruim aanbod aan verschillende boxen en tal van andere snacks. Je besteld de producten gemakkelijk via de webshop van het bedrijf en kunt je box of snacks snel thuis verwachten. Indien je dus op zoek bent naar een Japanse lekkernij is een kijkje bij de webshop van BoxOfJapan zeker de moeite waard.

Is BoxOfJapan betrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet online is het altijd goed om na te gaan of de webshop daadwerkelijk betrouwbaar is. Hiermee kun je een grote teleurstelling helpen voorkomen. Bij de webshop BoxOfJapan hoef je je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid. Zo hebben wij het bedrijf onderzocht en gecontroleerd op diverse aspecten. Het bedrijf voldoet aan alle eisen waaraan een betrouwbare webshop dient te voldoen. Zo staat het bedrijf ingeschreven bij de KvK, biedt het bedrijf open haar bedrijfsgegevens aan en kun je op verschillende manieren veilig bij deze webshop betalen. Daarnaast heeft het bedrijf tal van tevreden klanten die de service en kwaliteit van het bedrijf positief hebben beoordeeld. Je kunt bij deze webshop daarom zonder je zorgen te hoeven maken een online bestelling doen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, klacht of opmerking? Keer je dan tot de klantenservice van BoxOfJapan. Doorgaans wordt je snel en goed geholpen door een medewerker van het bedrijf en wordt er voor elke klacht gekeken naar een goede oplossing. Je kunt in contact komen met het bedrijf via telefonisch contact of per mail.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit een box besteld bij BoxOfJapan en wil je graag jouw ervaringen over de producten en de service van het bedrijf met andere Japan liefhebbers delen? Schrijf jouw ervaringen dan op en deel ze op deze pagina. Schrijf bijvoorbeeld in jouw review wat je van de samenstelling van de box vindt, of de box snel en goed werd thuis geleverd en of je de boxen van het merk zou aanbevelen aan jouw vrienden of familie. Met jouw review wordt het voor andere kopers eenvoudiger om een goede en heldere aankoopbeslissing te maken.

Reviews over BoxofJapan

Gerelateerde bedrijven

Hunkemöller logo
Hunkemöller
29 beoordelingen
5,1
Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over BoxofJapan

BoxofJapan is geverifieerd door ons expert team. De webshop BoxofJapan bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BoxofJapan lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BoxofJapan. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van boxofjapan.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van boxofjapan.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van BoxofJapan.

Geplaatst op: 23-01-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Aangenaam verrast

Wij hebben een XL box besteld als cadeau en zijn aangenaam verrast door de kwaliteit. Ze hebben ze er echt een leuk product van gemaakt met een mooie doos.

Ook qua snacks zat het goed, een goede variatie aan snacks en smaken en ook allerlei extra's die je erbij krijgt. Al met al prima geschikt als cadeau, de ontvanger was er erg blij mee.

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BoxofJapan


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hunkemöller logo
Hunkemöller
29 beoordelingen
5,1
Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BoxofJapan een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BoxofJapan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BoxofJapan actief?

BoxofJapan is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de BoxofJapan reviews? Dan kunt u naar de website van BoxofJapan gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie