Bushcraftshop.nl logo

Bushcraftshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bushcraftshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
407
Bushcraftshop.nl logo
Website
bushcraftshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bushcraftshop.nl

Bushcraft, kort door de bocht het overleven in de natuur, is een activiteit die sterk aan populariteit wint de laatste jaren. De mens is meer en meer op zoek naar zijn roots en dus ook naar diezelfde natuur. Ben je zelf iemand die echt outdoor gericht is? Dan kan je bij Bushcraftshop.nl heel wat materialen terugvinden om dat avontuur aan te gaan. Maar valt Bushcraftshop.nl wel te vertrouwen? Op deze pagina hebben wij voor jou tal van reviews, beoordelingen en ervaringen in verband met Bushcraftshop.nl op één locatie gezet. Zo kan jij een gefundeerde beslissing maken over deze webshop.

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is een webshop die in 2012 het levenslicht zag onder de naam Moostetrail Bushcraft. Waar in de beginjaren de focus vooral lag op het organiseren van events en cursussen in het thema bushcraft werd dat naderhand uitgebreid tot het leveren van de producten die je daarvoor nodig hebt. In 2017 verhuisde het bedrijf naar Middelburg en kocht er een groot magazijn om uit eigen voorraad alles dat aanverwant is aan bushcraft te kunnen leveren. De kernwaarden van Bushcraftshop.nl zijn een focus op kwaliteit en het aanbieden van een exclusief assortiment. In de Benelux vind je immers niet veel producten in het outdoor-genre door het ontbreken van echte survival natuur in onze streek. Bushcraftshop.nl lost dit op door internationaal op zoek te gaan naar tal van producten en deze hier aan de man te brengen. Daarnaast streeft Bushcraftshop.nl naar een kwalitatief assortiment. Als jouw welzijn afhangt van een kledingstuk of een product op dat moment in de natuur spreekt het voor zich dat het ook belangrijk is dat alles naar behoren werkt.

Waarom kiezen voor Bushcraftshop.nl?

Bushcraftshop.nl heeft een ruim en ook vooral een exclusief aanbod aan bushcraft producten. De webshop is onderverdeeld in de categorieën kleding, onderkomen, koken, proviand & water, uitrusting, gereedschappen, elektronica, verzorging, overigen en nieuw. Je vindt er ook een sale pagina terug waar de koopjes van het moment staan. Om maar een kleine greep te nemen uit het gamma aan merken dat ze aanbieden bij Bushcraftshop.nl: DD Hammocks, Pinewood, Trekmates, Firebox, Robens en meer. Dankzij de eigen voorraad kan alles razendsnel verzonden worden. Bestel je voor 23 uur op werkdagen? Dan kan je jouw aankoop de dag nadien al in huis verwachten. Vanaf 50 euro betaal je overigens ook geen verzendkosten. Twijfel je na een aankoop toch? Dan heb je bij Bushcraftshop.nl 30 dagen bedenktijd na ontvangst van jouw bestelling om retour te sturen.

Is Bushcraftshop.nl betrouwbaar?

Zeker bij bushcraft is het zo dat je in bepaalde mate je welzijn wel in de weegschaal legt. Logischerwijze is het dan ook zeer belangrijk om jouw producten bij een betrouwbare partner in te kopen. Bij Bushcraftshop.nl vind je alvast duidelijke algemene voorwaarden en een eigen klantenservice terug. Daarnaast is de website verbonden via een veilige SSL-verbinding en heb je binnen een paar kliks de relevante bedrijfsinformatie zoals KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel te pakken. Bovendien zijn er heel wat reviews en beoordelingen van klanten op de webshop terug te vinden en is Bushcraftshop.nl aangesloten bij het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Er is dan ook geen reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van deze webshop!

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug bij de veelgestelde vragen? Of heb je een klacht voor Bushcraftshop.nl? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van de webshop. Dat kan telefonisch of met WhatsApp. Je kunt ook een mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Ten slotte is het ook een optie om op de website een live chat met één van de medewerkers op te starten, via Messenger of via Twitter contact te zoeken. De kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 10 uur tot 17 uur en je krijgt bij Bushcraftshop.nl altijd binnen 1 werkdag een reactie. Klachten kan je ook indienen bij de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij zelf helemaal into bushcraft en bestelde je hier in het verleden al eens iets voor bij Bushcraftshop.nl? Dan horen wij graag in de vorm van een review hoe die ervaring verliep. Beoordeel jij de producten als kwaliteitsvol? Was de levertermijn zoals vermeld werd op de website? Zou je het overwegen om nog eens bij Bushcraftshop.nl te bestellen of net niet? Schrijf op deze pagina een review van jouw ervaringen met Bushcraftshop.nl en help een ander ermee voort!

Reviews over Bushcraftshop.nl
Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Brouwland logo
Brouwland
2 beoordelingen
9
Afwerkingshop logo
Afwerkingshop
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede klantenservice

De klantenservice van deze website is echt super goed. Ze hebben ook altijd super snel gereageerd op al mijn vragen. De webshop zelf is echt super mooi vorm gegeven en is ook erg duidelijk!

Geplaatst op: 14-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danique D.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bushcraftshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Brouwland logo
Brouwland
2 beoordelingen
9
Afwerkingshop logo
Afwerkingshop
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bushcraftshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bushcraftshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bushcraftshop.nl actief?

Bushcraftshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bushcraftshop.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Bushcraftshop.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie