Clubmed logo

Clubmed reviews, ervaringen en beoordelingen

Clubmed reviews, ervaringen en beoordelingen
1437
Clubmed logo
Website
Clubmed
Categorie
Vakantie & reizen

Clubmed ervaringen

Voordat all inclusive over de rest van de wereld verspreid werd was er al Clubmed. Luxe vakanties waarbij alles is inbegrepen. Vanwege het prijskaartje dat aan deze exclusieve vakanties hangt twijfelen veel reizigers om hier hun vakantie te boeken. Met de hulp van Clubmed ervaringen krijg je een inzicht in wat de luxe vakanties precies voor jouw kunnen betekenen. Reizigers die hier een keer hun vakantie hebben geboekt hebben hier hun ervaringen achter gelaten. Ontdek zelf de Clubmed ervaringen of plaats jouw eigen review als je zelf eens een vakantie hebt geboekt met dit online reisbureau.

Over Clubmed

Clubmed heeft een speciale all-inclusive formule ontwikkeld die speciaal op maat gemaakt wordt. Ga je samen met je familie op vakantie? Dan wil je natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Zowel de kinderen als de ouders kunnen tijdens de vakantie compleet genieten van het all-inclusive vakantie gevoel. Als koppel wil je juist misschien geen kinderen tegen het lijf lopen, maar wel verwend worden in luxe hotels. Speciaal voor koppels hebben we weer een nieuw programma opgesteld waarbij uiteraard alles all inclusive is in de meest luxe hotels en bestemmingen. Binnen en buiten Europa kan je genieten van nieuwe Clubmed ervaringen.

Ontdek nieuwe sporten

Vermaak is het allerbelangrijkste tijdens een echte Clubmed vakantie. Dit betekend dat je er echt even tussenuit bent. Op de meeste resorts kan je bijvoorbeeld genieten van gratis golflessen, tennis lessen of zelfs boogschieten. Daarnaast zijn er gigantische zwembaden en kan je de hele dag genieten van de prachtige omgeving. De meeste resorts liggen afgelegen van de bewoonde wereld waardoor je jezelf echt even kan terugtrekken.

Onbeperkt eten en drinken

Verspreid over de dag is er natuurlijk ontbijt, lunch en diner regelmatig in buffetvorm. Maar Clubmed heeft nog veel meer te bieden. Heb je tussendoor trek? Kom dan lang bij één van de diverse restaurantjes waar je een snack kan halen. Naast snacks zijn er de hele dag door onbeperkt drankjes zowel gewone drankjes als alcoholische drankjes. Geniet op een nieuwe manier van het all inclusive concept bij Clubmed. Je zal merken dat dit nog luxer is dan je gewend bent. Dit lees je terug in de Clubmed ervaringen op onze website.

Gerelateerde bedrijven
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Trips.holidayguru logo
Trips.holidayguru
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Clubmed

Ons team van experts heeft Clubmed geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Clubmed bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Clubmed is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Clubmed is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Clubmed te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Skieen en apriski

Heerlijk gehad. Vele kilometers geskied en vele liters bier naar binnen gegooid. Heerlijk gegeten en heerlijk ontspannen voor het openhaard gezeten. Ik kan niet anders zeggen dan dat de accommodatie keurig was en wij heerlijk met onze vrienden hebben genoten.

Geplaatst op: 08-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Piere

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Clubmed
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Trips.holidayguru logo
Trips.holidayguru
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Clubmed een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Clubmed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Clubmed actief?

Clubmed is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) all-inclusive , familiereizen , hotels en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Clubmed reviews? Dan kunt u naar de website van Clubmed gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie