D-Deals logo

D-Deals reviews, ervaringen en beoordelingen

D-Deals reviews, ervaringen en beoordelingen
257
D-Deals logo
Website
D-Deals
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen D-Deals

Als jij een vakantie boekt, dan doe je dat natuurlijk bij voorkeur bij een bonafide aanbieder. In dat kader zou je kunnen denken aan D-Deals. Speciaal voor jou hebben we de reviews en ervaringen voor je bekeken en samengevat. Op basis van onze bevindingen kun je kiezen ok ook zaken te gaan doen met D-Deals.

Over D-Deals

D-Deals is de actiewebsite van D-Reizen en VakantieXperts. Je vindt er de leukste deals voor tal van uiteenlopende vakanties, en dat voor korte en langere periode. Een overnachting met ontbijt, een autovakantie of een compleet verzorgde zomervakantie; D-Deals biedt het allemaal en dat dus voor zeer aansprekende prijzen. D-Deals bied je simpelweg de beste deals op maat.

Waarom kiezen voor D-Deals

Je kiest voor D-Deals omdat je van én een heerlijke vakantie of een overnachting wilt genieten én omdat je verzekerd bent van een aantrekkelijke prijs. D-Deals staat garant voor alleen de beste en de leukste deals en voor de meest leuke reizen en tripjes. Het aanbod van D-Deals is groot en varieert van een compleet verzorgde zomer- of wintervakantie tot een een overnachting in een hotel inclusief ontbijt. In totaal worden liefst 466 deals verdeeld over 27 landen aangeboden. Wat betreft de bestemmingen kun je kiezen uit landen als Nederland, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Bij D-Deals wordt eveneens gewerkt met een aantal vaste thema’s: Van der Valk Specials, Fly & Drive, Uniek Overnachten, Wellness, Streden Dichtbij en Aan of nabij de kust. En daar zit ook altijd die reis bij die jij zoekt.

Is D-Deals betrouwbaar?

D-Deals is betrouwbaar. Die conclusie trekken we nadat we de reviews en ervaringen doorgenomen hebben. Verrassend is dat niet, omdat het een initiatief is van twee betrouwbare reisaanbieders in de vorm van D-Reizen en VakantieXperts. De aanbieder van de leukste reizen en tripjes selecteert bovendien alleen de beste en leukste reizen en je kunt er op vertrouwen dat je altijd de scherpste prijs betaalt. Wat ook een vertrouwd gevoel geeft is dat je gewoon met iDeal en dus in je eigen veilige en betrouwbare bankomgeving kunt betalen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of wil je een klacht indienen? Je krijgt er alle ruimte voor bij D-Deals. Zo kun je gewoon bellen met deze specialist, net zoals een e-mail sturen ook een prima mogelijkheid is. Daarnaast is er een live chat beschikbaar, veruit de snelste manier om een vraag te stellen of een klacht neer te leggen. Check wel eerst de veel gestelde vragen. Het kan zomaar zijn dat je vraag dan al beantwoord is. Door je aan te melden op de nieuwsbrief, ontgaat geen enkele aanbieding van D-Deals je nog.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als je een vakantie wilt boeken, wil je graag de bevestiging dat je een goede keuze maakt. In dat kader is het zeer verstandig de veel gestelde vragen door te nemen. Ze geven je onafhankelijke en dus betrouwbare en praktische informatie. Daardoor neem je altijd een betere beslissing. In die wetenschap willen we je vriendelijk verzoeken om in het vervolg ook een beoordeling achter te laten. Zo help jij ook weer andere mensen die iets te kiezen hebben.

Gerelateerde bedrijven
Interhome logo
Interhome
3 beoordelingen
5
Eenvakantiehuisje.nl logo
Eenvakantiehuisje.nl
1 beoordeling
10
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over D-Deals

Ons team van experts heeft D-Deals geverifieerd op een aantal punten. De webshop van D-Deals bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. D-Deals is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

D-Deals is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van D-Deals te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van D-Deals.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima service en duidelijke voorwaarden

Makkelijke en overzichtelijke site en makkelijk te boeken

Geplaatst op: 01-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk B.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet tevreden

Met een voucher , die ik al gekocht had in de coronatijd, eindelijk in Düsseldorf hotel geboekt voor topprijs van 127 euro 3 dgn in hotel. Contact met d-deals kon ivm covid!!!! Dus niet, je had 2 bewijzen van bewijs covid a 90 euro nodig. ( nog duurder dan t uitje zelf. Na heel veel contact met D-DEALS, was het antwoord, kan wel, kan niet ( lag aan welke werknemer je had) toen weer nw voucher beloofd en uiteindelijk op de dag pas wanneer we zouden vertrekken een berichtje , dat ik niets kreeg. Dus never nooit meer D_DEALS. geen uitje, hoop stress en 127 euro kwijt. Nou bedankt hoor D-DEALS.

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jacqueline

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lekker goedkoop

Ik heb vroeger altijd geboekt bij D-reizen voor de prijs die ze hadden op de speciale aanbiedingen. Nu maak ik hier steeds vaker gebruik van. Heel fijn als je plotseling een weekendje weg wilt. Ook lekker goedkoop en maar niet altijd evenveel keuze. Maar dat maakt het ook weer leuk!

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fenna V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos, oplichting

Ene Romy weet perfect hoe ze NIET klantvriendelijk moet zijn! Knap werk op zo iemand binnen je team te krijgen! verder liegt D deals over voorwaarden en als je dan zelf het hotel gaat bellen belt deze Romy vlug zelf ook naar het hotel. Oplichting! Dit zijn geen goedkope aanbiedingen! Het hotel gaf me notabene nadrukkelijk aan NIET via D deals te boeken maar via Booking.com

Geplaatst op: 06-12-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over D-Deals
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Interhome logo
Interhome
3 beoordelingen
5
Eenvakantiehuisje.nl logo
Eenvakantiehuisje.nl
1 beoordeling
10
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is D-Deals een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over D-Deals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is D-Deals actief?

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de D-Deals reviews? Dan kunt u naar de website van D-Deals gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie