De Achterste Hoef logo

De Achterste Hoef reviews, ervaringen en beoordelingen

De Achterste Hoef reviews, ervaringen en beoordelingen
509
De Achterste Hoef logo
Website
De Achterste Hoef
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen De Achterste Hoef

Af en toe wil je gewoon eens even lekker op vakantie. Weg uit de sleur en heerlijk ontspannen in een andere omgeving. Dat hoeft helemaal niet altijd in het buitenland te zijn. Kijk je bij De Achterste Hoef, dan zie je dat je daar allerlei accommodaties kunt huren. Wat is dit voor vakantiepark? Hoe zijn de bungalows die De Achterste Hoef verhuurt? Hoe accuraat reageren de medewerkers van de klantenservice op vragen? Wij verzamelden reviews van eerdere gasten van dit vakantiepark. De beoordelingen hebben wij handig voor je op een rijtje gezet. Kijk welke cijfers zij dit vakantiepark gaven en hoe hun ervaring was. Zo kun je zelf een weloverwogen besluit nemen om wel of niet bij Recreatiepark De Achterste Hoef te boeken.

Over De Achterste Hoef

De Achterste Hoef is een recreatiepark in Brabant. Je kunt er accommodaties huren, maar het is ook mogelijk om er zelf bijvoorbeeld met je tent of je vouwwagen te gaan staan. Qua accommodaties is er aardig wat keus. Je kunt bivakkeren in een trekkershut, een bungalow, een safaritent of een chalet. Verder zijn er op dit park, dat zich het gezelligste van heel Brabant noemt, tal van faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. In de omgeving van het park zijn tal van mogelijkheden om te wandelen, te fietsen of gezellige steden te bezoeken.

Waarom kiezen voor Recreatiepark De Achterste Hoef

Het is mogelijk om met je camper, tent, caravan of vouwwagen te kamperen op dit vakantiepark. Huur je liever een accommodatie, dan heb je de keus uit zo luxe mogelijk of uit iets meer basic. Tijdens je vakantie ben je welkom in het binnen- en het buitenzwembad. Dit is niet het enige, want het aanbod aan voorzieningen is bijzonder ruim. Er is onder meer een grote golfbaan en een baan voor minigolf. Je kunt, net alsof je in Frankrijk bent, een potje jeu de boules spelen. Verder is er dan nog een fietscrossbaan, een dierenwei, een binnentheater, een sportveld, een binnenspeeltuin, een recreatieplas en een leuk treintje. Eigenlijk te veel om op te noemen en vervelen is absoluut niet mogelijk tijdens een verblijf op De Achterste Hoef. Er is een restaurant met een groot terras en willen de kinderen even vermaakt worden in plaats van zichzelf te bezig te houden, dan biedt het uitgebreide recreatieprogramma een oplossing.

Is De Achterste Hoef betrouwbaar?

Je ziet op de website dat dit vakantiepark al door heel veel mensen is beoordeeld. Dit geeft je een goed beeld van de betrouwbaarheid van De Achterste Hoef. De cijfers liggen hoog en over klachten is nauwelijks iets te vinden. Verder is dit bedrijf op vrijwel alle kanalen van de sociale media te vinden. Ook dit bewijst de transparantie en betrouwbaarheid. Het kost je tenslotte geen enkele moeite om contact op te nemen met de klantenservice.

Klantenservice en klachten

Je bent met klachten altijd welkom bij de medewerkers van Recreatiepark De Achterste Hoef. Er wordt alles aan gedaan om de problemen voor je op te lossen. Als de live chat open is, kun je op deze manier contact opnemen met iemand van het team. Verder is er een telefoonnummer en kun je een e-mail verzenden of gebruikmaken van het contactformulier. Natuurlijk zijn de sociale media kanalen ook altijd geschikt om even contact op te nemen met deze organisatie.

Wil jij ook beoordelen?

Stond jij een keer met je eigen camper, tent, caravan of vouwwagen op Recreatiepark De Achterste Hoef? Hoe vond je de plekken? Huurde je al eens een safaritent of een bungalow? Was de tent inderdaad lekker verwarmd? Viel het je op dat er zoveel faciliteiten aanwezig waren op dit park? Hoe vond je de kwaliteit en de toegankelijkheid? Waren de medewerkers vriendelijk en stonden ze voor je klaar als dat nodig was? Schrijf een beoordeling en laat aan andere mensen weten wat jouw ervaring is met dit vakantiepark.

Reviews over De Achterste Hoef
Gerelateerde bedrijven
Roompot logo
Roompot
32 beoordelingen
5,5
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over De Achterste Hoef

De Achterste Hoef is geverifieerd door ons expert team. De webshop De Achterste Hoef bestaat al sinds 1998 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is De Achterste Hoef lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via De Achterste Hoef. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van De Achterste Hoef is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van De Achterste Hoef te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van De Achterste Hoef.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Achterste Hoef
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Roompot logo
Roompot
32 beoordelingen
5,5
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Achterste Hoef een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Achterste Hoef. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Achterste Hoef actief?

De Achterste Hoef is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings , familiereizen , fietsvakanties , vakantiehuizen , vakantieparken en wandelvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de De Achterste Hoef reviews? Dan kunt u naar de website van De Achterste Hoef gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie