DELTA Energie logo

DELTA Energie reviews, ervaringen en beoordelingen

DELTA Energie reviews, ervaringen en beoordelingen
193
DELTA Energie logo
Website
DELTA Energie
Categorie
Energie aanbieders

DELTA Energie ervaringen

Lees hier alle DELTA Energie ervaringen en kijk welke beoordeling andere mensen geven aan deze energieaanbieder. Heb je zelf gebruik gemaakt van de producten en diensten van DELTA Energie, dan kan je jouw DELTA Energie ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over DELTA Energie

DELTA Energie heeft meer dan 160.000 klanten en is een van de meest veelzijdige leveranciers van energie in Nederland. DELTA Energie levert gas en elektriciteit aan zowel particuliere klanten als aan zakelijke klanten.

DELTA Energie en klanten

DELTA Energie werkt voortdurend aan het verbeteren van service en kwaliteit. De mening van de klant en de tevredenheid is erg belangrijk. Door zelf te onderzoeken wat er onder de klanten leeft kunnen service en kwaliteit van de producten geoptimaliseerd worden. Dit zorgt ervoor dat DELTA Energie een hoge klanttevredenheidsscore krijgt. Wil je overstappen naar DELTA Energie? Geen probleem want DELTA Energie regelt het allemaal voor je. Meld je aan via de website of bel naar de klantenservice en alles wordt voor je geregeld.

DELTA Energie scherpe prijzen

DELTA Energie heeft scherpe prijzen voor haar klanten. In vergelijking tot de grote energieleveranciers heeft DELTA Energie een zeer scherp aanbod. Bij DELTA Energie profiteer je altijd van de beste prijs, en daarom hoeft deze energieleverancier geen actietarieven aan te bieden. Je profiteert simpelweg altijd al van de beste prijzen. Zo kom je ook nooit voor verrassingen te staan en weet je altijd dat je beste energieprijs krijgt.

DELTA Energie ervaringen en klachten

Ben jij klant bij DELTA Energie en wil jij je DELTA Energie ervaringen delen? Of heb je probleem gehad met het bedrijf, diensten of de website? Schrijf dan je DELTA Energie ervaringen op in een review en geef DELTA Energie een beoordeling.

Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Proximus logo
Proximus
74 beoordelingen
3,5
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen
7,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over DELTA Energie

Het bedrijf DELTA Energie is geverifieerd door ons. De webshop DELTA Energie is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DELTA Energie is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DELTA Energie maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

DELTA Energie is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van DELTA Energie. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van DELTA Energie.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima energie

Er zijn veel leveranciers maar je moet toch ergens je energie afnemen. Uit de vergelijking kwam Delta goed uit de bus en ben na 1,5 jaar nog altijd best tevreden.

Geplaatst op: 28-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jullian B.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Helaas was de jaarrekening niet goed

Helaas na toch wel een prima ervaring een heel jaar met Delta was vervolgens mijn jaarrekening echt een puinhoop. Ze hadden de dag en nacht stand verwisseld waardoor ik veel te veel heb betaald. Het scheelde in totaal 170 euro wat ik toch een hoop geld vind. Ik heb hierover contact gehad en helaas begon hier de slecht ervaring. Delta was niet echt meelevend en ik meost maar even een mail sturen.

Vanplaats Delta meteen het probleem oploste hebben ze het nog een paar maanden laten liggen. Uiteindelijk opgelost, maar ik heb hier wel meerdere keren vor moeten mailen en bellen.

Geplaatst op: 19-03-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ivo

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Gooien hun eigen ramen in!

Al 3 jaar tevreden klant bij Delta en dat komt vooral, omdat ze een goede klanteservice hebben en de prijs laag is. Nu mijn contract afgelopen was kreeg ik een nieuwe aanbieding van Delta waarbij ik maarliefst 50 euro minder ging betalen. Een fantastische aanbieding en ik werd dan ook meteen enthousiast! Toch had ik wat vraagtekens en pakte ik de telefon, omdat het mij wel erg vreemd leek dat over de energieprijzen omhoog gaan en bij ons met 50 euro per maand naar benenden. De aap kwam dan ook al snel uit de mou, omdat ze de vate kosten als de meter en transport - kosten er niet bij vermeld hadden. Als al deze ksoten erbij kwamen was ik neit 50 euro goedkoper uit maar 12 euro duurder!

Erg misleidend en ik moet dan ook zeggen hoe tevreden ik ook was en met die 12 euro ze nog vrij goedkoop zijn ik toch weg wil gaan. Het misleidende mailtje van ik schaamteloos en niet door de beugel kunnen! Ik zou me als bedrijf me ogen uit me kop schamen!

Geplaatst op: 24-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DELTA Energie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Proximus logo
Proximus
74 beoordelingen
3,5
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DELTA Energie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over DELTA Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DELTA Energie actief?

DELTA Energie is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) internet , telefonie en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de DELTA Energie reviews? Dan kunt u naar de website van DELTA Energie gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie