Disco feestwinkel logo

Disco feestwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Disco feestwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
752
Disco feestwinkel logo
Website
Disco feestwinkel
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Disco feestwinkel

Misschien wel het thema dat bij feestjes het vaakst van stal wordt gehaald: disco! Wie kent Saturday night fever nu niet en wie heeft er nu nooit gedroomd van een schitterende discobal? Ben jij op zoek naar een goede outfit of leuke accessoires voor een feestje in het thema disco? Dan is Disco feestwinkel wat je zoekt. Maar biedt Disco feestwinkel wel kwalitatieve producten? Is de levertijd goed? Wat met de klantenservice? Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen over Disco feestwinkel. Zo kan jij op basis van de ervaringen van anderen een gegronde mening vormen over Disco feestwinkel.

Over Disco feestwinkel

Disco feestwinkel is een webwinkel die, zoals je al zou kunnen afleiden uit de naam, gespecialiseerd is in alles wat met het thema disco te maken heeft. De webshop zelf is één van de vele tientallen webshops die uitgebaat worden door Shoppartners. Shoppartners is al sinds 1999 actief in de online markt en binnen de sector een naam als een klok. Met meer dan 50 000 feestartikelen en aanverwanten op voorraad vind je bij de winkels van Shoppartners sowieso wel iets naar wens. Niet toevallig is Shoppartners één van de tweehonderd grootste e-commerce bedrijven ter wereld en zijn ze actief in heel Europa. Dat gigantische netwerk en het grote bereik van Shoppartners is dan ook de reden dat Disco feestwinkel een paar duidelijke sterke punten heeft. Een razendsnelle levering, een lage prijs dankzij schaalvoordelen, een uniek assortiment verzameld op één plek en natuurlijk ook een vlot bereikbare klantenservice.

Waarom kiezen voor Disco feestwinkel?

Bij Disco feestwinkel vind je eerst en vooral een enorm uitgebreid aanbod aan kleding en accessoires in het disco thema. De webshop is bijvoorbeeld onderverdeeld in de volgende categorieën: party kleding goud, party kleding zilver, feestpruiken, glitterhoedjes, grote decoraties, wand decoratie, verkleed accessoires, fopartikelen en ga zo maar door. Vind je niet meteen waar je op zoek naar bent? Dan kan je de zoekbalk op de website gebruiken om een trefwoord in te vullen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je 4,99 euro verzendkosten tot een bestelbedrag van 199 euro. Daarboven is levering gratis. Bestel je voor 15 uur? Dan mag je jouw pakketje reeds de volgende dag in huis verwachten. Betalen bij Disco feestwinkel kan op heel wat verschillende manieren zoals onder andere via iDeal, met de kredietkaart, met Bancontact en meer. Retourneren kan je bij Disco feestwinkel binnen de dertig dagen na ontvangst van jouw bestelling.

Is Disco feestwinkel betrouwbaar?

Disco feestwinkel is een onderdeel van Shoppartners. Dat betekent ook dat je er zeker van kunt zijn dat Disco feestwinkel een betrouwbare webwinkel is. Shoppartners is immers al sinds 1999 actief in de sector, is één van de grootste spelers ter wereld en heeft absoluut een goede reputatie opgebouwd in die periode. Bovendien vind je op de website van Disco feestwinkel alle nodige contact- en bedrijfsgegevens terug en beschikt de webshop over een eigen klantenservice. Ook de verbinding met de website is veilig op basis van het SSL-certificaat en je kunt veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Ten slotte is Disco feestwinkel ook aangesloten bij het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en bij het keurmerk Trust e-commerce Europe.

Klantenservice en klachten

Is er een bepaald product dat je niet terug kunt vinden? Of zit je misschien met een vraag die een zoektocht op de website niet kan ophelderen? Dan kan je nog altijd de klantenservice van Disco feestwinkel contacteren. De klantenservice is geopend tijdens de kantooruren en kan bereikt worden per telefoon of per mail. In de regel krijg je binnen de werkdag een antwoord van de klantenservice. Is er iets fout gelopen en wil je een klacht indienen? Dan kan je dit doen per mail vergezeld van het ordernummer. Je krijg meteen een ontvangstbevestiging en enkele dagen tot maximaal 14 dagen later een inhoudelijk antwoord of voorstel tot oplossing. Is dit niet naar wens? Dan kan je nog altijd de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg contacteren.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij jouw feestspullen bij Disco feestwinkel? Of kocht je er ooit eens iets en was het echt een miskoop? Dan horen wij graag jouw beoordeling van Disco feestwinkel. Wat zijn jouw ervaringen met de klantenservice? Is de kwaliteit van de producten goed? Hoe zit het met de levertijd? Is er een groot aanbod? Schrijf op deze pagina een review over Disco feestwinkel en help toekomstige bezoekers een juiste inschatting van Disco feestwinkel maken!

Reviews over Disco feestwinkel
Gerelateerde bedrijven
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Disco feestwinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Disco feestwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Disco feestwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Disco feestwinkel actief?

Disco feestwinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Disco feestwinkel reviews? Dan kunt u naar de website van Disco feestwinkel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie