dmLights logo

dmLights reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
dmLights reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1057
dmLights logo
Website
peeq.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen dmLights

Licht is ontzettend belangrijk en bepaalt voor een groot deel de sfeer in je woning. Als je echt iets te kiezen wilt hebben, dan is dmLights wellicht een interessante optie. Om daar meer zekerheid over te krijgen hebben we hier speciaal voor jou de reviews en ervaringen voor je samengevat. Met die informatie in het achterhoofd kun je vervolgens beslissen om eventueel ook zaken te doen met dmLights.

Over dmLights

Het verhaal van dmLights is fascinerend. Het bedrijf is ontstaan in een garage en vervolgens in sneltreinvaart uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van verlichting. dmLights is de one-stop-shop van Paul de Meutter, dé specialist in elektrische materialen en benodigdheden. dmLights staat bekend om het enorme aanbod en biedt meer dan 45.000 artikelen. Dit betreft vooral verlichting, maar ook installatiemateriaal.

Waarom kiezen voor dmLights?

De meeste mensen vallen als een blok voor het enorme aanbod van dmLights. Je vindt er verlichting die landelijke gezelligheid biedt, vintage verlichting en verlichting voor het moderne interieur. dmLights biedt verlichting voor zowel binnen als buiten. Je vindt er verlichting in alle stijlen, vormen en formaten. dmLights is nog een webshop waar je echt voor elk wat wils vindt, en dat van grondspot tot plafondlamp. dmLights voert verlichting van zeker vijftig verschillende merken. Behalve voor de producten kies je zeker ook vanwege het deskundige en enthousiaste team, voor deze aanbieder. Opvallend; de Belgische specialist in verlichting is er ook nadat je er verlichting gekocht hebt. Op deze aanbieder doe je simpelweg nooit tevergeefs een beroep.

Is dmLights betrouwbaar

Belangrijke informatie die je uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten haalt, is of een aanbieder al dan niet betrouwbaar is. In het geval van dmLights kan die vraag met een volmondig ja beantwoord worden. Alles wat beloofd wordt, wordt nagekomen. De levering is dus inderdaad snel, de service echt uitstekend en die wordt verleend zelfs nadat je een product gekocht hebt. Bijzonder is ook de enorme hoeveelheid technische informatie die je krijgt. De betrouwbaarheid blijkt verder wel uit het keurmerk van BeCommerce waarover dmLights beschikt. Want bepaald niet elke webshop krijgt een dergelijk keurmerk.

Klantenservice en klachten

Het zeer gedreven team van dmLights doet er alles aan om het elke klant naar de zin te maken. In vrijwel alle gevallen lukt dat ook. Mocht je desondanks toch een klacht hebben, dan kun je die via een brief bij de aanbieder van verlichting neerleggen, je vindt het adres namelijk gewoon op de website. Je kunt er ook voor kiezen om een telefoontje te plegen of een e-mail te sturen. Je kunt daarnaast ook een abonnement afsluiten op de gratis nieuwsbrief van dmLights, zoals je ook gewoon contact kunt leggen via Facebook en Instagram. Je hoeft dus beslist niet lang met een klacht rond te blijven lopen.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van klanten zijn altijd zeer nuttig. Het betreft namelijk informatie vanuit de praktijk. Met die extra informatie ben jij veel beter in staat een goede keuze te maken. Help jij voortaan ook andere mensen door een beoordeling achter te laten? Het kost je amper tijd en je helpt er andere mensen écht mee.

Reviews over dmLights
Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Zeer tevreden

Ik had een aantal vragen aangezien ik het monteren zelf wilde aanpakken en al mijn vragen zijn goed beantwoord door de live chat op de website. De medewerkers waren erg vriendelijk en ze gaven duidelijke instructies over de levering.

Geplaatst op: 12-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk W.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over dmLights
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is dmLights een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over dmLights. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is dmLights actief?

dmLights is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , huis en bouwen en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de dmLights reviews? Dan kunt u naar de website van dmLights gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie