EBBM logo

EBBM reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
EBBM reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
757
EBBM logo
Website
ebbm.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen EBBM

Wil je graag een elektromotor bestellen bij EBBM, maar zou je van tevoren graag wat meer informatie over deze onderneming willen, en willen weten of EBBM daadwerkelijk te vertrouwen is? Neem dan eerst een kijkje op deze pagina. Op deze pagina vind je namelijk meer over EBBM, waarom je voor deze onderneming zou moeten kiezen en of de onderneming betrouwbaar is. Na het lezen van objectieve reviews van klanten kun je vervolgens zelf een goede weloverwogen beslissing maken bij EBBM te kopen.

Over EBBM

EBBM (Elektrische BuitenBoordMotoren) is een onderneming die al meer dan 12 jaar ervaring heeft in de buitenboord motorenbranche. Het bedrijf levert tal van verschillende motoren en toebehoren en biedt daarnaast ook uitgebreid advies. Via de website van EBBM kun je eenvoudig producten bestellen en thuis laten bezorgen. De onderneming staat bekend als een bedrijf met veel kennis op het gebied van elektronische buitenboordmotoren en als een bedrijf dat uitstekende service verleent.

Waarom kiezen voor EBBM?

Indien je op zoek bent naar een elektrische buitenboordmotor voor je boot, ben je bij EBBM bij het juiste adres. Zo heeft EBBM voor praktisch iedere boot de geschikte elektromotor, zowel voor roeiboten, rubberboten, visboten, zeilboten als grachtenboten. EBBM biedt vele motoren van bekende merken, waaronder onder andere Minn Kota, Torqeedo en Torqeedo. Ook vind je bij EBBM tal van andere producten, zoals diverse formaten banners en tekstlinks en tal van accu's, acculaders en accessoires voor vrijwel elk type bootmotor.

Is EBBM betrouwbaar?

EBBM is een bedrijf dat al vele jaren op de markt is met haar elektrische motoren. Het bedrijf heeft dan ook veel ervaring en is zeker te vertrouwen. EBBM heeft een brede klantenkring en vele reeds tevreden klantenbeoordelingen. Ook de website van EBBM is erg betrouwbaar. Zo voldoet de webwinkel aan alle vereisten van een goede webwinkel en biedt EBBM gunstige algemene voorwaarden. Je kunt dus met een gerust hart producten bestellen bij deze onderneming.

Klantenservice en klachten

Indien je een vraag, klacht of opmerking hebt, kun je bij EBBM terecht bij haar klantenservice. Ook voor persoonlijk advies over motoren kun je de onderneming benaderen. Dit kan eenvoudig via de telefoon of via mail. Doorgaans word je spoedig geholpen door de onderneming. Ook biedt het bedrijf de mogelijkheid om producten te retourneren indien deze niet geheel naar wens zijn. Daarnaast biedt EBBM ook garantie op haar producten. Hoelang de garantie is verschild echter per artikel.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je recent een aankoop gedaan bij EBBM? Schrijf dan een review. Beschrijf bijvoorbeeld of de kwaliteit van de producten van EBBM aan jouw verwachting voldoet, of de bestelling spoedig verlopen is en of je snel geholpen werd door de klantenservice, indien je deze hebt benaderd. Beschrijf daarnaast of je de onderneming zou aanbevelen aan andere potentiële kopers. Met jouw eerlijke review help je andere kopers met het maken van een goede weloverwogen beslissing om wel of niet te kopen bij EBBM.

Reviews over EBBM
Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
VBS-Hobby logo
VBS-Hobby
1 beoordeling
7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over EBBM
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
VBS-Hobby logo
VBS-Hobby
1 beoordeling
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EBBM een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over EBBM. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EBBM actief?

EBBM is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de EBBM reviews? Dan kunt u naar de website van EBBM gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie