Eurotops logo

Eurotops reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Eurotops reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1307
Eurotops logo
Website
eurotops.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Eurotops

Zoek je nadrukkelijk een webshop voor de behoeften voor mensen vanaf vijftig jaar. Dat zou eventueel Eurotops iets voor je kunnen zijn. Om een beter beeld te krijgen van deze online shop hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je beter beoordelen of Eurotops ook iets voor jou is.

Over Eurotops

Eurotops is er speciaal voor mensen vanaf de leeftijd van vijftig jaar. Het bedrijf is ontstaan in 1985. Aanvankelijk werd nog op de ouderwetse manier verkocht en werkte de aanbieder nog met een catalogus die je thuis bezorgd kreeg. Tegenwoordig is het een platform met moderne bestelmethoden en de beste service. Bovendien levert het de meest exclusieve producten uit heel de wereld. Eurotops biedt steeds bijzondere producten en nieuwe ideeën, overal vandaan. Daarom is het steeds de moeite waard om Eurotops te bezoeken, want elke keer weer word je verrast.

Waarom kiezen voor Eurotops?

Of je als vijftiger nou zoekt naar producten op het gebied van techniek, tuin, vrije tijd, huishouden en wonen, lichamelijke verzorging, sieraden, uurwerken, herenmode en mannenaangelegenheden, op Eurotops vind je het allemaal. Je vindt er steeds de nieuwste en dus meest bijzondere producten die voldoen aan de behoeften van mensen vanaf vijftig jaar. De producten zijn van erg hoog niveau, functioneel, esthetisch en kwalitatief uitstekend. Ook voor cadeau-ideeën en aantrekkelijke aanbiedingen ben je bij Euroshops aan het juiste adres. Van huisbeveiliging tot verlichting en gadgets tot textiel, airco’s en horloges. Het is allemaal op Eurotops te vinden.

Is Eurotops betrouwbaar?

Volgens de reviews en ervaringen heb je te maken met een betrouwbaar bedrijf. Dat blijkt overigens ook al uit het Thuiswinkel Waarborg waarover ze beschikken. Een dergelijk keurmerk krijgen alleen bedrijven die betrouwbaar zijn en zich aan de wet- en regelgeving houden. Ook dat zegt dus al veel over de betrouwbaarheid. Je kunt er verder vanuit gaan dat Eurotops steeds voor je op zoek gaat naar innovatieve producten die het keven beter en gemakkelijker maken. De webshop biedt elke dag gewoon iets bijzonders. Ook het feit dat de webshop in alles nog steeds groeit zegt heel veel.

Klantenservice en klachten

Hoewel Eurotops er alles aan doet het zo goed mogelijk te doen, kan er altijd een keer iets mis gaan. Het blijft immers mensenwerk. Heb je een klacht of gewoon een vraag, neem dan contact op via e-mail. Je kunt daarnaast ook gewoon met Eurotops bellen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om via Facebook en You Tube contract te leggen met de webshop, want ook op die kanalen is Eurotops zeer actief. Je hoeft dus nooit met een klacht of een vraag rond te blijven lopen. Die stel je gewoon meteen.

Wil jij ook beoordelen?

Door deze samenvatting van reviews en ervaringen van Eurotops heb jij extra informatie gekregen die je helpen bij het nemen van de beste beslissing. Het doornemen van de beoordelingen reduceert de kans op miskopen in elk geval aanzienlijk. Daarom willen we je vragen voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is en blijft een kleine moeite, maar je doet er andere mensen steeds een groot plezier mee.

Reviews over Eurotops
Gerelateerde bedrijven
iBood logo
iBood
21 beoordelingen
6,5
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Stuntpakker.nl logo
Stuntpakker.nl
4 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ze proberen tot meerder malen toe op weer te betalen voor dezelfde bestelling

dit bedrijf heeft het lef om nadat je de bestelling heeft betaald je een mail te sturen dat je de bestelling nog moet betalen
echte oplichters die niet met hun e mail op de proppen durf te komen en pas mag bellen na werktijd
kortom kijk uit en verder zo goed is hun Chinees spul niet

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joop G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen problemen

Na een eerdere bestelling heb ik eignelijk verder nog nooit problemen gehad. De bezorgkosten zijn wel wat prijzig maar dat wordt het wel snel geleverd. Als je een refund aanvraagt wordt dit ook snel doorgezet en terugbetaald.

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mare S.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Eurotops
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
iBood logo
iBood
21 beoordelingen
6,5
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Stuntpakker.nl logo
Stuntpakker.nl
4 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eurotops een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Eurotops. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eurotops actief?

Eurotops is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Eurotops reviews? Dan kunt u naar de website van Eurotops gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie