Fiets-Fun.nl logo

Fiets-Fun.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Fiets-Fun.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
766
Fiets-Fun.nl logo
Website
Fiets-Fun.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Ervaringen en reviews Fiets-Fun.nl

Is een fietsvakantie jouw eerstvolgende vakantie? Dan ben je natuurlijk benieuwd of Fiets-Fun iets voor jou is. Als je wilt weten hoe anderen Fiets-Fun beoordelen, dan kan je hier recensies lezen over het bedrijf. Ook belangrijke informatie over Fiets-Fun vind je hier, zoals een omschrijving van het bedrijf zelf en hoe ze omgaan met klachten. Wanneer zijn ze bereikbaar en zijn ze betrouwbaar? Het wordt op prijs gesteld als ook jij jouw review hier wilt plaatsen als je ervaring hebt met Fiets-Fun.

Over Fiets-Fun.nl

Fiets-Fun organiseert fietsvakanties voor alle leeftijden. Tijdens deze fietsvakanties wordt er overnacht in tenten. Deze zijn compleet ingericht en uiteraard hoeven de gasten niet zelf hun tent op te zetten. De vakanties die Fiets-Fun aanbiedt zijn in Nederland, Duitsland, Denemarken, Italië, Spanje en Frankrijk. En zelfs in Indonesië! In ieder land zijn er routes te kiezen, waarbij er 3 verschillende campings aangedaan worden. Afhankelijk van de vakantie die je kiest, verblijf je op iedere camping 2 tot 5 nachten. Gelukkig hoef je niet zelf met je bagage te zeulen, want die wordt op de fietsdagen door Fiets-Fun overgebracht naar de volgende verblijfplek. Deze fietsvakanties combineren dus heerlijk fietsen met een leuke kampeervakantie. Hierdoor is het ook een leuke gezinsvakantie. Overigens zijn de tenten ook te reserveren zonder fietsroute. Daarnaast zijn er in het voor- en najaar ook huisjes te huur met het fietsen erbij. Dit kan in Frankrijk en Denemarken. Ook kan Fiets-Fun jou helpen aan een fietsvakantie vanuit één of meerdere hotels.

Waarom kiezen voor Fiets-Fun.nl

Een vakantie met Fiets-Fun kent veel voordelen. Je combineert een actieve vakantie met een aantal dagen lekker op de camping. Je verblijft op meerdere campings, waardoor de afwisseling groot is en door de fietsroutes zie je veel van de omgeving. Het gemak dat Fiets-Fun voor je bagage zorgt, zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen kunt fietsen en de tochten ook met kinderen gewoon goed te doen zijn. Je hebt met kinderen nu eenmaal veel bagage bij je! Je hoeft niet om te kijken naar tenten die nog opgezet moeten worden, wat ook een heerlijk relaxed gevoel geeft. Zelfs de fietsen hoef je niet zelf mee te nemen, maar kan je eventueel huren bij Fiets-Fun. Fiets je liever op je eigen fiets? Uiteraard neem je dan gewoon zelf je fiets mee! Wil je wel genieten van bijvoorbeeld de mooie locaties van de campings, maar ben je geen fietser? Dan huur je de tent gewoon zonder fietsroute. Er is per route duidelijk aangegeven wat het niveau is van de te fietsen route, zodat je een juiste keuze kunt maken. Ben je geen kampeerder? Dan kan je ook kiezen voor de luxe van een hotel! Zelfs fietsen in Indonesië is mogelijk, wat weer een hele andere ervaring op zal leveren.

Is Fiets-Fun.nl betrouwbaar?

Fiets-Fun is aangesloten bij GGTO (garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators). De algemene voorwaarden zijn helder en duidelijk te vinden op de site. Fiets-Fun heeft inmiddels 25 jaar ervaring op het gebied van fietsvakanties, dus daarmee moet het ook wel goed zitten.

Klantenservice en klachten

Als er dingen niet goed gaan tijdens de reizen moet dit kenbaar gemaakt worden bij de reisbegeleiding. Fiets-Fun verwacht van deze begeleider dat hij het probleem zo goed mogelijk oplost. Is dit uiteindelijk niet gelukt, dan dien je schriftelijk de klacht in te dienen bij Fiets-Fun, binnen een maand na terugkomst. Het bedrijf is bereikbaar via mail, post en per telefoon.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf een leuke fietsvakantie gehad via Fiets-Fun? Of had je juist klachten? Door jouw beoordelingen hier achter te laten worden andere toekomstige reizigers geholpen. Neem in je review dingen mee als de omgeving, de accommodatie, de service en hoe een eventuele klacht werd afgehandeld. Voor lezers van deze reviews kan het ook handig zijn om te weten uit welke leeftijden jouw reisgezelschap bestond.

Reviews over Fiets-Fun.nl
Gerelateerde bedrijven
Cheaptickets logo
Cheaptickets
40 beoordelingen
3,9
Solmar logo
Solmar
4 beoordelingen
7,5
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Fiets-Fun.nl

Fiets-Fun.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fiets-Fun.nl bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fiets-Fun.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fiets-Fun.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Fiets-Fun.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Fiets-Fun.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fiets-Fun.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer genoten!

Wij hebben genoten van een prachtige tocht die door Fiet-Fun werd gegeven. Elke dag weer genot voor het oog. De tenten zijn eenvoudig maar wel goed. De eigenaar vonden wij zeer flexibel in de mogenlijkheden. Volgend jaar gaan we weer een tweede keer!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fiets-Fun.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Cheaptickets logo
Cheaptickets
40 beoordelingen
3,9
Solmar logo
Solmar
4 beoordelingen
7,5
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fiets-Fun.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fiets-Fun.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fiets-Fun.nl actief?

Fiets-Fun.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , campings en fietsvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fiets-Fun.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Fiets-Fun.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie