Fritz-Events logo

Fritz-Events reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fritz-Events reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
784
Fritz-Events logo
Website
fritz-events.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fritz-Events

Licht en geluid: een wereld waar je niet omheen kunt als je iets feestelijks wilt organiseren. Zowel als bedrijf en als particulier kan je op zoek moeten naar licht, geluid of aanverwante zaken. Ook jij bent waarschijnlijk op zoek geweest naar een webshop met dit soort waren. En nu wil je graag weten of dat wat je gevonden hebt ook voldoet aan je verwachtingen? Fritz-Events heeft je interesse getrokken en eigenlijk wil je er heel graag iets gaan bestellen. Maar niet voordat je weet of ze betrouwbaar zijn en of ze ook echt wel kwaliteit leveren. Dus kom je bij ons langs. Groot gelijk, want hier vind je reviews over Fritz-Events. Beoordelingen van klanten die je voorgingen. Wat zijn hun ervaringen en bevelen zij Fritz-Events wel of niet aan? Wij hebben daarnaast ook extra informatie voor je opgezocht over Fritz-Events. Zo kan jij goed bepalen of je wel of niet hier iets wilt bestellen. En mocht je besluiten om ook klant te worden van Fritz-Events, wil je ons dan ook jouw recensie toesturen?

Over Fritz-Events

Fritz-Events is specialist op het gebied van licht, geluid, dj-gear en special effects. En dat al ruim tien jaar lang. Een breed assortiment staat op de webshop ter beschikking, maar je kunt ook langsgaan in de fysieke winkel in Cuijk. Fritz-Events is niet alleen gericht op de (semi-)professionele gebruikers maar ook particulieren kunnen hier hun slag slaan. Naast dj’s en andere professionals (muzikanten, licht- en geluidverhuurbedrijven, producers) zijn er in de klantenkring ook klanten te vinden die bestellingen doen voor hun kerk, vereniging of bijvoorbeeld horecazaak.

Waarom kiezen voor Fritz-Events

Fritz-Events is er voor alle gebruikers. Het assortiment is groot en de prijzen zijn scherp en marktconform. De deskundige medewerkers kunnen je een gedegen advies geven. Uiteraard zullen zij dit eerlijk doen. Omdat je bij sommige producten eigenlijk moet ervaren hoe het klinkt of eruitziet, kan een bezoek aan de fysieke winkel een uitstekend idee zijn. Je kunt immers vanaf een beeldscherm niet het echte geluid ervaren of de lichteffecten goed inschatten. In deze fysieke winkel kan je zelf dj-spullen uittesten en alles zelf ervaren. Uiteraard ontvang je ook daar deskundig advies.

Is Fritz-Events betrouwbaar?

Een winkel, die niet alleen online maar ook fysiek, al ruim tien jaar aan de weg timmert, moet wel betrouwbaar zijn. Daarnaast zullen professionele bedrijven ook niet in zee blijven gaan met een zaak die niet de kwaliteit biedt die ze als professionals nodig hebben. Omdat Fritz-Events ook met deze professionals werkt, zullen ze zeker zelf de nodige kennis in huis hebben. Betalen doe je op de veilige, bekende betaalmanieren, zoals met Pin, iDEAL, Visa, Mastercard, Bancontact, PayPal, Giropay en zelfs nog meer.

Klantenservice en klachten

Is je product defect, beschadigd of heb je andere klachten? Fritz-Events zal er alles aan doen om dit op te lossen. Op de site wordt duidelijk uitgelegd hoe je dit moet aanpakken. Er zijn producten die om bijvoorbeeld hygiënische redenen niet teruggenomen kunnen worden. Dit zijn echter producten die verzegeld zullen zijn. Zolang deze verzegeling nog niet is verbroken kan je gewoon gebruik maken van het herroepingsrecht en dus binnen 14 dagen terugsturen. Ook producten die volgens specificaties van de klant zijn gemaakt kunnen niet teruggestuurd worden, maar dat is logisch. Maak je gebruik van je herroepingsrecht, dan zijn de verzendkosten wel voor jouw rekening. Heb je hulp nodig bij het bestellen of bij het maken van een keuze? Je kunt bellen, mailen (waarbij je binnen 4 uur al antwoord hebt!), of via Facebook je vraag stellen. Bij laatstgenoemde optie wordt beloofd dat ze binnen een uur antwoord geven. Uiteraard kan je ook altijd naar de fysieke winkel in Cuijk gaan.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Fritz-Events? Zou je jouw ervaringen met dit bedrijf dan aan ons willen laten weten door het schrijven van een review? Wij vragen je vriendelijk of je jouw ervaring goed wilt uitleggen, zodat anderen er echt iets aan hebben. Hoe was je ervaring met de bestelling of de levering? Wat vind je van de kwaliteit en was het product zoals je aan de hand van de beschrijving had verwacht? Als je problemen had of om advies hebt gevraagd: hoe verliep het contact met de medewerkers? Door jouw verhaal hier achter te laten kan je andere potentiële kopers ook helpen om een duidelijk beeld te krijgen van Fritz-Events en of ze hier wel of niet willen bestellen. Wij willen je alvast voor je beoordeling bedanken!

Reviews over Fritz-Events
Gerelateerde bedrijven
RedMagic logo
RedMagic
1 beoordeling
10
Xbox logo
Xbox
0 beoordelingen
10
Fresh n' Rebel logo
Fresh n' Rebel
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle en correcte levering

Ik heb hier laatst een artikel besteld en deze werd super snel geleverd. Het pakketje werd begeleid met een bedank briefje van het bedrijf. Leuk om te zien!

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hugo M.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fritz-Events
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
RedMagic logo
RedMagic
1 beoordeling
10
Xbox logo
Xbox
0 beoordelingen
10
Fresh n' Rebel logo
Fresh n' Rebel
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fritz-Events een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fritz-Events. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fritz-Events actief?

Fritz-Events is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en muziek.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fritz-Events reviews? Dan kunt u naar de website van Fritz-Events gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie