GSMweb logo

GSMweb reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
GSMweb reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
205
GSMweb logo
Website
gsmweb.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

GSMweb reviews

We kunnen niet meer zonder de mobiele telefoon en je wilt natuurlijk een smartphone waar je alles mee kunt doen. Je laatste Instagram-posts checken, WhatsApp-berichtjes versturen naar vrienden en familie en misschien doe je ook wel jouw online aankopen via de telefoon. Kortom, het multifunctionele apparaat is handig in ieder situatie. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe telefoon, dan kom je vast en zeker de webshop van GSMweb tegen en wellicht heb je gelijk vragen of dit wel een betrouwbare Internetwinkel is. Maken ze wel hun beloftes waar en hoe gaan ze om met klachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben GSMweb beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over GSMweb, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van GSMweb? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

GSMweb ervaringen

Ons team van experts heeft GSMweb deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en is lid van de KvK (Kamer van Koophandel). Vanaf 1999

specialiseren zij zich in het verkoop van mobiele telefoons en toebehoren en abonnementen van telecomproviders. Ze omschrijven zichzelf als de grootste onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland. 

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht en hebben een zeer uitgebreide helpdesk. Die zowel per live chat, e-mail als telefoon bereikbaar is. Je kunt zowel abonnementen, sim-only als losse toestellen bij hun bestellen en je rekent veilig af met de bekende betalingsmethode iDeal. 

De website van GSMweb is niet alleen beveiligd, maar ook overzichtelijk. Je kan vanuit de homepage direct zoeken op abonnementen van verschillende aanbieders en ook kiezen uit de toestellen die op voorraad zijn. Ook zou je eventueel een bestaand abonnement via GSMweb kunnen verlengen. 

Over GSmweb

GSMweb heeft al meer dan 20 jaar ervaring op de GSM-markt en is daarmee een grote speler op het gebied van telecom. Zij bieden verschillende soorten producten aan. Van abonnementen inclusief een nieuwe smartphone tot aan sim-only abonnementen. Je kan ook losse toestellen bij hen bestellen en ze hebben een ruim aanbod in telefoonaccessoires.

Assortiment telefoonabonnementen

Voor het aanbieden van abonnementen werkt GSMweb samen met de grootste providers van Nederland. Daaronder KPN, Ziggo Vodafone en T-Mobile. Met behulp van een simpele configurator kun je heel snel het juiste abonnement selecteren. De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van welke opties je selecteert, de grootte van de databundel die je kiest en natuurlijk het aantal belminuten die je maandelijks kunt verbruiken. 

Service van GSMweb

GSMweb heeft een uitgebreide helpdesk waar je via telefoon, live-chat en e-mail terecht kunt voor al jouw vragen. Of je nu een vraag over een abonnement of een product hebt of een probleem met je huidige abonnement of telefoon ervaart. 

Betalingsmogelijkheden

GSMweb biedt alleen aan om de rekening met iDeal te voldoen. Abonnementen worden via een contract afgesloten en dat houdt in dat het bedrag maandelijks van de rekening wordt afgeschreven. Hier moet je GSMweb voor machtigen. 

Gebruiksvriendelijkheid

GSMweb heeft een uitgebreide en gebruiksvriendelijke website die wel erg druk is. De regel “less is more” gaat bij hun niet op. Zij proberen de klanten zo goed mogelijk te informeren over de opties die je hebt en veel informatie te geven over de verschillende abonnementsvormen en toestellen die verkrijgbaar zijn. Ze hebben een zeer uitgebreide FAQ waar je de antwoorden op veelgestelde vragen van klanten kunt teruglezen en de website is uiteraard beveiligd met een SSL-TLC-certificaat. Te herkennen aan het slotje dat voor de url van de website in de browserbalk staat. Je kunt bij GSMweb dus veilig inloggen en afrekenen. 

Is GSMweb betrouwbaar?

GSMweb is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is GSMweb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze de erkende betalingsmethode iDeal aan. 

Met meer dan 20 jaar ervaring is GSMweb een gevestigde naam op het Internet en een veilige plek waar je onafhankelijk abonnementen en toestellen met elkaar kunt vergelijken. Zo profiteer jij niet alleen van de beste deals, maar ook van kwalitatief goede service. Want GSMweb staat voor je klaar als je vragen en/of klachten hebt. De reviews van consumenten zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden GSMweb

Het eerste dat opvalt is dat GSMweb zowel een website voor consumenten als voor de zakelijke gebruiker heeft en deze twee werelden worden dus prima gescheiden. Een ander punt dat opvalt is dat zij prominent de laagste prijs garantie promoten. Dat is sterk, omdat ze ook pretenderen de beste deals te geven. Onder dit kopje vind je ook meer informatie hoe je aanspraak kunt maken op de laagste prijsgarantie.

Een ander opvallend punt is dat zij veel aanbiedingen weergeven en dat maakt de website misschien een tikkeltje drukker dan nodig is. Toch kunnen consument op deze manier heel snel zien welke deals er momenteel zijn en bepalen of je er gebruik van wilt maken. 

Contact opnemen met GSMweb

Contact opnemen met GSMweb is geen probleem. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. Tijdens de openingstijden zijn ze ook bereikbaar via live chat. 

Klantenservice en klachten

GSMweb heeft haar eigen klantenservice. Die jou kunnen helpen bij vragen over telefoon abonnementen en toestellen. Je kunt ze ook bereiken als je problemen hebt of een klacht hebt. Ze bieden met e-mail, telefoon en live chat genoeg opties aan hoe je met ze in contact kunt komen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij GSMweb? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over GSMweb compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met GSMweb. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over GSMweb
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Hey! logo
Hey!
12 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen
6,1
48% zou hier weer kopen
81 beoordelingen
Lees onze review over GSMweb

Het bedrijf GSMweb is geverifieerd door ons. De webshop gsmweb.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GSMweb is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GSMweb maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van gsmweb.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van gsmweb.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GSMweb.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Foutieve informatie door klantenservice

Foutieve informatie door klantenservice van gsmweb.nl voor de aankoop heeft er tot geleid dat ik de Samsung promotie ter waarde van 150 euro niet kon aanvragen. Bij contacteren gsmweb.nl weet men plotseling nergens meer van.

Geplaatst op: 17-10-2023
Laatst bewerkt op: 17-10-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht

op 21 juni jl. heb ik een contract afgesloten waarbij ik de iPhone 14 pro zou ontvangen.
Ondanks herhaaldelijk telefonisch contact met , Ashiana, Josh, Ro en Len heb ik deze nog steeds niet mogen ontvangen.
Vele malen is mij toegezegd dat ik dezelfde week de telefoon zou ontvangen. Een toezegging die tot op heden nog niet waar gemaakt is.
Ik heb uiteindelijk zelfs na lang aandringen pas na 4 weken het contract mogen ontvangen.
Ook de toegezegde troostprijs in de vorm van EarPods heb ik niet ontvangen.
Len heeft mij op 12 juli toegezegd om er bij Logistiek voor te zorgen dat als ze telefoons binnenkomen ik de eerste ben die er een toegezonden krijg maar ook dat is niet gebeurd.
Het ene moment zegt de een dat de telefoon onderweg is en het andere moment zegt de ander dat ze helemaal niet binnen gekomen zijn.
Dit bevreemd mij ten zeerste. Ze bieden namelijk contracten aan met bijbehorende telefoons.

Ook op mails wordt in zijn geheel niet gereageerd en na het aanbod van contract ontbinding heb ik ook niets meer vernomen. Het is nu ruim een maand later 🤬

Geplaatst op: 25-07-2023
Laatst bewerkt op: 25-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levert geen toestel, alleen sim kaart, pas op oplichters want je zit wel vast aan een abo!

levert geen toestel, alleen sim kaart, pas op oplichters want je zit wel vast aan een abo!

Geplaatst op: 27-06-2023
Laatst bewerkt op: 27-06-2023
Geschreven door: Jeannine V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
PAS OP!!!!! OPLICHTERS

Dit is het grootste oplichtersbedrijf wat er is!
Mensen pas op en doe NIKS via GSMWEB!
Ze lichten een vrouw van 70 jaar op, ze betaald al sinds vorig jaar augustus voor 2 abonnementen, omdat gsmweb een fout gemaakt heeft, ben al maandenlang elke week aan het bellen, elke keer beloftes en ze komen niks na.

Geplaatst op: 19-06-2023
Laatst bewerkt op: 19-06-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ipv verlengen schrijven beide bedrijven geld van mijn rekening af

Denkende dat ik mijn abonnement verleng betaal ik dubbel voor gsmweb en tele2 allebei, in 1 maand betaal ik 90 euro ipv 49,90 euro. Lekker dan voor ze want allebei vergoeden niks, laatste keer dat ik bij ze bestel

Geplaatst op: 01-05-2023
Laatst bewerkt op: 01-05-2023
Geschreven door: Ley L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Magna delectus lorem possimus libero voluptate ut exercitation ad eligendi labore modi

Voluptates voluptas

Geplaatst op: 04-06-2023
Laatst bewerkt op: 04-06-2023
Geschreven door: Hadassah

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Een telefoon

Een onbereikbare telefonischedienst die na ruim een uur wachten herhaaldelijk de verbinding verbreekt.

Geplaatst op: 04-05-2023
Laatst bewerkt op: 04-05-2023
Geschreven door: Oli N.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Toestel besteld en dagen niks gehoord of bevestigen van aankoop ontvangen.
Zeer slechte service en ervaring met dat bedrijf.

Geplaatst op: 06-05-2023
Laatst bewerkt op: 06-05-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!!

Ik zit al 4 weken te wachten op een telefoon. Simkaart wel ontvangen. Mailen heeft geen zin omdat ik na 5 mailtjes nog steeds geen antwoord heb ontvangen. 5x gebeld en je wordt inderdaad aan het lijntje gehouden, "toestel komt deze week uw kant op", zit er al weken op te wachten. De reden die ze opgeven is dat er een personeels te kort is. Slecht,slecht en nog eens slecht.

Geplaatst op: 06-04-2023
Laatst bewerkt op: 06-04-2023
Geschreven door: Jacqueline

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Trage levering loze beloftes

Toestel zou leverbaar zijn. En omdat onze zoon ivm beperking afhankelijk is van zijn telefoon deze direct besteld.
Na paar dagen nog geen track and trace dus gebeld.
50 minuten in de wacht.
Mevr voor het weekend is het toestel bij u.....
Het is nu maandagavond en nog geen track and trace. En ook geen toestel.

3 jaar geleden boden jullie service en snelle levering.
Nu geen service en die levering vraag ik me ook af..
Mail en messenger wordt niet op gereageerd.

Mensen wees gewaarschuwd.
Ik vermoed dat dit bedrijf nagenoeg failliet is...

Geplaatst op: 27-03-2023
Laatst bewerkt op: 27-03-2023
Geschreven door: Marjanne V.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Aan het lijntje houden!

Vandaag gekocht morgen in huis!!!
meneer bedankt voor uw geduld, we zullen u op de hoogte houden van uw bestelling. Erg bedankt voor uw geduld!
na een maand na verschillende mails en na verschillende telefoontjes is het is genoeg geweest!

sorry maar super slecht in klantvriendelijkheid!!!!!

Geplaatst op: 23-03-2023
Laatst bewerkt op: 23-03-2023
Geschreven door: Ahmet G.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer ontevreden

Zeer slechte klantenservice. Batterij loopt snel leeg en ik wilde alles retour opsturen. Een zei dat het niet mogelijk is. Heb weer gebeld en een ander zou retour informatie sturen. Ik ben nog steeds aan het wachten. Nu zijn ze gesloten. Ik ga dan persoonlijk.

Geplaatst op: 30-03-2023
Laatst bewerkt op: 30-03-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht onbetrouwbaar bedrijf

Drie en een halve maand in de weer om een abonnement met toestel rond te krijgen. Abonnement is inmiddels van start maar een toestel leveren ze niet. Leugens. List en bedrog. Helaas is het inmiddels zo ver dat ik een jurist hier even over moet laten buigen.

Nooit zaken doen met dit bedrijf!

Geplaatst op: 21-12-2022
Laatst bewerkt op: 21-12-2022
Geschreven door: Martinus

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leugens,zeer slecht,onbetrouwbaar.

1

Geplaatst op: 22-01-2023
Laatst bewerkt op: 22-01-2023
Geschreven door: Hendrik T.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Ben al 5 weken aan het wachten op een toestel wat direct leverbaar zou zijn.

Elke week wordt ik aan het lijntje gehouden, inmiddels begin ik met betalen voor een abonnement waar ik nog geen toestel van heb ontvangen!

Schandalig hoe ze je aan het lijntje houden.
Elke x als ik bel ; u krijgt binnen paar dagen track en trace code (7x gebeld nu en elke keer hetzelfde antwoorr) .

Gsmweb nooit meer !! Grafbedrijf! Waardeloze klantenservice … ze liegen je van alles voor!

Geplaatst op: 19-12-2022
Laatst bewerkt op: 19-12-2022
Geschreven door: Kadir K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT IETS KOPEN

Wat een K.U.T.bedrijf eerst 45 minuten in de wacht staan voordat je iemand aan de lijn krijgt. Dan hebben ze Blackfriday deals die ze dus niet kunnen waarmaken dus trap niet in als ze zeggen we hebben ze op voorraad want dat is niet zo. Zodra ze het contract hebben dan gaan ze je vertellen dat ze morgen leveren uiteindelijk na meerdere malen bellen en natuurlijk wachten kreeg ik te horen afgelopen vrijdag dat ze helemaal geen I-phone14pro op voorraad hebben en dat ik gewoon op de wachtlijst sta. Dan wil ik annuleren en dan geven ze aan dat het minimaal 2-5 werkdagen duurt omdat ze het druk hebben met de Blackfriday deals ja snap ik als je iedereen aan het lijntje houdt. de belofte om slechte recensies te schrijven ga ik waarmaken totdat ze mijn aanvraag annuleren.

Geplaatst op: 30-11-2022
Laatst bewerkt op: 30-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ongevraagd sms verstuurd

Ik heb nog nooit met deze bedrijf te maken gehad maar kreeg vanochtend ongevraagd een sms waarin staat dat ik aan hun had gevraagd wanneer ik mijn contract zou kunnen verlengen. What?????
Verder staat er bij dat ik toch maar snel via de mee gestuurde link moet gaan kijken en via hun is gegaranteerd beter dan via KPN. Ja zeker tuurlijk wel. Als ik al de recencies hier zo zie dan ga ik dit vast en zeker niet doen!!!

Geplaatst op: 16-11-2022
Laatst bewerkt op: 16-11-2022
Geschreven door: Chrissie G.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg slecht

bellen is onmogelijk 30 min wacht minimaal ze kwamen geen afspraak na in plaats van snelle levering werd het 3 weken ik kon hier niet op wachten mijn oude tel was stuk en aangezien ik de tel ook gebruik om mijn glucose te meten dus heb ik meerder malen aan gegeven dat ik van de koop af zag maar ze bleven gewoon door drukken en tel naar mijn versturen ik heb hem niet aan genomen nooit meer

Geplaatst op: 27-10-2022
Laatst bewerkt op: 27-10-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

2 1/2 week geleden een abonnement met toestel afgesloten. Toestel zou op voorraad zijn. Simkaart wel snel ontvangen maar toestel nog steeds niet.
Verschillende telefoontjes gepleegd en mails gestuurd.
Op mails wordt niet gereageerd, per telefoon wordt je afgescheept, er wordt gezegd dat je volgende dag een mail ontvangt over verzending, echter nog steeds geen mail ontvangen.
Wat een waardeloos bedrijf!!!!
Nooit geen gsm web meer!!!!

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Esther D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Op 16 augustus een bestelling geplaatst, niets meer gehoord. 4 dagen na de bestelling email gestuurd met wat de status is, geen reactie. 3 dagen daarna als reminder nog een mail verstuurd, weer geen reactie. Net gebeld, ongeveer 20 minuten aan de lijn gehangen, was ik eindelijk aan de beurt, kreeg ik een onvriendelijk personeel aan de lijn. Ze was zo bot en zo opgefokt dat ze geen eens het geduld had om naar mijn verhaal te luisteren. Super slecht geholpen en gevraagd of ze mijn bestelling wilde annuleren. Geeft ze aan dat is niet mogelijk je hebt het zakelijk besteld!?? Kijken in hun systeem is zelfs moeilijk. Maar goed, nooit meer GSMWEB!!

Geplaatst op: 26-08-2022
Laatst bewerkt op: 26-08-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

2 1/2 week geleden een abonnement met toestel afgesloten. Toestel zou op voorraad zijn. Simkaart wel snel ontvangen maar toestel nog steeds niet.
Verschillende telefoontjes gepleegd en mails gestuurd.
Op mails wordt niet gereageerd, per telefoon wordt je afgescheept, er wordt gezegd dat je volgende dag een mail ontvangt over verzending, echter nog steeds geen mail ontvangen.
Wat een waardeloos bedrijf!!!!
Nooit geen gsm web meer!!!!

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Esther D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice verdient die naam niet.

Vanaf 4 juni ben ik bezig geweest om een abonnement te verkrijgen met telefoon. In eerste instantie wilde ik geen kopie bankpas verstrekken. Aanvraag ingetrokken. Toen kregen we een aanbieding om hier alsnog - onder dezelfde voorwaarden - gebruik van te maken. Alsnog een kopie bankpas verstrekt. GSMWEB bleef volharden dat de aanvraag niet compleet was, ondanks hun bevestiging in eerdere mails dat de stukken wel waren ontvangen. Uiteindelijk hadden ze toch alles ontvangen. Toen kreeg ik per sms bericht dat de aanbieding niet meer geldig was. Klantenservice wilde niet meer bewegen. Mijn advies: links laten liggen.

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Ilona R.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hogere abonnementkosten dan wat op de website staat

Ik heb per ongeluk een bestelling voor verlenging van mijn zakelijk abonnement als persoonlijk verlenging geplaatst.
Ik heb een email gekregen dat niet alle benodigde informaties ingevuld zijn. Ik heb daarna niets verder gedaan, in eens krijg ik een email dat het abonnement verlengd was met een hogere abonnementskosten dan wat op de website staat.
Ik heb hun gebeld, maar ze zeggen dat in de algemene voorwaarden staat dat ik niet mag annuleren omdat mijn bedrijfsnaam op de contract stond.

Nu zit ik vast met een contract voor twee jaar die 15 euro hoger dan wat op de website stond.

Op hun website is een verlenging van hetzelfde zakelijk abonnement met Samsung S22 5G voor 39,- ex btw

Ook staan verschillen in de bedragen tussen het contract die aan mij gestuurd was en die van Vodafone.

Geplaatst op: 19-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbeschofte service en misleidende reclame!!!

Onbeschofte service en misleidende reclame, na het erop gooien van de telefoon door de vriendelijke klantenservice, gelijk alles geannuleerd! Helaas zijn ze niet zo snel en loopt mijn verlenging minimaal 6 dagen vertaging op door de geweldige service, bij deze nooit meer! Al krijg ik het voor niks!!!

Geplaatst op: 13-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daisy F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet bestellen bij gsmweb. Slechte of geen levering,laten je weken wachten op toestel

Slechte levering inmiddels 3 weken aan het wachten op mijn toestel en word steeds met een week uitgesteld. Niet via gsmweb bestellen!

Geplaatst op: 26-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit weer! Leugen op leugen. Begint al bij de communicatie op hun website en klantenservice

Beste Nathalie

Graag wil ik graag het volgende weten:

1.
Waarom heb ik geen track and trace code ontvangen zoals expleciet is aangegeven in jouw mail?

2.
Waarom beweerd jouw collega na vandaag wederom contact te hebben gehad de telefoon nog NIET verstuurd is?

3.
Bij nog een keer telefonisch contact met dezelfde medewerker vandaag beweerdt ze dat ze verkeerd heeft gekeken en de mobiel WEL verzonden is... wat is het nou? Is die nu wel of niet verzonden???

Er wordt fout op fout gemaakt. En alle dagen wordt er geen eenduidig antwoord gegeven?

4.
Op de vraag waarom ik geen track en trace heb ontvangen geeft u collega aan dat de Post NL storing had.

Uiteraard heb ik contact opgenomen met Post NL om te verifiëren of dit waar is. Post NL geeft aan gisteren of vandaag geen storing te hebben gehad.

Ook hebben ze nagekeken of er een pakketje is aangemeld of dat er al een verzendlabel klaar is en dat is OOK niet het geval.

-Waarom schuiven jullie de schuld af op Post NL?

-En waarom liegen jullie klanten voor door te zeggen dat er een storing is geweest?

5.
Uiteraard heb ik weer contact opgenomen met je collega om te vragen waarom ik wordt voorgelogen met een excuus als storing terwijl hier geen sprake van is?

Antwoord:

Dat staat hier. Dat heb ik door gekregen.

-Waarom krijg ik geen eerlijk en eenduidig antwoord?

-Waarom wordt er valse informatie doorgegeven aan je collega's die leugens moeten verkondigen?

-waarom geven je collega's elke keer een ander antwoord?

-Vindt je dit zelf reëel?

Geplaatst op: 15-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fraude

Waardeloze webwinkel. Sluiten heel snel je abonnement af maar leveren vervolgens niet. Pas op mensen met deze webwinkel. Komen absoluut hun belofte niet na en reageren ook niet op mails.

Geplaatst op: 26-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marco J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk

Samsung galaxy s22 ultra

Ik ben absoluut NIET tevreden over GSMWEB! Ik heb 7 weken geleden een pre-order geplaatst en wacht nog steeds op mijn toestel! Mijn simkaart heb ik allang binnen en moet nu betalen voor een abbonement die ik niet kan gebruiken! Ze reageren niet meer op mijn mails, op hun website staat dat het toestel inmiddels (de hele week al!!!!!) Leverbaar is. GSMWEB, IK WIL MIJN TELEFOON!!!!!!

Geplaatst op: 07-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze sturen geen iPhone op

In december iphone 13 besteld omdat ze goedkoop waren en de enige die gelijk konden leveren.
We zijn nu in februari en ik wacht nog steeds. Vorige week hebben ze een lege doos opgestuurd en zeggen ze dat het gestolen is bij postnl. Nu moet ik 30 dagen wachten omdat postnl dit eerst moet oppakken. Volgens postnl is dit niet het geval en moeten ze direct opsturen.
Op hun site is het op voorraad maar mij willen ze niks opsturen.

Geplaatst op: 03-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suleyman K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service als levering kwijt raakt

Telefoon besteld maar nooit gekregen van post nl en nu kwa service word je aan het lot overgelaten

Geplaatst op: 09-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wim V.

6 / 10
4/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over GSMweb
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Hey! logo
Hey!
12 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GSMweb een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 81 beoordelingen geplaatst over GSMweb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,1 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GSMweb actief?

GSMweb is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de GSMweb reviews? Dan kunt u naar de website van GSMweb gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie