GSMweb logo

GSMweb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

GSMweb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
GSMweb logo
Website
GSMweb
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen GSMweb

Onze smartphone is zoiets als onze beste vriend. We kunnen eigenlijk gewoon niet meer zonder. Je plant er je afspraken op in, houdt contact met je dierbaren en collega’s en zelfs verenigingen doen alles via de app. Een verjaardag? Je nodigt snel iedereen uit met je smartphone. En weet je de weg niet meer? Dan is alweer die Smartphone jouw grote hulp. Mooie foto’s maak je simpelweg met je telefoon. En o ja, ergens kunnen we toch ook nog gewoon bellen met het apparaat… Kortom: je wilt een smartphone die werkt, die alle functies heeft die jij nodig hebt, die er mooi uitziet én uiteraard zo goedkoop mogelijk is. Want alles is al zo duur, nietwaar? Tijdens je zoektocht op internet, met je oude mobiel waarschijnlijk, kwam je uit bij GSMweb. Nu wil jij graag meer weten over dit bedrijf. Want alles goed, wel, best en aardig: maar zijn ze betrouwbaar? Of spelden ze maar iets op je mouw? Gelukkig hebben we daar beoordelingen voor van anderen. En die kan jij hier lezen. Want door deze beoordelingen kan jij een veel beter beeld krijgen van het bedrijf, toch? Naast de reviews kan je hier ook nog meer info vinden over GSMweb. Zo kan jij goed bepalen of je wel of niet met GSMweb in zee wilt. Ben je zelf al klant bij GSMweb? Of wil je dit hierna gaan worden? Mogen wij dan (straks) ook jouw recensie hier verwelkomen? Zo maken we een mooi kloppend verhaal over GSMweb waar andere geïnteresseerden hun voordeel mee kunnen doen.

Over GSMweb

GSMweb is een onafhankelijke prijsvechter op het gebied van smartphones en gsm-toestellen. Het is de grootste aanbieder op dit gebied in Nederland. GSMweb zorgt er dan ook voor om de meest voordelige abonnementen te kunnen aanbieden, uiteraard van alle grote providers in ons land. Hierbij gaat het zowel om Sim Only abonnementen als abonnementen met een toestel. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. GSMweb is overigens geen partij bij de overeenkomst die wordt afgesloten tussen de aanbieder en de klant.

Waarom kiezen voor GSMweb

Bij GSMweb kan je direct checken of jouw mobiele contract vrij is. Zodat je meteen weet of je wel kunt overstappen of verlengen. Als dat zo is krijg je vaak een grote korting, zowel op je smartphone als je abonnement. Heb je je gegevens ingevuld, dan checkt GSMweb dit met de verleningschecker. En als jij daarmee akkoord gaat, zullen zij je eraan herinneren als je kunt overstappen of verlengen. Providers met wie GSMweb zaken doet zijn: T-Mobile, Tele2, Hollandsnieuwe, KPN, Telfort, Vodafone en Ben. Koop je een GSM toestel of een smartphone, dan heeft GSMweb voor jou altijd een aanbieding met een abonnement die daarbij past. GSMweb biedt een breed assortiment aan toestellen, zoals Apple iPhone, Samsung, Sony, Huawei, CAT, Google, Oppo, Motorola, OnePlus, Xiaomi en Nokia. Kies je voor een mobiel abonnement, dan kan de smartphone afbetalen in maandelijkse termijnen. Dit wordt echter aangemerkt als ‘lenen’ door de overheid. Toch betaal je geen rente, dus het kost je niks extra’s. Overigens kan je er wel ook voor kiezen om het apparaat wel in 1 keer te betalen. Dit is ook fijn als je geen zin hebt om allerlei informatie over je inkomen te moeten verstrekken of als je aanvraag is geweigerd voor een afbetaling. GSMweb kan je ook van dienst zijn bij zakelijke toestellen en abonnementen. Bijna alle toestellen zijn op voorraad en dus kan je al snel je nieuwe apparaat in huis hebben. Dat is toch ook fijn!

Is GSMweb betrouwbaar?

Je wordt natuurlijk niet zomaar de grootste aanbieder van het land. GSMweb zal dus wel betrouwbaar moeten zijn. GSMweb moet voldoen aan De Wet op het Financieel Toezicht. Hier moeten alle telecomproviders aan voldoen volgens de wet, dus GSMweb is daar geen uitzondering op. Het betekent wel dat GSMweb jou om privégegevens moet vragen over je inkomen en lasten en de BKR-check moet doen. Overigens kan GSMweb niet inzien waarom er een negatieve registratie is, dus dat is te vertrouwen. Dit omzeil je dus door in 1 keer de smartphone te betalen. Betalen gaat via de betrouwbare betaalmethoden.

Klantenservice en klachten

GSMweb heeft twee verschillende telefoonnummers van de klantenservice. Er is namelijk onderscheid gemaakt tussen consument en zakelijk. Herroepingsrecht is alleen van toepassing bij consumenten. Zakelijke klanten hebben dit recht niet. Natuurlijke personen (consumenten) hebben 14 dagen de tijd om te bedenken of ze het product wel of niet willen houden. Binnen die periode mag de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbonden worden. De rechtstreekse kosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Een ander puntje hierbij is dat het product alleen bekeken mag zijn (en daarvoor uit de verpakking gehaald) om het product te kunnen bekijken. Als uitgangspunt wordt aangehouden dat je hetzelfde met het product mag doen als dat je in een fysieke winkel doet. Retourneren doe je naar GSMweb in Amsterdam Duivendrecht. Uiteraard zijn er zaken die buiten de herroepingsrecht vallen, zoals artikelen die om hygiënische redenen niet teruggezonden mogen worden. Bij een verzegeld product kan het artikel ook niet meer retour gezonden worden als de verzegeling is verbroken. Garanties verschillen per product en er is ook onderscheid tussen zakelijke klanten en gewone consumenten. Zijn er gebreken, dan dient dit zo snel mogelijk doorgegeven te worden aan GSMweb. Als de klacht gegrond wordt verklaard, zal het product worden vervangen, hersteld of vergoed. Klachten over producten of over andere zaken kunnen per mail, post of via de telefoon doorgegeven worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring als klant bij GSMweb? Zou je ons dan ook jouw review willen geven? Hoe meer beoordelingen wij kunnen tonen, hoe beter anderen kunnen beslissen of ze wel of niet iets aanschaffen via GSMweb.

Reviews over GSMweb

Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Scarlet logo
Scarlet
1 beoordeling
10
Mobile Vikings logo
Mobile Vikings
1 beoordeling
10
7,9
76% zou hier weer kopen
42 beoordelingen
Lees onze review over GSMweb

Het bedrijf GSMweb is geverifieerd door ons. De webshop GSMweb is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GSMweb is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GSMweb maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van GSMweb is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van GSMweb. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GSMweb.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Meteen geleverd en de goedkoop

Ik bestelde de Samsung S21 met T-Mobile abonnement. De prijs was veel lager dan bij T-Mobile. Je kon makkelijk vergelijken en zien welke korting je kon krijgen. Een hele positieve ervaring.

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 21-06-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Snelle en top

Geplaatst op: 10-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Rr Y.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service

Zoals altijd gewoon een goede service bij Gsmweb

Geplaatst op: 16-02-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ilona

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone is binnen

Ik had de nieuwe iPhone besteld en na goed onderzoek was Gsmweb het goedkoopst. Ik heb hem inmiddels binnen en alles is goed verlopen!

Geplaatst op: 11-01-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jari

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
IPhone 8 nette deal

Keurige deel kreeg ik binnen van Gsmweb voor de Iphone 8

Geplaatst op: 18-09-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
2x

2x tevreden

Geplaatst op: 05-03-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
IPhone se

Prima service. Telefoon besteld en op de afgesproken dag binnen. Zeer netjes verpakt.

Geplaatst op: 26-01-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Pieter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijkheid super

Sinds een aantal weken valt het mij op dat er erg veel duidelijkheid is op de website van Gsmweb over de prijzen. Je zit precies wat je voor je toestel en/of abonnement betaald. Ben hier erg blij mee want nu kan ik een weloverwogen keuze maken.

Daarbij is de prijs een stuk voordeliger als dat ik het contract rechtstreeks zou afsluiten!

Geplaatst op: 23-01-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Yvonne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Los toestel: Alles ging soepel en snel

Ik had een losse iPhone besteld, omdat GMSweb gewoon de goedkoopste was. Alles is netjes optijd geleverd en nu kan ik eindelijk weer op een mobiel.

Geplaatst op: 12-01-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Berends

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden

iPhone besteld en alles is netjes nagekomen zoals er stond. Had het toestel op tijd thuis en alles werkte perfect. Good job Gsmweb!

Geplaatst op: 01-12-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Yo

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone

Nieuwe iPhone besteld en super blij mee. Contract kon ik gewoon simpel verlengen waardoor alles lekker snel verliep. Zit al jaren bij gsmweb en altijd tevreden.

Geplaatst op: 11-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Abi

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verkeerde prijs, maar keurig opgelost

Ik heb twee verlengingen gedaan op de site van Gsmweb en uiteindelijk bleek de prijs op de website niet helemaal juist te zijn. Ik werd telefonisch gebeld door een vriendelijke vrouw en we zijn er vrij gemakkelijk uitgekomen. De oplossing was prima en ik heb de iPhone 6s dan ook netjes binnen gekregen. Alles is uiteindelijk goed verholpen en volgens afspraak volbracht. Ik kan mij dan ook echt niet vinden in de negatieve reviews hieronder.

Geplaatst op: 14-09-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Xrazy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Eindelijk goede deal

Voor mij vriendin al maanden opzoek naar een goede deal, omdat de abonnementen tegenwoordig zo duur zijn. Heb een iPhone SE 16GB voor haar gergeld. Super goede afhandeling en alles netjes geleverd.

Geplaatst op: 05-07-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: G D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Samsung a5

Top levering! Netjes optijd in huis en alles zag er goed uit.

Geplaatst op: 13-06-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Geert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super blij

Ondanks een foutieve invoering van mij even contact gezocht met Gsmweb en ben echt netjes geholpen via de telefoon. Uiteindelijk is alles dan ook goed afgehandeld

Geplaatst op: 04-05-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Joska

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Helemaal top, verzending alleen iets later

Ik heb mijn Samsung Galaxy s7 besteld en had verwacht om hem binnen 2 a 3 dagen binn te hebben. Helaas duurde dit een paar dagen langer. Moet wel zeggen dat voor de rest eht alles helemaal goed is geregeld en GsmWeb is echt een stuk goedkoper als andere partijen.

Super tevreden!

Geplaatst op: 29-03-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bertens

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beter kan niet!

Heb voordat ik in zee ging met GsmWeb ervaringen gelezen op internet. Ik moet zeggen dat mijn ervaring helemaal super is. Alles is korrekt afgehandeld en ben dan ook blij met mijn contract.

Geplaatst op: 22-01-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marco

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
T-Mobile verlengd

Kreeg na het aanvragen van het verlengen van mijn abonnement eigenlijk direct binnen. Deze per sms bevestigd dus dat ging allemaal lekker snel. Het enigste jammere was dat ik nu wel 1 dag langer moest wachten dan aangegeven. Nu vind ik dit niet zo heel erg, maar het zou fijn zijn als dit dan even gemeld word.

Alles is wel netjes binnengekomen en ik geef dan ook geen 10, omdat ik niet binnen de afgesproken tijd mijn telefoon had. Wel is alles helemaal netjes geregeld en zal ik zeker daarom weer bestellen

Geplaatst op: 14-12-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ramon

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Iphone 6s besteld

Heb ontzettend veel websites vergeleken zoals Belsimpel, Vodafone, Typhone, KPN enz. maar niemand bood de iphone zo goedkoop als Gsmweb. Ik kon hem verlengen wat het ook erg gemakkelijk maakte en waardoor ik ook minder betaalde. Geen eenmalige kosten geloof ik.

Wel was er wat vertraging met de bestelling. Ik had hem 1 dag later dan dat ze hadden aangegeven. Toen ik belde was hij al verstuurd en de volgende dag kwam hij dan ook al binnen. Super!

Geplaatst op: 03-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Joachiem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verlengd en nieuwe mobiel

Ik heb mijn T-Mobile abonnement verlengd en nadat ik mijn verlengings sms had bevestigd was het al klaar. Paar dagen kwam mijn nieuwe Note 4 binnen. Dit was wel iets langer dan normaal, maar ik bespaarde 200 euro door het bij Gsmweb te bestellen. Ik vind dat zekerh et geld waard om iets langer te wachten op mijn spullen.

Geplaatst op: 12-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jac

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Net weer verlengd

Ik heb afgelopen woensdag mijn abbonement verlengd en vandaag mijn simkaart + nieuwe toestel ontvangen. Helaam blij mee! :)

Geplaatst op: 05-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Durk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niks mis mee

De website ziet er misschien niet heel professioneel uit, maar voor de rest ben ik echt super goed geholpen. Ik heb een mobiel abbonement afgesloten welke aanzienlijk lager ligt dan elders en alles was netjes optijd bezorgd. Well done GsmWeb.nl!

Geplaatst op: 01-09-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super iphone aanbieding

Ik heb deze week de iphone 6 gekocht bij Gsmweb, omdat deze in verhouding tot andere aanbieders echt de goedkoopste was. Ik heb echt alles vergeleken maar nergens boden ze de iphone zo goedkoop als bij Gsmweb. Het aanbod is niet vreselijk groot, maar wat ze aanbieden is in veel gevallen echt goedkoper dan bij de concurrenten.

Geplaatst op: 21-08-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ruben

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden en betrouwbaar

Ik heb op zondag de bestelling gedaan en op dinsdag alle papieren opgestuurd. Tot mij verbazing had ik 2 dagen later alles binne van Gsmweb! Super snel en alles is geregeld zoals afgesproken.

Geplaatst op: 17-08-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Simone

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geleverd gekregen wat besteld is

De bestelling was er na ruim een week, maar na bestellen alle negatieve recensies pas gezien. Ik moest vooruitbetalen, dus was wel wat sceptisch. Achteraf betalen was echt niet mogelijk. Uiteindelijk na betalen binnen een dag mijn iPhone xs ontvangen welke er prima uitzag en werkt. Ook via de helpdesk paar keer contact gehad met enige vertraging, maar wel netjes beantwoord. Het kan dus wel :)

Geplaatst op: 05-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ron

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
2x abonnement met mobiel

zeer tevreden!

Geplaatst op: 05-03-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden over bestelling

Ik heb een Samsung A5 besteld en kreeg dezen netjes optijd binnen. Ik ben dan ook zeer tevreden over hoe GsmWeb de order heeft afgehandeld.

Helaas was alleen mijn Nano simkaart er niet bij waardoor ik nog moest opbellen om deze alsnog toegestuurd te krijgen. Deze kwam vervolgens wel netjes de volgende dag binnen.

Geplaatst op: 11-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mark

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone

Gewoon zoals het hoort en niet heel veel anders. Heb een nieuwe iPhone besteld en alles zoals het op de site vermeld stond was zo. Ik kreeg binnen de leveringstijd mijn mobiele telefoon en alles ziet er netjes op

Geplaatst op: 20-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marcel

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele slechte Service

Heb hier in begin july 2021 een samsung s21 5g met gratis buds life besteld. Met kpn abbonement erbij. Stond bij dat hij op voorraad was. Na een week of 2 nog geen mobiel gekregen, wel nieuwe simkaart voor het abbonement. Dus gebeld, ze zeggen dat hij donderdag binnen zou komen en dat ik hem zaterdag zou krijgen, ok prima. Maar die woensdag erop nog steeds niks ontvangen. Weer gebeld, toen zeiden ze dat dat mobiel niet op voorraad waren, raar. Staat gewoon op voorraad, ik kreeg de keus een 128gb versie te nemen. Hier ging ik niet mee akkoord, want ik moet hetzelfse voor mijn abonnement betalen terwijl ik mindere mobiel krijg. En ik wilde graag die met 256gb. Ze zeiden dat het nog 2 weken zou duren. Goed 2 weken gewacht. Nog geen mobiel. Vandaag weer gebeld. Morgen gaat mijn abbonement in en nog steeds geen mobiel. Hij is nog steeds niet leverbaar omdat hier dus de buds life bij zit en een Europese versie is, is die niet leverbaar. Maar een andere versie wel zelfde mobiel met 256gb. Maar zonder buds life. Nou maakt mij die buds life niet zoveel uit jammer maar het gaat mij om de mobiel. Ze konden en willen dit niet veranderen. En kunnen mij ook geen andere oplossing geven. Ik vind dit echt slecht. Laten ze mij gewoon die andere versie doen zonder buds life, vind ik prima. Ten eerste hadden ze mij dit bij het eerste telefonisch contact al kunnen zeggen, en meteen kunnen oplossen. Ten 2de het proberen om een oplossing te zoeken, en hun meerdere bellen, om evt het Europese toestel om te kunnen ruilen voor de andere versie die wel op voorraad is. Wel zo netjes. Ik had dan wel akkoord gegaan. Echt een superslecht bedrijf. Ik raad aan om hier nooit iets te bestellen.

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 24-08-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet best!

Telefoon besteld op vrijdag, was op voorraad dus volgens de website levertijd zaterdag. Nou mooi niet. Ff googelen oh jeetje alles negatief. Pf heb ik weer en ik dacht nog wel dat ik al eens eerder een order daar had geplaatst. Maandag gebeld onee eerst ff op zaterdag geprobeerd via een chat maar helaas niet geopend. Stond trouwens wel op de site. Maandag gebeld ja nummer 4 zal ik niet de enigste zijn met een vraag? Aardige mevrouw woonde in de buurt zei ze volgens haar was alles op voorraad. Om nou iedereen gelijk niet te vertrouwen wacht ik het af en ja s avonds een bericht het is verzonden. En ja de volgende dag telefoon en glasbescherming geleverd. Bescherming wel kapot maar had zijn werk al gedaan want de telefoon was nog heel! Zou ik hier weer wat bestellen? Nee dat gaat niet gebeuren, zeg dan gewoon ik heb het niet maar dinsdag heeft u alles! Tip!

Geplaatst op: 05-02-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Theo

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GSMweb


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Scarlet logo
Scarlet
1 beoordeling
10
Mobile Vikings logo
Mobile Vikings
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GSMweb een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 42 beoordelingen geplaatst over GSMweb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,9 gekregen, waarbij 76% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GSMweb actief?

GSMweb is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de GSMweb reviews? Dan kunt u naar de website van GSMweb gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie