GSMweb logo

GSMweb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

GSMweb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
205
GSMweb logo
Website
GSMweb
Categorie
Telecom

GSMweb reviews

We kunnen niet meer zonder de mobiele telefoon en je wilt natuurlijk een smartphone waar je alles mee kunt doen. Je laatste Instagram-posts checken, WhatsApp-berichtjes versturen naar vrienden en familie en misschien doe je ook wel jouw online aankopen via de telefoon. Kortom, het multifunctionele apparaat is handig in ieder situatie. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe telefoon, dan kom je vast en zeker de webshop van GSMweb tegen en wellicht heb je gelijk vragen of dit wel een betrouwbare Internetwinkel is. Maken ze wel hun beloftes waar en hoe gaan ze om met klachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben GSMweb beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over GSMweb, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van GSMweb? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

GSMweb ervaringen

Ons team van experts heeft GSMweb deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en is lid van de KvK (Kamer van Koophandel). Vanaf 1999

specialiseren zij zich in het verkoop van mobiele telefoons en toebehoren en abonnementen van telecomproviders. Ze omschrijven zichzelf als de grootste onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland. 

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht en hebben een zeer uitgebreide helpdesk. Die zowel per live chat, e-mail als telefoon bereikbaar is. Je kunt zowel abonnementen, sim-only als losse toestellen bij hun bestellen en je rekent veilig af met de bekende betalingsmethode iDeal. 

De website van GSMweb is niet alleen beveiligd, maar ook overzichtelijk. Je kan vanuit de homepage direct zoeken op abonnementen van verschillende aanbieders en ook kiezen uit de toestellen die op voorraad zijn. Ook zou je eventueel een bestaand abonnement via GSMweb kunnen verlengen. 

Over GSmweb

GSMweb heeft al meer dan 20 jaar ervaring op de GSM-markt en is daarmee een grote speler op het gebied van telecom. Zij bieden verschillende soorten producten aan. Van abonnementen inclusief een nieuwe smartphone tot aan sim-only abonnementen. Je kan ook losse toestellen bij hen bestellen en ze hebben een ruim aanbod in telefoonaccessoires.

Assortiment telefoonabonnementen

Voor het aanbieden van abonnementen werkt GSMweb samen met de grootste providers van Nederland. Daaronder KPN, Ziggo Vodafone en T-Mobile. Met behulp van een simpele configurator kun je heel snel het juiste abonnement selecteren. De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van welke opties je selecteert, de grootte van de databundel die je kiest en natuurlijk het aantal belminuten die je maandelijks kunt verbruiken. 

Service van GSMweb

GSMweb heeft een uitgebreide helpdesk waar je via telefoon, live-chat en e-mail terecht kunt voor al jouw vragen. Of je nu een vraag over een abonnement of een product hebt of een probleem met je huidige abonnement of telefoon ervaart. 

Betalingsmogelijkheden

GSMweb biedt alleen aan om de rekening met iDeal te voldoen. Abonnementen worden via een contract afgesloten en dat houdt in dat het bedrag maandelijks van de rekening wordt afgeschreven. Hier moet je GSMweb voor machtigen. 

Gebruiksvriendelijkheid

GSMweb heeft een uitgebreide en gebruiksvriendelijke website die wel erg druk is. De regel “less is more” gaat bij hun niet op. Zij proberen de klanten zo goed mogelijk te informeren over de opties die je hebt en veel informatie te geven over de verschillende abonnementsvormen en toestellen die verkrijgbaar zijn. Ze hebben een zeer uitgebreide FAQ waar je de antwoorden op veelgestelde vragen van klanten kunt teruglezen en de website is uiteraard beveiligd met een SSL-TLC-certificaat. Te herkennen aan het slotje dat voor de url van de website in de browserbalk staat. Je kunt bij GSMweb dus veilig inloggen en afrekenen. 

Is GSMweb betrouwbaar?

GSMweb is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is GSMweb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze de erkende betalingsmethode iDeal aan. 

Met meer dan 20 jaar ervaring is GSMweb een gevestigde naam op het Internet en een veilige plek waar je onafhankelijk abonnementen en toestellen met elkaar kunt vergelijken. Zo profiteer jij niet alleen van de beste deals, maar ook van kwalitatief goede service. Want GSMweb staat voor je klaar als je vragen en/of klachten hebt. De reviews van consumenten zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden GSMweb

Het eerste dat opvalt is dat GSMweb zowel een website voor consumenten als voor de zakelijke gebruiker heeft en deze twee werelden worden dus prima gescheiden. Een ander punt dat opvalt is dat zij prominent de laagste prijs garantie promoten. Dat is sterk, omdat ze ook pretenderen de beste deals te geven. Onder dit kopje vind je ook meer informatie hoe je aanspraak kunt maken op de laagste prijsgarantie.

Een ander opvallend punt is dat zij veel aanbiedingen weergeven en dat maakt de website misschien een tikkeltje drukker dan nodig is. Toch kunnen consument op deze manier heel snel zien welke deals er momenteel zijn en bepalen of je er gebruik van wilt maken. 

Contact opnemen met GSMweb

Contact opnemen met GSMweb is geen probleem. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. Tijdens de openingstijden zijn ze ook bereikbaar via live chat. 

Klantenservice en klachten

GSMweb heeft haar eigen klantenservice. Die jou kunnen helpen bij vragen over telefoon abonnementen en toestellen. Je kunt ze ook bereiken als je problemen hebt of een klacht hebt. Ze bieden met e-mail, telefoon en live chat genoeg opties aan hoe je met ze in contact kunt komen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij GSMweb? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over GSMweb compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met GSMweb. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over GSMweb

Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Scarlet logo
Scarlet
20 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

7,1
63% zou hier weer kopen
60 beoordelingen
Lees onze review over GSMweb

Het bedrijf GSMweb is geverifieerd door ons. De webshop GSMweb is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GSMweb is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GSMweb maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van GSMweb is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van GSMweb. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GSMweb.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klantenservice verdient die naam niet.

Vanaf 4 juni ben ik bezig geweest om een abonnement te verkrijgen met telefoon. In eerste instantie wilde ik geen kopie bankpas verstrekken. Aanvraag ingetrokken. Toen kregen we een aanbieding om hier alsnog - onder dezelfde voorwaarden - gebruik van te maken. Alsnog een kopie bankpas verstrekt. GSMWEB bleef volharden dat de aanvraag niet compleet was, ondanks hun bevestiging in eerdere mails dat de stukken wel waren ontvangen. Uiteindelijk hadden ze toch alles ontvangen. Toen kreeg ik per sms bericht dat de aanbieding niet meer geldig was. Klantenservice wilde niet meer bewegen. Mijn advies: links laten liggen.

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Ilona R.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hogere abonnementkosten dan wat op de website staat

Ik heb per ongeluk een bestelling voor verlenging van mijn zakelijk abonnement als persoonlijk verlenging geplaatst.
Ik heb een email gekregen dat niet alle benodigde informaties ingevuld zijn. Ik heb daarna niets verder gedaan, in eens krijg ik een email dat het abonnement verlengd was met een hogere abonnementskosten dan wat op de website staat.
Ik heb hun gebeld, maar ze zeggen dat in de algemene voorwaarden staat dat ik niet mag annuleren omdat mijn bedrijfsnaam op de contract stond.

Nu zit ik vast met een contract voor twee jaar die 15 euro hoger dan wat op de website stond.

Op hun website is een verlenging van hetzelfde zakelijk abonnement met Samsung S22 5G voor 39,- ex btw

Ook staan verschillen in de bedragen tussen het contract die aan mij gestuurd was en die van Vodafone.

Geplaatst op: 19-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbeschofte service en misleidende reclame!!!

Onbeschofte service en misleidende reclame, na het erop gooien van de telefoon door de vriendelijke klantenservice, gelijk alles geannuleerd! Helaas zijn ze niet zo snel en loopt mijn verlenging minimaal 6 dagen vertaging op door de geweldige service, bij deze nooit meer! Al krijg ik het voor niks!!!

Geplaatst op: 13-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daisy F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet bestellen bij gsmweb. Slechte of geen levering,laten je weken wachten op toestel

Slechte levering inmiddels 3 weken aan het wachten op mijn toestel en word steeds met een week uitgesteld. Niet via gsmweb bestellen!

Geplaatst op: 26-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit weer! Leugen op leugen. Begint al bij de communicatie op hun website en klantenservice

Beste Nathalie

Graag wil ik graag het volgende weten:

1.
Waarom heb ik geen track and trace code ontvangen zoals expleciet is aangegeven in jouw mail?

2.
Waarom beweerd jouw collega na vandaag wederom contact te hebben gehad de telefoon nog NIET verstuurd is?

3.
Bij nog een keer telefonisch contact met dezelfde medewerker vandaag beweerdt ze dat ze verkeerd heeft gekeken en de mobiel WEL verzonden is... wat is het nou? Is die nu wel of niet verzonden???

Er wordt fout op fout gemaakt. En alle dagen wordt er geen eenduidig antwoord gegeven?

4.
Op de vraag waarom ik geen track en trace heb ontvangen geeft u collega aan dat de Post NL storing had.

Uiteraard heb ik contact opgenomen met Post NL om te verifiëren of dit waar is. Post NL geeft aan gisteren of vandaag geen storing te hebben gehad.

Ook hebben ze nagekeken of er een pakketje is aangemeld of dat er al een verzendlabel klaar is en dat is OOK niet het geval.

-Waarom schuiven jullie de schuld af op Post NL?

-En waarom liegen jullie klanten voor door te zeggen dat er een storing is geweest?

5.
Uiteraard heb ik weer contact opgenomen met je collega om te vragen waarom ik wordt voorgelogen met een excuus als storing terwijl hier geen sprake van is?

Antwoord:

Dat staat hier. Dat heb ik door gekregen.

-Waarom krijg ik geen eerlijk en eenduidig antwoord?

-Waarom wordt er valse informatie doorgegeven aan je collega's die leugens moeten verkondigen?

-waarom geven je collega's elke keer een ander antwoord?

-Vindt je dit zelf reëel?

Geplaatst op: 15-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fraude

Waardeloze webwinkel. Sluiten heel snel je abonnement af maar leveren vervolgens niet. Pas op mensen met deze webwinkel. Komen absoluut hun belofte niet na en reageren ook niet op mails.

Geplaatst op: 26-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marco J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk

Samsung galaxy s22 ultra

Ik ben absoluut NIET tevreden over GSMWEB! Ik heb 7 weken geleden een pre-order geplaatst en wacht nog steeds op mijn toestel! Mijn simkaart heb ik allang binnen en moet nu betalen voor een abbonement die ik niet kan gebruiken! Ze reageren niet meer op mijn mails, op hun website staat dat het toestel inmiddels (de hele week al!!!!!) Leverbaar is. GSMWEB, IK WIL MIJN TELEFOON!!!!!!

Geplaatst op: 07-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze sturen geen iPhone op

In december iphone 13 besteld omdat ze goedkoop waren en de enige die gelijk konden leveren.
We zijn nu in februari en ik wacht nog steeds. Vorige week hebben ze een lege doos opgestuurd en zeggen ze dat het gestolen is bij postnl. Nu moet ik 30 dagen wachten omdat postnl dit eerst moet oppakken. Volgens postnl is dit niet het geval en moeten ze direct opsturen.
Op hun site is het op voorraad maar mij willen ze niks opsturen.

Geplaatst op: 03-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suleyman K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service als levering kwijt raakt

Telefoon besteld maar nooit gekregen van post nl en nu kwa service word je aan het lot overgelaten

Geplaatst op: 09-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wim V.

6 / 10
4/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters nooit meer gsmweb

Hele slechte service , ze komen afspraken niet na , OPLICHTERS

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elmira H.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gsmweb is wel de goedkoopste van Alle providers.

Op 5 december besteld, I Phone 13 Pro ben benieuwd of het echt 1 a 2 weken gaat duren, als het goed is, is het deze week binnen.. ik wacht nog even af.

Geplaatst op: 11-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tekin B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen communicatie

Donderdag voor 14:00besteld zou ik de volgende dag mijn IPhone 13 mini krijgen. 5 dgn later nog steeds niks gehoord of geleverd. Als je belt zeggen ze hij is onderweg zal het track en trance nummer sturen. 3 x gebeld voor het track en trance nummer ook niet ontvangen! Waardeloos!

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 3/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar en laks

Ik heb een telefoon + abonnement besteld omdat zij de enige waren die deze telefoon in een bepaalde kleur konden leveren. Bleek dus niet zo te zijn. Geld terug? Maanden wachten en na veel bellen/mailen eindelijk geregeld. Maar dan het volgende probleem: de mails van GSMweb zijn niet meer te stoppen. Afmelden of registreren als spam helpt niet. Realiseer je dit goed voordat je met dit bedrijf iets gaat doen.

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Razendsnel, goedkoop en duidelijk

Ik bestelde zaterdag een nieuwe samsung met t-mobile. Het was de laagste prijs die ik kon vinden. Ik had deze zaterdagmiddag besteld en had hem zondag al in huis. Toen ik vorig jaar bestelde hadden ze deze service overigens nog niet

Geplaatst op: 06-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Ik had recent een nieuw abonnement afgesloten van een nieuwe telefoon plus simkaart. Dit werd allemaal super snel en netjes geleverd en het was de volgende dag nog bij mij in huis.

Geplaatst op: 17-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miranda G.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte klantenservice

Towstel zou uit voorraad leverbaar zijn, dit is niet het geval. (Al 5 dagen staat bij betreffense toestel op voorraad)
Ik heb contract verlenging gedaan op maandag. kreeg mail dat na goedkeuring provider het toesteld uit voorraad geleverd zou worden. 2 dagen later geen toestel. Gemaild.... toestel niet op voorraad ws donderdag. Zou track en trace krijgen. Niet gekregen. Donderdag avond mail verstuurd...vrijdag geen reaktie. Dus bellen. Zeer onbeschoft persoon aan de lijn, welke geen antwoord wilde geven waarom online staat en in brief op voorraad en ik blijkbaar niet op voorraad is... gooit die klantenservice telefoon erop.
Ik terug gebeld... wanneer krijg ik me telefoon? Of ik de vraag normaal kan stellen?? Pardon??
Nu verwachten ze dat zij de telefoon dinsdag binnen komt....
Dus ik weer vraag stellen hoe komt het dat in mail en op de site staat dat ie op voorraad is... zegt die persoon van klantenservice dat ie de discussie niet met me aangaat?? Pardon....tis een vraag.... ik ga die discussie niet aan en gooit weer de hoorn erop. Echt asociaal

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Werkt goed

Ik heb een tijdje geleden mijn abonnement verlengt en dat ging erg gemakkelijk en ook erg snel. Mijn toestel is ook erg snel geleverd toen ik hem had besteld.

Geplaatst op: 12-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tygo L.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geholpen

Ik ben supersnel geholpen door de klantenservice van de website en ze hebben ook hele mooie prijzen die ze bieden op de website. De reactie kwam ook erg snel terug!

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isa F.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Ik had al een keer eerder een abonnement afgesloten en ik was er toen ook al erg tevreden over. Daarom was de keuze nu snel gemaakt toen ik weer een nieuw abonnement nodig had.

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johanna V.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele slechte Service

Heb hier in begin july 2021 een samsung s21 5g met gratis buds life besteld. Met kpn abbonement erbij. Stond bij dat hij op voorraad was. Na een week of 2 nog geen mobiel gekregen, wel nieuwe simkaart voor het abbonement. Dus gebeld, ze zeggen dat hij donderdag binnen zou komen en dat ik hem zaterdag zou krijgen, ok prima. Maar die woensdag erop nog steeds niks ontvangen. Weer gebeld, toen zeiden ze dat dat mobiel niet op voorraad waren, raar. Staat gewoon op voorraad, ik kreeg de keus een 128gb versie te nemen. Hier ging ik niet mee akkoord, want ik moet hetzelfse voor mijn abonnement betalen terwijl ik mindere mobiel krijg. En ik wilde graag die met 256gb. Ze zeiden dat het nog 2 weken zou duren. Goed 2 weken gewacht. Nog geen mobiel. Vandaag weer gebeld. Morgen gaat mijn abbonement in en nog steeds geen mobiel. Hij is nog steeds niet leverbaar omdat hier dus de buds life bij zit en een Europese versie is, is die niet leverbaar. Maar een andere versie wel zelfde mobiel met 256gb. Maar zonder buds life. Nou maakt mij die buds life niet zoveel uit jammer maar het gaat mij om de mobiel. Ze konden en willen dit niet veranderen. En kunnen mij ook geen andere oplossing geven. Ik vind dit echt slecht. Laten ze mij gewoon die andere versie doen zonder buds life, vind ik prima. Ten eerste hadden ze mij dit bij het eerste telefonisch contact al kunnen zeggen, en meteen kunnen oplossen. Ten 2de het proberen om een oplossing te zoeken, en hun meerdere bellen, om evt het Europese toestel om te kunnen ruilen voor de andere versie die wel op voorraad is. Wel zo netjes. Ik had dan wel akkoord gegaan. Echt een superslecht bedrijf. Ik raad aan om hier nooit iets te bestellen.

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service telefoon nog steeds niet binnen

Telefoon zou binne 1 a 2 werkdagen er zijn duurt inmiddels al een week en de klantenservice wilt mij niet eens meer te woord staan aangezien ik 3x in 2 dagen heb gebeld. Het enige wat snel binnenkwam was t simkaartje waar k natuurlijk zonder een toestel niks aan heb!

Geplaatst op: 01-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Koek V.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onduidelijke met kortlontje medewerkers

Een nonchalante gedrag naar de klant toe. Dat is blijkbaar het bedrijfscultuur bij gsmweb. Twee medewerkers gesproken waar ik geen normaal antwoord kreeg op mijn vraag. Zeker een afrader!!!

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J. A.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte service

Telefoon werkt vanaf aankoop niet naar behoren, terug gestuurd en vervolgens nog 3x dit herhaald omdat het probleem bleef plaatsvinden. Bij opsturen is mijn pakket zoek geraakt dus telefoon weg krijg ik vervolgens een gereviseerde telefoon. Heel veel frustratie omtrent steeds er achter aan moeten bellen hoe de status was. Een bak ellende. Dus nee nooit meer via deze zaak kopen. Verkopen gaat prima service ver te zoeken.

Geplaatst op: 29-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Samsung galaxy s21+. Kunnen eerst niet leveren, als ze dan eindelijk leveren, blijkt het een buitenlands toestel dat niet mee mag doen in de promotie (galaxy buds live) waar ze op de website uitgebreid mee adverteren. Als je om uitleg vraagt wordt er beweerd dat de actie zogenaamd niet geldig was toen jij bestelde. Oplichters zijn het. Niet aan beginnen.

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurgesteld

Snelle levering alleen slechte service! Bellen heeft geen zin, als ze er niet uitkomen hangen ze op. Ook via mail niet veel kunnen bereiken en problemen niet opgelost.

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sarah

4 / 10
1/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Meteen geleverd en de goedkoop

Ik bestelde de Samsung S21 met T-Mobile abonnement. De prijs was veel lager dan bij T-Mobile. Je kon makkelijk vergelijken en zien welke korting je kon krijgen. Een hele positieve ervaring.

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Loze beloften

iPhone 12 128gb blue graphite besteld (04-02-21).
Kreeg bevestigingsmail waarin stond dat als ik een accessoire bestel deze geleverd zou worden met het toestel.
Heb een screenprotector besteld.

Dag later wilde ik graphite wijzigen naar blue.
Dit kon. Toen werd ook gezegd zodra het toestel binnen is wordt deze verzonden. Dit kon nog een week duren. Volgens de medewerker stond dat 04- 02 niet op de site. Dus als ik 4-02 bestel moet ik weken wachten. 5 wordt het in 1 á 2 geleverd ?!. Het staat er nog steeds.

Gemeld dat de bestelling geannuleerd moet worden.
Moest een formulier invullen en opsturen. Dit gedaan.
Bij Belsimpel een bestelling gedaan. Daar werd gemeld dat gsmweb eerst de reservering moest opheffen.
Aanvragen gaat soepel. Maar dit stoppen duurt inmiddels al 4 dagen.
Kpn gebeld, zij kunnen niks voor mij betekenen.
Krijg ik vandaag de screenprotector binnen!?
Gebeld naar gsmweb. Heel verhaal van de medewerker. Terwijl ik wijs op wat in de mail staat. "We sturen deze dan mee met de rest van je bestelling." Ik heb geen toestel binnen gehad ?????.

Kreeg een mail binnen dat ik het terug kan sturen. Moet ik ook nog verzendkosten betalen voor een fout welke gsmweb heeft gemaakt.

He-le-maal klaar met gsmweb.

Geplaatst op: 09-02-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: YoD85

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top

Snelle en top

Geplaatst op: 10-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rr Y.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leverdatum wordt bij lange na niet nagekomen

Voorraadstatus waarmee door deze toko wordt geadverteerd is willens en wetens pure misleiding zoals al door velen ervaren. Zelfs een toestel dat al meer dan een jaar overal gemakkelijk te verkrijgen is (iphone 11 pro), ligt bij hen niet op voorraad al geven ze aan dat het toestel direct na goedkeuring door provider zal worden verzonden. Uiteraard moet je eerst zelf gaan navragen waarom er niet wordt uitgeleverd conform gestelde levertermijn tijdens bestel(l)en. Annulering gaat vervolgens ook niet volgens de wettelijke bepalingen....Onbegrijpelijk dat dit soort bedrijven nog kunnen bestaan....... Ik heb maar afbesteld en ga voor een bedrijf dat wel afsraken nakomt en service biedt, moet er niet aan denken om bijv. een garantiegeval via dit bedrijf te moeten laten verlopen....

Geplaatst op: 02-12-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tuson

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet best!

Telefoon besteld op vrijdag, was op voorraad dus volgens de website levertijd zaterdag. Nou mooi niet. Ff googelen oh jeetje alles negatief. Pf heb ik weer en ik dacht nog wel dat ik al eens eerder een order daar had geplaatst. Maandag gebeld onee eerst ff op zaterdag geprobeerd via een chat maar helaas niet geopend. Stond trouwens wel op de site. Maandag gebeld ja nummer 4 zal ik niet de enigste zijn met een vraag? Aardige mevrouw woonde in de buurt zei ze volgens haar was alles op voorraad. Om nou iedereen gelijk niet te vertrouwen wacht ik het af en ja s avonds een bericht het is verzonden. En ja de volgende dag telefoon en glasbescherming geleverd. Bescherming wel kapot maar had zijn werk al gedaan want de telefoon was nog heel! Zou ik hier weer wat bestellen? Nee dat gaat niet gebeuren, zeg dan gewoon ik heb het niet maar dinsdag heeft u alles! Tip!

Geplaatst op: 05-02-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Theo

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GSMweb


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Scarlet logo
Scarlet
20 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GSMweb een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 60 beoordelingen geplaatst over GSMweb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,1 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GSMweb actief?

GSMweb is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de GSMweb reviews? Dan kunt u naar de website van GSMweb gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie