Home Meets Nature logo

Home Meets Nature reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Home Meets Nature reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
811
Home Meets Nature logo
Website
homemeetsnature.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Home Meets Nature

Ben je dol op de natuur? Dan is het fijn om fleurige planten in huis of je tuin te halen. Je kan ze kopen bij Home Meets Nature. Deze webshop heeft een ruim assortiment en verkoopt ook de bloempotten zodat je er meteen van kan genieten. Wil je zeker zijn dat Home Meets Nature voor jou de beste optie is? Neem dan eerst de Home Meets Nature ervaringen door!

Over Home Meets Nature

Home Meets Nature is een jong bedrijf dat zich richt op de verkoop van planten voor zowel in de tuin als binnenshuis. De nadruk ligt op het leveren van kwaliteit. Dit doen ze door de planten niet uit voorraad te leveren, maar ze vers uit de kwekerijen te halen in het grootste glastuinbouwgebied ter wereld, het Westland. Sommige planten kweken ze ook zelf.

Wat Hoom Meets Nature ook kenmerkt zijn de gunstige prijzen en de goede service. Zit je met problemen of een vraag? Dan kan je rekenen op de nodige bijstand. Doordat er bovendien een ruim assortiment aan planten is, vind je steeds de benodigde artikelen.

Waarom kiezen voor Home Meets Nature

Er zijn diverse redenen om je planten te kopen bij Hoom Meets Nature. Zo heeft de webshop een uitgebreid assortiment, waardoor er een grote kans is dat je ook daadwerkelijk vindt wat je nodig hebt. Je vindt er bovendien mooie bloempotten en decoratieve materialen waarmee je de potten kan opmaken. Dat betekent dus dat je dit niet meer apart moet kopen waardoor je tijd en geld uitspaart!

Home Meets Nature is dus perfect als jij jezelf wilt verwennen met een mooi plantje of iemand anders happy wilt maken op een bijzonder moment of gewoon zomaar. Je krijgt je plantjes binnen de 2 dagen thuis geleverd of je kan een dag kiezen die je beter uitkomt. Erg makkelijk!

Is Home Meets Nature betrouwbaar?

Voordat je ervoor kiest om je planten te kopen bij Home Meets Nature is het uiteraard belangrijk om te weten of de webshop wel betrouwbaar is. In dit geval dien jij je geen zorgen te maken, want alleen al aan de positieve recensies merk je dat je de webshop wel degelijk kan vertrouwen.

Daarnaast is het mogelijk om er op allerlei betrouwbare manieren te betalen, waaronder Mastercard, Visa en iDeal. Home Meets Nature vind je bovendien terug op Facebook, Twitter en andere sociale media kanalen. Zoals je ziet, kan je dus zeker op de webshop vertrouwen!

Klantenservice en klachten

In het geval van klachten of vragen in verband met eerdere ervaringen met Home Meets Nature kan je het contactformulier invullen of hen een e-mail sturen. De webshop heeft wel geen telefoonnummer om naartoe te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Het is altijd een goed idee om je eigen ervaringen met Home Meets Nature op onze site te delen. Aan de hand van een review help je namelijk anderen bij het bepalen of kopen op deze webshop ook echt iets voor hen is. Het invullen van een beoordeling duurt niet lang, maar is wel een grote hulp!

Reviews over Home Meets Nature

Gerelateerde bedrijven

All Round Fun logo
All Round Fun
2 beoordelingen
9
PLNTS.com logo
PLNTS.com
3 beoordelingen
10
Esentimo logo
Esentimo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Home Meets Nature

Home Meets Nature is geverifieerd door ons expert team. De webshop Home Meets Nature bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Home Meets Nature lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Home Meets Nature. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Home Meets Nature is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van homemeetsnature.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Home Meets Nature.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen levering, contact niet mogelijk

Ik heb 3 weken geleden een bestelling gedaan via deze site. De artikelen zouden binnen 1-2 dagen geleverd worden, maar ik heb tot nu toe niks ontvangen.

Op contctverzoeken via mail of via het webformulier wordt niet gereageerd. De mails komen teruggebounced. Telefonisch inspreken (nummer via Google maps gevonden) heeft ook geen zin: niemand belt terug.

Geplaatst op: 31-07-2023
Laatst bewerkt op: 31-07-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede nazorg 😁

Goede nazorg.

Geplaatst op: 30-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed bedrijf

Ik heb binnen 2 dagen alles ontvangen nadat ik nog een andere kleur had bestled. Alles van het verzenden was kostenloos en de mails die ik heb gestuurd werden altijd goed en snel beantwoord. Top!

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob W.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Home Meets Nature


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

All Round Fun logo
All Round Fun
2 beoordelingen
9
PLNTS.com logo
PLNTS.com
3 beoordelingen
10
Esentimo logo
Esentimo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Home Meets Nature een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Home Meets Nature. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Home Meets Nature actief?

Home Meets Nature is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Home Meets Nature reviews? Dan kunt u naar de website van Home Meets Nature gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie