i-Mania logo

i-Mania reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
i-Mania reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1230
i-Mania logo
Website
i-mania.be
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen i-Mania

Heb je niet al te lang geleden een nieuwe smartphone in huis gehaald en kun je daarom wel een nieuw hoesje gebruiken? Is de oplader van je camera hoog nodig aan vervanging toe? Of wil je juist een leuke gadget kopen waar al je vrienden of collega’s alleen maar over aan het praten zijn? In alle gevallen ben je bij i-Mania altijd aan het juiste adres. Op deze pagina lees je verschillende reviews die consumenten hebben geschreven over deze online winkel.

Over i-Mania

Bij i-Mania heb je als consument het hele jaar door de keuze uit tal van leuke hoesjes, gadgets, opladers, kabels en vele andere toebehoren voor diverse soorten devices. Denk hierbij aan onder andere de devices zoals nieuwe smartphones, handige laptops, stoere drones en praktische game consoles. De echte Tech-liefhebber is hierdoor gegarandeerd aan het juiste adres. Voor zowel de nieuwste modellen als oudere varianten is er altijd meer dan genoeg keuze. Wel zo handig om te weten, toch?

Waarom kiezen voor i-Mania

Steeds meer consumenten kiezen ervoor om een keer een bestelling te plaatsen in de veelzijdige webshop van i-Mania. En dat is natuurlijk wel met een reden. De producten uit het brede assortiment worden in alle gevallen erg snel aan huis bezorgen tegen een erg scherpe prijs. Deze goede tarieven worden mogelijk gemaakt door het feit dat het team van i-Mania in korte lijntjes kan communiceren met de leveranciers in Azië en deze items daarna kan leveren uit eigen voorraad. Je hoeft hierdoor niet langer mee het internet af te gaan, op zoek naar die ene goede deal. En dat scheelt weer een hoop tijd.

Is i-Mania betrouwbaar?

i-Mania is een succesvolle online winkel met als focuspunt tal van handige accessoires voor diverse elektronische producten. Het diverse aanbod wordt via een vriendelijke service direct in de landen Nederland en België aangeboden. De webwinkel is hierdoor erg betrouwbaar om een bestelling te plaatsen. Ook bestaat het assortiment enkel uit producten van erg hoge kwaliteit. Hierdoor ben je er altijd zeker van dat het product lang mee kan gaan en dat je er dus voor een erg lange tijd veel plezier aan gaat beleven. En dat is immers waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar?

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op dit moment met de nodige vragen zit of juist te maken hebt met klachten over een van de producten van i-Mania. Wat je situatie ook is, de behulpzame klantenservice van dit bedrijf staat je in alle gevallen erg graag te woord. Je kunt eenvoudige en snel contact opnemen door snel en gemakkelijk te bellen met een van de verkopers van deze winkel of door het contactformulier op de website in te vullen.

Wil jij ook beoordelen?

Een kwalitatief goede review kan onwijs waardevol zijn voor andere consumenten. Wellicht dat iemand over de streep kan worden getrokken op basis van jouw ervaring. Deel daarom vandaag nog je mening en laat een review achter op deze pagina.

Reviews over i-Mania

Gerelateerde bedrijven

Hipinderegen.nl logo
Hipinderegen.nl
2 beoordelingen
9,5
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
De Sfeerhaard logo
De Sfeerhaard
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,2
90% zou hier weer kopen
21 beoordelingen
Ervaringen met i-Mania

Het bedrijf i-Mania is geverifieerd door ons. De webshop i-mania.be is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. i-Mania is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. i-Mania maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van i-mania.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van i-mania.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed

Goed, levertijd was langer, maar had zelf niet gekeken goed, mijn schuld. Maar item is goedkoper en prima service. dame van de klantenservice is erg aardig, bedankt!

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 30-01-2023
Geschreven door: Bart

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Voortreffelijk!

Voortreffelijke ervaring!
Levering was langer, echter dat geven ze ook aan en is reeds bekend.
Onderdeel besteld en ben vooraf goed geïnformeerd. Zonder enige aankoop nog maar te hebben gedaan werd er tijd in mij/mijn vraag geïnvesteerd. Vriendelijk/warm en dat is bijzonder te noemen in deze nummermaatschappij. Chapeau!
Vriendelijke groet, Dirk

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Dirk H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Chapeau!

Massagerol als cadeau besteld en op tijd voor Kerst!
Al had ik het I-Mania niet kwalijk genomen hoor als het anders was. Is immers een drukke en gekke maand: December.:)
Chapeau en tot in 2023!
Hartelijke groet,
Hans

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: Hans

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Kersthoesje

Kersthoesje besteld, werd verkeerde geleverd. Foute leverancier. Nieuwe is geregeld en net binnen. En, juiste!!!
Heel blij mee!
Levering duurt wel wat lang t.0.v. andere shops, maar vind ik het wel waard wegens de warme service.
Ze geven het aan van te voren en dat is helder.
Thank you!
Mandy

Geplaatst op: 12-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Mandy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Vriendelijk!

Vriendelijk klantenservice. Moest even wennen aan het informele, maar het bevalt mij wel. Ze geven helder aan wat te verwachten van te voren (lezen mensen!;) op de site en maken het ook waar. Aanrader.
Ga zo door, chapeau!

Geplaatst op: 02-12-2022
Laatst bewerkt op: 02-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
SUPER

Heb een canvas besteld/ Mooier dan op de foto.
Levertijd is wat langer, niet gezien (mijn schuld) maar is het waard.:)
Klantenservice is erg fijn. Persoonlijk. Een verademing.
Thanks!

Geplaatst op: 19-12-2022
Laatst bewerkt op: 19-12-2022
Geschreven door: Lesja

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Menselijk

Ik kan mij niet vinden in sommige reviews. Ik heb het als zeer prettig ervaren juist. Menselijk/warm contact en niet alles gaat soms goed, maar ach? Liever menselijk en warm dan alles goed en hard/afstandelijk.
Jenny

Geplaatst op: 17-11-2022
Laatst bewerkt op: 17-11-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
FIJN

Motormuts besteld voor Kerst. Netjes verpakt.
Levertijd is wel wat lang, maar geven ze aan voor bestellen, dus,... ik moet eigenlijk niet zeuren:)
Happy!
Rob

Geplaatst op: 09-12-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
PERFECT!

Prima ervaring!
Scherm ging defect, na invullen contactformulier netjes een nieuwe gekregen en deze werkt perfect.
Bedankt!
Groet,
Dennis

Geplaatst op: 22-11-2022
Laatst bewerkt op: 22-11-2022
Geschreven door: Dennis

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
GEWELDIG!

Warm en vriendelijke service.
Ben enorm verrast door hoe zij omgaan met de klant. Vele zijn wat zakelijk in de mail met de klant, maar I-Mania is anders. Fijn.
Groet, Elena

Geplaatst op: 26-10-2022
Laatst bewerkt op: 26-10-2022
Geschreven door: Elena S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima!

Levering duurde lang, door covid gaven ze mij aan.
Begrijpelijk, was immers in het nieuws.
Geen probleem, werd goed geïnformeerd.
Dank!

Geplaatst op: 11-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Persoonlijk!

Heel fijn bedrijf. Geen formeel gedoe, gewoon lekker jij en je en vriendelijk! Waar vind je dat nu nog in deze tijd!?;)
Prima dus, dank voor alle service!

Geplaatst op: 09-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed

Ik bestel hier meerdere malen items voor mijn repair winkel en wordt altijd keurig geleverd. Er staat inderdaad levertijden bij onder de prijzen en soms is er vertraging. Maar in deze tijd is dat toch niet zo gek lijkt mij...Covid.
Je wordt echter altijd geüpdatet per mail.
Dus Toppertje!;)

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
GEWELDIG!!!!:)

Wat een fijne shop!
De klantenservice is uitzonderlijk in deze tijd.
Vriendelijk en informeel. Geven je echt een gevoel van dat je een persoon bent en geen nummer zoveel.

Een deel is snel verzonden: 1 a 2 werkdagen en een ander deel op bestelling. 5-10.
Prettige ervaring!;)

Camen

Geplaatst op: 27-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niets mis mee

Onderdeel gsm besteld. Lange levertijd, dat wel, maar dat staat aangegeven onder de prijs en ze vermelden netjes dat het indicaties zijn. Heb even de pagina Over ons gelezen. Helder.
Zou er weer bestellen bedankt!:)

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esmee

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Pencil

goede pencil kwaliteit. volgende keer zeker weer imania

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pierre B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top! Prima!

Langere levertijd, maar staat aangegeven, dus wanneer men leest:) is er niets aan de hand/Prima shop.
Aanrader!

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht.

22/07/2021 besteld. Levertijd 6/8 werkdagen. Van de week zelf maar gemaild waar bestelling blijft. Bestelling heeft vertraging opgelopen bij leverancier. Gaan zoeken op foto, kom uit bij AliExpress”¦. Annuleren is ook een dingetje :

”˜ Annulereren binnen 30 dagen is mogelijk. Echter, wordt hier 10% voor berekend aan annuleringskosten. (aan Beslistklanten de commissie)

Dit met een minimum van € 1,50 welke in mindering gebracht wordt op het totaalbedrag.

Dit i.v.m .de al gemaakte kosten voor oa. product,-bank,-en betaalproviderskosten.

Immers staat helder de levertijd aangeduid op de site.’

Belachelijk!! De zin ”˜immers staat helder de levertijd aangeduid op de site’ is ook onzin want die levertijd halen jullie niet.

Geplaatst op: 07-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alissa R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Heb wat gekocht 1 het duurde 3 weken en 2 heb ook het verkeerde

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Demy V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heb een uurwerk besteld 39 eu niks toegetreden geld kwijt geen uurwerk gehad schande

Koop een uurwerk van 39 eu betaald het niks gekregen schande dus geld kwijt geen uurwerk gehad 5 berichten gestuurd geen antw gehad bedriegers

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carine V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over i-Mania


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hipinderegen.nl logo
Hipinderegen.nl
2 beoordelingen
9,5
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
De Sfeerhaard logo
De Sfeerhaard
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is i-Mania een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 21 beoordelingen geplaatst over i-Mania. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,2 gekregen, waarbij 90% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is i-Mania actief?

i-Mania is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen , kledingwinkels , computer , outdoor , telefoon accessoires , verzorging & gezondheid , smarthome , tuin en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de i-Mania reviews? Dan kunt u naar de website van i-Mania gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie