Knuffelparadijs logo

Knuffelparadijs reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Knuffelparadijs reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
304
Knuffelparadijs logo
Website
knuffelparadijs.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Knuffelparadijs

Een goede knuffel voldoet aan een paar eigenschappen. Zo is die lekker zacht, heerlijk duurzaam en natuurlijk ook een beetje mooi. Maar hoe kan je nu zeker weten dat een website als bijvoorbeeld Knuffelparadijs ook echt aan die voorwaarden voldoet? Ben jij op zoek naar een knuffel en naar reviews over Knuffelparadijs? Dan zit je hier goed. Op deze webpagina vind je tal van ervaringen en beoordelingen van echte klanten over Knuffelparadijs. Zo kan je voor jezelf uitmaken of een aankoop hier een goed idee is of toch niet.

Over Knuffelparadijs

Knuffelparadijs is een webshop die volledig gericht is op het thema knuffels. Je vindt er dus knuffels van allerlei slag en soort. De website is een onderdeel van Shoppartners. Shoppartners is een moederbedrijf dat sinds 1999 bestaat en meer dan 100 webshops in portefeuille en beheer heeft. Het is een schaal die ook in het voordeel van Knuffelparadijs werkt. Het is de reden dat Knuffelparadijs een scherpe prijs kan aanbieden en ook een ontzettend snelle service. Een groot assortiment, een lage prijs en een scherpe levertijd zijn dan ook de kernwaarden waar Knuffelparadijs van uitgaat. Met een paar duizend verschillende soorten knuffels vindt iedereen wel iets naar zijn of haar zin. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is levering gratis vanaf 199 euro. Onder dat bedrag betaal je 4,95 euro leveringskosten binnen Nederland en 5,99 euro leveringskosten binnen België.

Waarom kiezen voor Knuffelparadijs?

Knuffelparadijs is zonder enige twijfel de webshop met het grootste assortiment aan knuffels binnen Nederland. Om maar een greep te nemen uit de vele categorieën knuffels die je op de kop kunt tikken: pooldieren knuffels, Australische knuffels, insecten knuffels, vissen knuffels, woestijndieren knuffels en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kraamcadeau, voor Valentijn of een jubileum: bij Knuffelparadijs vind je altijd wel een geschikte knuffel. Betalen kan met iDeal, PayPal, bankoverschrijving, Mastercard, Visa en ook met Bancontact. Lang wachten hoeft daarbij niet. Iedere bestelling die voor 15 uur doorkomt wordt reeds de volgende werkdag geleverd. Goed om te weten is dat je tot 14 dagen na ontvangst de tijd hebt om jouw bestelling zonder opgave van reden retour te sturen.

Is Knuffelparadijs betrouwbaar?

Als je online een aankoop doet wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat het veilig is. Bij Knuffelparadijs vind je na enkele kliks al het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Bovendien is de verbinding met de webpagina ook beveiligd dankzij het zogenaamde SSL-certificaat. Dit zie je aan het slotje in de adresbalk en betekent in feite dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Knuffelparadijs heeft tevens een eigen klantenservice en beschikt over duidelijke algemene voorwaarden. Bovendien is het ook een onderdeel van gigant Shoppartners wat betekent dat je altijd een alternatief adres hebt om aan te spreken bij vragen en/of problemen. Ten slotte is Knuffelparadijs een gecertificeerd lid van het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Het heeft er dus alle schijn van dat Knuffelparadijs een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Als onderdeel van Shoppartners zijn er heel wat manieren om de klantenservice van Knuffelparadijs te bereiken. Zo kan je gebruik maken van de live chat functie op de website. Daarnaast kan je ook een mail sturen of telefonisch contact opnemen. Het is mogelijk om een bericht te sturen via één van de sociale media kanalen, maar ook per brief kan je hen contacteren. In de regel krijg je binnen de dag een reactie van de klantenservice van Knuffelparadijs op eender welke vraag. Heb je een klacht? Dan kan je deze doorgeven aan de klantenservice of ook melden bij Thuiswinkel Waarborg. Indien er geen oplossing gevonden wordt voor jouw klacht ontstaat een geschil dat zal worden beslecht door de zogenaamde Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je thuis heel wat knuffels voor jouw kinderen liggen van Knuffelparadijs? Of kocht je er ooit eentje voor jouw partner of om nog een andere reden? Hoe dan ook zijn wij benieuwd naar jouw ervaring met en beoordeling van Knuffelparadijs. Is de kwaliteit van de knuffels zoals je had verwacht? Is de levertijd even snel als aangegeven? Helpt de klantenservice je kordaat en vlot verder bij problemen? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan bij dit bedrijf of net niet? Vertel jouw verhaal op deze pagina in de vorm van een review en help anderen verder!

Reviews over Knuffelparadijs
Gerelateerde bedrijven
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke knuffels

Ik heb hier een leuke knuffel besteld als cadeau en deze werdt op het aangegeven moment netjes bezorgd. Alles zat goed verpakt en de kwaliteit van de spullen is ook erg goed.

Geplaatst op: 25-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leon W.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Knuffelparadijs
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Knuffelparadijs een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Knuffelparadijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Knuffelparadijs actief?

Knuffelparadijs is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Knuffelparadijs reviews? Dan kunt u naar de website van Knuffelparadijs gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie