Koffiediscounter logo

Koffiediscounter reviews, ervaringen en beoordelingen

Koffiediscounter reviews, ervaringen en beoordelingen
196
Koffiediscounter logo
Website
Koffiediscounter
Categorie
Webshops

Koffiediscounter ervaringen

Een nieuwe koffieapparaat kan soms een investering voor jaren zijn. Bij de Koffiediscounter vindt je een ruime keuze uit diverse espresso, nespresso en koffiebonen machines. Naast de online shop is er ook nog een uitgebreide showroom waar je een kijkje kan nemen. Heb jij koffiediscounter ervaringen? Laat ons weten wat je kan verwachten van deze online shop en het assortiment van de Koffiediscounter.

Over Koffiediscounter

Koffiediscounter is een webshop helemaal gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met koffie. Je vindt er diverse apparaten in combinatie met deskundig advies. Je weet misschien al 100% zeker dat je graag een Nespresso machine wilt hebben. Maar welke machine moet je eigenlijk uitzoeken? Met de neutrale Koffiediscounter ervaringen weet je precies welke machine het leukste is om aan te schaffen. Je leest niet alleen ervaringen van het bedrijf zelf, maar ook van klanten die al eerder een machine gekocht hebben.

Beste koop

Koffiediscounter vindt kwaliteit en de actualiteit enorm belangrijk. Er wordt dan ook goed geluisterd naar de Koffiediscounter ervaringen van klanten. Op basis hiervan wordt er iedere keer weer een top 10 met koffieapparaten samengesteld. Daarnaast luisteren ze ook goed naar het onafhankelijke advies van de Consumentenbond die de machines graag uittest. De machines die de beste koop zijn volgens de Consumentenbond kan je online bekijken en zo kan je zelf een keuze maken. Ga je voor de beste koop of toch voor de machine die volgens de consument zelf het beste werkt?

Koffie bij koffiediscounter

De koffiediscounter stunt niet alleen met de prijzen van koffiemachines, maar ook van koffie zelf. In Nederland zijn bijvoorbeeld heel veel verschillende koffiebonen en de discounter probeert altijd een selectie te maken van de hoogste kwaliteit. Deze koffiebonen kan je online bestellen in de shop. Handig als je net een machine gekocht hebt en je deze direct wil uitproberen. In de shop is overigens ook een selectie met Espresso capsules. Deze passen uiteraard in alle officiële Espresso machines die verkocht worden bij de Koffiediscounter. Twijfel je of wil je toch iets meer advies over koffie? Neem dan gerust contact op met de uitstekende klantenservice van de discounter.

Gerelateerde bedrijven
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
Cafebonmarche.be logo
Cafebonmarche.be
1 beoordeling
10
Koffiemarkt.be logo
Koffiemarkt.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lekkere koffie

Ik heb een groot koffie zet apparaat die zelf de bonen nog doet malen dus ik heb altijd veel bonen nodig. Daarom bestel ik ze altijd hier aangezien dat goedkoper is als in de supermarkt.

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Albert R.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koffiediscounter
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
Cafebonmarche.be logo
Cafebonmarche.be
1 beoordeling
10
Koffiemarkt.be logo
Koffiemarkt.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koffiediscounter een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Koffiediscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koffiediscounter actief?

Koffiediscounter is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koffie & thee.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Koffiediscounter reviews? Dan kunt u naar de website van Koffiediscounter gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie