Lemeleresch logo

Lemeleresch reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lemeleresch reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
862
Lemeleresch logo
Website
lemeleresch.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lemeleresch

Houden jullie ook zo van tijd doorbrengen in de natuur? Alleen, samen als stel, met vrienden of fijn met de kinderen? De natuur is voor iedereen fantastisch. Op natuurcamping Lemeleresch beseffen ze dat terdege. Wil je gebruik maken van hun faciliteiten en van hun accommodaties, maar zoek je eerst nog meer informatie? Ben je benieuwd naar beoordelingen over Lemeleresch? Dan zit je hier precies goed. Wij verzamelden reviews over dit bedrijf en we hebben ze op deze pagina handig voor je op een rijtje gezet. Zo kun je weloverwogen een keuze maken om wel of niet bij deze aanbieder te boeken.

Over Lemeleresch

De eigenaren van Lemeleresch zijn Tinus en Wilma Ellenbroek. Al in 1982 zijn zij met de camping begonnen. Beiden zijn geboren en getogen in deze omgeving. Bij het opgroeien ontdekten ze op wat voor bijzonder plek ze eigenlijk woonden. Graag laten ze andere mensen daarvan meegenieten tijdens een verblijf op hun camping. De ligging tegen de Lemeler- en Archemerberg wordt door hen gezien als een kroonjuweel en gasten worden uitgenodigd de 78 meter hoge heuvel te beklimmen. Ze delen graag hun passie voor de natuur. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan natuuractiviteiten of meedoen aan een excursie met de boswachter. Uiteraard staat bij mensen met zoveel passie voor de natuur duurzaamheid hoog in het vaandel. De Green Key wordt gebruikt als instrument en het Gouden certificaat is een bewijs dat ze goed op weg zijn. Daarnaast ontvingen ze in 2018 de D66 Duurzaamheidsprijs. De natuur staat bij Lemeleresch hoog in het vaandel, maar de gasten niet minder. Er wordt alles aan gedaan om er voor te zorgen dat je je echt welkom voelt op deze camping.

Waarom kiezen voor Lemeleresch

Op Lemeleresch kun je allerlei accommodaties boeken. Wil je eens een keer iets anders, dan zou je kunnen kiezen voor de bijzondere bosvilla met hottub. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om een kampeerplaats te boeken. De camping is middelgroot en eigentijds. Je ervaart hier echt de vrijheid van kamperen in de natuur. Je bent met een paar stappen lopen op de berg. Op de camping is er voor jong en oud van alles te beleven. Dit vooral dankzij de natuur, maar ook door de leuke faciliteiten. Er is een recreatieprogramma waar tal van leuke activiteiten worden georganiseerd.

Is Lemeleresch betrouwbaar?

Lemeleresch is zeker te weten een betrouwbaar bedrijf. Deze camping bestaat al heel erg lang en heeft zijn betrouwbaarheid inmiddels dubbel en dwars bewezen. Je ziet ook dat er tal van prijzen en onderscheidingen zijn verdiend. In 1998 werden ze door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar. In 2013 bereikten ze een hoge plaats op het Campinglife Europese Topcampings. In 2017 zijn ze door de ANWB genomineerd als een van de vier mooiste Natuurcampings van heel Europa en maar liefst de nummer 1 van Nederland. Deze opsomming is niet volledig, dus dit zegt meer dan genoeg over de betrouwbaarheid en de kwaliteit van deze organisatie. Natuurlijk is het op een camping ook van belang dat het met het sanitair in orde is. Laten ze daar nu van de ANWB zelfs een 9.6 voor gekregen hebben. Ook is het belangrijk dat gasten tevreden zijn over een camping. Bij dit park zit dat wel goed, met als gemiddelde een 8.9.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Lemeleresch, dan kan dat via de telefoon, per e-mail of door middel van het contactformulier. Over klachten wordt niet specifiek iets vermeld, maar als je kijkt naar het geheel van deze camping, dan krijg je zeker de indruk dat er alles aan wordt gedaan om klachten naar tevredenheid op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met natuurcamping Lemeleresch? Wat vond je van de sfeer op de camping? Beviel de locatie je ook? Laat het weten door middel van een recensie. Beschrijf daarin jouw ervaringen met dit bedrijf. Laat weten wat goed was, maar geef het zeker ook aan als je niet tevreden was. Dat kan altijd gebeuren, maar in een review is het vooral prettig om te lezen of klachten op een goede manier werden opgelost. Jouw beoordeling helpt andere mensen. Zijn krijgen hierdoor namelijk een beter beeld van deze camping. En kunnen vervolgens een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet te boeken.

Reviews over Lemeleresch
Gerelateerde bedrijven
Belvilla logo
Belvilla
108 beoordelingen
4,5
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Lemeleresch

Ons team van experts heeft Lemeleresch geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Lemeleresch bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Lemeleresch is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Lemeleresch is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van lemeleresch.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lemeleresch.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer teleurgesteld in deze organisatie

Wij zijn helaas zeer teleur gesteld in deze organisatie, door ons te beschuldigen van overlast zonder hoor en wederhoor. Deze beschuldiging vond plaats nadat wij al ruim een week thuis waren en ook al een reservering voor 2024 hadden gedaan. Wij zijn er tijdens ons verblijf door deze organisatie er niet zijn over aangesproken. Wij zij 1 keer door een mede kampeerster aangesproken of wij wat zachter konden zijn en daar hebben we ook gehoor aangegeven. Verder zijn er bij ons geen klachten gekomen.

Geplaatst op: 04-07-2023
Laatst bewerkt op: 04-07-2023
Geschreven door: R V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne plek

Wij zijn met z'n alle naar een supper mooie camping geweest. De sanitair zag er altijd heel netjes en schoon uit. De camping ligt in een mooie omgeving met veel natuur in de buurt.

Geplaatst op: 11-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nora G.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lemeleresch
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Belvilla logo
Belvilla
108 beoordelingen
4,5
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lemeleresch een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Lemeleresch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lemeleresch actief?

Lemeleresch is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings , familiereizen , fietsvakanties , vakantiehuizen en wandelvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Lemeleresch reviews? Dan kunt u naar de website van Lemeleresch gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie