Opinieland.nl logo

Opinieland.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Opinieland.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
128
Opinieland.nl logo
Website
Opinieland.nl
Categorie
Webshops

Opinieland Ervaringen

Opzoek naar Opinieland ervaringen? Bij Opinieland kan je doormiddel van jouw mening punten verdienen. Met deze punten kan je vervolgens in de webshop cadeaubonnen ervoor inwisselen. Denk hierbij aan cadeaubonnen van alle grote webshops welke er op dit mometn bestaan. Voordat je aan al deze onderzoeken mee doet wil jij wel zeker weten of dit wel zuivere koffie is? Het laatste waar je op zit te wachten is dat je na hard werken niks ontvangt! Lees daarom hier alles over Opinieland ervaringen en lees wat andere gebruikers hiervan vinden! Heb jij nou al ervaring met Opinieland schroom dan niet om je ervaringen over Opinieland hier achter te laten!

Over Opinieland

Zoals hierboven al uitgelegd is Opinieland een website waar je mee kan doen aan onderzoeken. Als vergoeding voor deze onderzoeken krijg je vervolgens een aantal punten welke je weer kan inwisselen voor cadeaubonnen! Je kan dus vanuit je luie stoel punten verdienen en vervolgens sparen voor dat ene spelletje voor de PS4 of voor die film welke je al zolang wilt hebben! Het enigste wat je hoeft te doen is eens in de tijd een paar minuten mee doen aan een onderzoek en dat is het!

Maak kan op €2.000 euro bij Opinieland

Bij Opinieland krijg je naast de punten ook een lot bij elk onderzoekn. Met dit lot doe je automatisch mee voor de maandelijkse trekking van €2.000 euro! Hoe meer jij je mening dus laat horen des de meer kans je maakt op deze mooie prijs!

Steun goede doelen met Opinieland

Opinieland geeft naast de punten ook een optie om mee te doen om goede doelen te steunen. Hierdoor kan je onder jou naam een donatie doen aan de een van de door jou geselecteerde goede doelen! Zo verdien je niet alleen wat, maar kan jij je maatschappelijk ook nog eens laten gelden!

Opinieland stuurt geen reclame!

Nadat jij je hebt ingeschreven bij Opinieland kan je meteen van start door mee te doen aan onderzoeken waar jij je mening kan laten horen. Dit is ook de enigste mail welke je krijgt van Opinieland! Je krijgt dus GEEN mailtje over producten welke je kan kopen of vervelende abonnementen welke je moet afsluiten!

Gerelateerde bedrijven
Paradigit logo
Paradigit
10 beoordelingen
4,5
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Fanssite logo
Fanssite
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
4,7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Uitschrijven doen ze niet aan

Ik heb me ooit hiervoor aangemeld niet ervan bewust dat je soms onwijs veel rotzooi in je mailbox krijgt.
Nu heb ik me inmiddels al tig keer uitgeschreven maar blijf ik die e-mails maar krijgen.
Ook werkt de link die in de mail staat waar je je af kan melden totaal niet.
Dus moet je een e-mail sturen.
Haal mij van die mailingslijst.

Geplaatst op: 19-10-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michelle B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opinieland begin er niet aan!!!!

Zeer slechte beloningen, lang werk vaak meer dan een kwartier werk voor heel weinig punten. Ze vragen je hele doopceel. Wie je hele familie is, en meer. Persoonlijke vragen tot op het intieme toe. En de enquetes die je krijgt lijkt verdacht veel op reclame, want ook die willen weten waar je woont, telefoonnummer en geboortedatum. Ook meterstanden en nummers. Dat heeft niets meer te maken met een enquete. Voor je het weet zit je vast aan een contract en zie er maar weer af te komen. begin er Niet aan!!!!

Geplaatst op: 26-07-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Judith

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Opinieland.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Paradigit logo
Paradigit
10 beoordelingen
4,5
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Fanssite logo
Fanssite
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Opinieland.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Opinieland.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Opinieland.nl actief?

Opinieland.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Opinieland.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Opinieland.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie