Pixigo.nl logo

Pixigo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Pixigo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
918
Pixigo.nl logo
Website
Pixigo.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Pixigo.nl

Het nemen van foto’s met een smartphone behoort tot onze dagelijkse to-do’s. Je maakt ”˜’even’’ een foto van dat ene lekkere gerecht, fotografeert maar al te graag je kat of hond of legt de leukste momenten vast tijdens een citytrip, zonvakantie of een verre reis. Om de kwaliteit van deze foto’s naar een hoger niveau te tillen, doe het je goed om te investeren in de juiste accessoires. Pixigo.nl speelt hier met het aanbod perfect op in. Meer weten? Je leest verschillende reviews over dit bedrijf op deze pagina.

Over Pixigo.nl

Pixigo.nl is zonder twijfel de grootste fotowinkel voor je smartphone. In deze webshop ben je namelijk aan het juiste adres voor cases, batterijen, statieven en lenzen. Hierdoor heb je alles bij d hand om nog mooiere foto's te maken met je smartphone. De accessoires zijn geschikt voor vrijwel ieder type smartphone en zijn uiterst eenvoudig in gebruik. Heb je de ideale foto gemaakt. Dankzij de vele apps die er vandaag de dag bestaan, heb je dat ene mooie plaatje binnen no-time geperfectioneerd door ”˜m bij te snijden, te draaien, scherp te stellen en te pimpen met een leuk filter.

Waarom kiezen voor Pixigo.nl

Pixigo.nl heeft alles in huis om jouw fotografie kunsten naar een hoger niveau te tillen. Zo kun je bijvoorbeeld een insect of bloem nog beter vastleggen met een macrolens, kids gaan helemaal los met grappige foto’s maken met een fish-eye lens en de mooiste plekken ter wereld leg je vast met een groothoeklens. De producten uit de webshop zijn enkel van de beste merken, zodat je zeker weet dat de accessoires het op lange termijn nog steeds even goed doen.

Is Pixigo.nl betrouwbaar?

Pixigo.nl is een uiterst betrouwbare webwinkel voor het kopen van accessoires voor je smartphone. Daarnaast profiteer je als consument ook nog eens van diverse leuke accessoires. Als je je bestelling vandaag nog besteld, wordt deze de volgende werkdag nog verzonden. Ook profiteer je van gratis verzending vanaf € 40,- binnen Nederland. Is de bestelling toch niet helemaal naar wens. Je hebt 30 dagen bedenktijd en hebt altijd recht om het aankoopbedrag terug te krijgen, mocht de bestelling toch niet helemaal naar wens zijn.

Klantenservice en klachten

Doordat de accessoires uit het aanbod geschikt zijn voor vrijwel ieder type smartphone, is de kans erg groot dat je binnen de kortste keren de juiste accessoires kunt vinden. Heb je toch vragen over een bepaald product of ontvang je graag advies op maat ? Neem in dat geval even contact op met het team van Pixigo.nl. Je stelt je vragen door het contactforulier in te vullen op de website van Pixigo.nl, door een e-mail te sturen, door een bericht via de Facebook-chat te sturen of door een WhatsApp bericht te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al een of meerdere accessoires in huis van Pixigo.nl en ben je hier erg over te spreken? Laat dan je review achter op deze pagina.

Reviews over Pixigo.nl
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Vanden Borre logo
Vanden Borre
44 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Top service

Ik heb hier een product besteld maar deze is helaas kwijtgeraakt tijdens het leveren. Hier deed het bedrijf niet moeilijk over en ze hebben meteen een nieuwe opgestuurd. Erg fijne service voor een goede prijs!

Geplaatst op: 21-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nicky F.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pixigo.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Vanden Borre logo
Vanden Borre
44 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pixigo.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Pixigo.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pixigo.nl actief?

Pixigo.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fotografie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Pixigo.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Pixigo.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie