Plaspotje.nl logo

Plaspotje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Plaspotje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
920
Plaspotje.nl logo
Website
Plaspotje.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Plaspotje.nl

Het eerste wat we onze kinderen leren na het zeggen van de woordjes papa en mama is zindelijk worden. Een goed plaspotje kan daarbij helpen. In dat kader kun je prima zaken doen met Plaspotje.nl. Om je een duidelijk beeld te schetsen van wat Plaspotje.nl je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen nog maar eens tegen het licht gehouden. Na het lezen van onze samenvatting van de beoordelingen, kun je al dan niet besluiten om ook voor Plaspotje.nl te kiezen of niet.

Over Plaspotje.nl

Uitgangspunt van Plaspotje.nl is ”˜een goed begin is het halve werk’. Toch beginnen veel ouders niet goed aan het zindelijk maken van hun kind. Niet zelden namelijk, blijkt het eerste plaspotje vaak niet in orde. Plaspotje.nl bied je meteen het juiste plaspotje, zoals het ook een mooi aanbod aan opstapjes, wc-verkleiners, wasbare oefenluierbroekjes, boeken en beloningen en ook urinoirs. De producten zijn steeds met grote zorg geproduceerd. Behalve functioneel zijn de producten van Plaspotje.nl ook nog eens een lust voor het oog.

Waarom kiezen voor Plaspotje.nl?

Je kiest voor Plaspotje.nl als je meteen de juiste keuze wilt maken voor je baby én als je wilt dat je baby snel zindelijk wordt. De plaspotjes en ook de andere producten zijn zeer kindvriendelijk en kinderen bekeven er zelfs plezier aan. En precies dat is de basis om je kind snel zindelijk te krijgen. Je kiest ook voor Plaspotje.nl vanwege de uitgebreide productinformatie en het design. Ouders hebben de producten getest met hun eigen kroost voor Plaspotje.nl de producten ook op de markt brengt. Daardoor kunnen de voor- en nadelen besproken en toegelicht worden. Je koopt dus altijd een uitgebreid getest product als je kiest voor Plaspotje.nl.

Is Plaspotje.nl betrouwbaar

Ja, dat is het zeker, zo lezen we in de reviews en ervaringen van bestaande klanten terug. Dit vooral omdat ze bij deze specialist wel meteen het juiste product aanschaffen. En dat kan geen toeval zijn natuurlijk. Het feit dat ouders en kinderen de producten eerst getest hebben, geeft vertrouwen. Betrouwbaar zijn ook de betaalmethoden die Plaspotje.nl je aanbiedt. Het levert een 8,2 als rapportcijfer op van de bestaande klanten. Betrouwbaar is eveneens de snelle levering en de afspraak dat de producten gratis verzonden worden.

Klantenservice en klachten

Plaspotje.nl is zeer transparant en bied je voldoende mogelijkheden om eventueel een klacht in te dienen. Dit kun je schriftelijk doen, het adres vind je namelijk gewoon op de website. Op de website vind je eveneens een speciaal contactformulier om je klacht kenbaar te maken of om gewoon een vraag aan Plaspotje.nl te stellen. Een e-mail sturen is eveneens mogelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen van bestaande klanten zijn altijd zeer waardevol als je zelf moet kiezen voor een bepaald product of dienst. Dit vooral omdat het onafhankelijke informatie is en omdat de beoordelingen gewoon praktisch van aard zijn. Het is precies de informatie die je zoekt. Daarom vragen wij je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun je andere mensen ook helpen als die (lastige) keuzes moeten maken.

Reviews over Plaspotje.nl

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
2 beoordelingen
9,5
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Plaspotje.nl

Het bedrijf Plaspotje.nl is geverifieerd door ons. De webshop Plaspotje.nl is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Plaspotje.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Plaspotje.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Plaspotje.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Plaspotje.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Plaspotje.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fantastisch

Top! Super! Zeer blij en mijn kinderen idem snelle service ,mooie producten en zeer makkelijk en overzichtelijke website

Geplaatst op: 26-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super gemakkelijk

We hebben hier de producten besteld voor onze kinderen en het werkt super goed. We gebruiken het vooral snachts als we zelf willen slapen. Ze leren het er erg goed mee dus ik ben erg blij!

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wesley B.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plaspotje.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
2 beoordelingen
9,5
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plaspotje.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Plaspotje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plaspotje.nl actief?

Plaspotje.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Plaspotje.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Plaspotje.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie