Plum Guide logo

Plum Guide reviews, ervaringen en beoordelingen

Plum Guide reviews, ervaringen en beoordelingen
2421
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Plum Guide

Plum Guide is geverifieerd door ons expert team. De webshop Plum Guide bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Plum Guide lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Plum Guide. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Plum Guide is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Plum Guide te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Helemaal bij!

Ik kan alleen maar zeggen dat ik helemaal blij was met de zeer snelle, vriendelijke en informatieve reactie die ik ontving. Mijn aanvraag werd ook op een zondag geplaatst, dus ik verwachtte misschien maandag, maar kreeg meteen een antwoord.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pim R.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plum Guide


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Interhome logo
Interhome
3 beoordelingen
5
Holidaysuites logo
Holidaysuites
2 beoordelingen
9,5
Texel logo
Texel
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plum Guide een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Plum Guide. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plum Guide actief?

Plum Guide is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Plum Guide reviews? Dan kunt u naar de website van Plum Guide gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie