Sailing2gether logo

Sailing2gether reviews, ervaringen en beoordelingen

Sailing2gether reviews, ervaringen en beoordelingen
1364
Sailing2gether logo
Website
Sailing2gether
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Sailing2gether

Zeilen is voor heel veel mensen een aantrekkelijk gegeven. Even heerlijke vrijheid en de wind door de haren voelen waaien. Een enorme watermassa die je temt met een klein stukje boot. Lijkt dat je wel wat? Maar heb je geen eigen boot? Of zelfs geen ervaring? Dan kan je terecht bij Sailing2gether. Hier vind je tal van zeilvakanties die je naar eigen wens af kunt stemmen. Maar is dat wel veilig? Is Sailing2gether betrouwbaar? Zijn de beoordelingen van klanten positief? Wat vertellen mensen over hun ervaringen? Hoe het anderen is bevallen lees je in de reviews op deze pagina!

Over Sailing2gether

Sailing2gether is een website waar je voor jou of voor je hele gezin een leuke zeilvakantie kunt boeken op het Ijsselmeer. De webshop is een onderdeel van Holland Sail dat in 2009 werd opgericht door meer dan twintig eigenaren van zeilschepen. Het doel? Loskoppelen van de boekingskantoren en via de eigen coöperatie leuke zeilreizen aanbieden in diverse vormen. Zo kan je bij Holland Sail zelf een heel zeilschip huren. Bij Sailing2gether huur je een bed of een hut en heb je dus ook geen ervaring nodig in het zeilen om over de Waddenzee en het Ijsselmeer te varen. De sterke punten van Sailing2gether zijn die flexibiliteit, het feit dat je altijd met een ervaren bemanning op pad bent en je zeker bent van kwaliteitsschepen. Dankzij de jarenlange ervaring en het feit dat het team uitsluitend uit eigenaars van zeilboten bestaat ben je immers zeker van specialistische kennis en van professionele knowhow bij eender welke vraag. Blijf je graag op de hoogte van nieuws van Sailing2gether of van speciale acties? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!

Waarom kiezen voor Sailing2gether?

Sailing2gether biedt zeilreizen op de Waddenzee en het Ijsselmeer aan zonder dat je daar ervaring voor nodig hebt. Bovendien betaal je ook geen reserveringskosten en kan je bijvoorbeeld betalen in termijnen. Op de website vind je een ruim reisaanbod terug voor familie & kinderen, om alleen te ontdekken, voor een weekendje, een midweek, een week, voor een vakantie met vrienden of zelfs voor wedstrijdzeilen. Ook is het mogelijk om op de website een cadeaubon aan te kopen om vrienden of familie te verrassen. Je kunt bij een zeilreis bij Sailing2gether kiezen uit twee afvaarthavens zijnde Enkhuizen of Harlingen. De juiste vakantie voor jou vinden? Dan kan je op de website gebruik maken van het handige filtersysteem. Hierbij geef je de periode, de afvaarthaven en het thema van jouw reis aan!

Is Sailing2gether betrouwbaar?

Holland Sail, het moederbedrijf van Sailing2gether, is opgericht in 2009 en heeft sindsdien al duizenden mensen geholpen met een leuke zeilreis. Er is dus heel wat ervaring om op te steunen en aan te geven dat Sailing2gether een uitstekende reputatie heeft. Bovendien hoef je bij het bedrijf nooit reserveringskosten te betalen en beschikt Sailing2gether over een eigen klantenservice die je bij problemen aan kunt spreken. Ook vind je op de website de nodige bedrijfsgegevens zoals het adres, telefoonnummer, de sociale media en meer. Daarenboven is de verbinding met de website een secure SSL-verbinding. Dit houdt in dat je bij Sailing2gether veilig kunt betalen via onder andere iDeal, Mastercard, Visa, Bancontact en Maestro.

Klantenservice en klachten

Voor je een reis boekt of al afreist heb je natuurlijk heel wat vragen. Vind je geen antwoord op jouw vraag? Dan kan je altijd even de klantendienst van Sailing2gether contacteren. Dat kan door een brief te sturen naar het adres van de hoofdzetel, door een mailtje te sturen, door even te bellen of door op sociale media een bericht te sturen. Een antwoord mag je verwachten binnen de werkdag tot ten laatste enkele dagen later. Bij klachten kan je best een mail sturen naar de onderneming met daarin een gedetailleerde weergave van de omstandigheden en feiten van jouw klacht. Bij klachten krijg je binnen enkele dagen tot ten laatste twee weken later een antwoord terug of een voorstel tot oplossing!

Wil jij ook beoordelen?

Ging jij al eens het water op met Sailing2gether? Dan ben jij de ervaringsdeskundige over dit bedrijf die wij nodig hebben. Zou je de hele ervaring als een echt hoogtepunt beoordelen? Of was het net allemaal jammer genoeg wat minder? Wat vond jij van de prijs die Sailing2gether aanrekent? Was het aangenaam aan boord? Kreeg je voldoende uitleg of hulp bij problemen? Zou je Sailing2gether aanraden of niet? Schrijf jouw review en help ons net dat tikkeltje wijzer te worden!

Reviews over Sailing2gether
Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Sailing2gether

Sailing2gether is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sailing2gether bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sailing2gether lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sailing2gether. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Sailing2gether is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Sailing2gether te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sailing2gether.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige reizen

Erg leuke reizen. We houden allemaal erg van varen en we zochten nog naar een unieke vakantie en toen kwamen we hier uit. Super leuke vakantie gehad en we hebben ons allemaal erg goed vermaakt.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jorn V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sailing2gether
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sailing2gether een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sailing2gether. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sailing2gether actief?

Sailing2gether is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , groepsreizen en themareizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Sailing2gether reviews? Dan kunt u naar de website van Sailing2gether gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie