Seasons logo

Seasons reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Seasons reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
948
Seasons logo
Website
Seasons
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Seasons

Ben jij iemand die wil genieten van het pure keven? Wil jij alles weten wat er in en rond de seizoenen speelt? Dan zou je een abonnement op Seasons kunnen overwegen. Om jou een beter beeld te geven van alles wat Seasons je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen gelezen en kort en bondig voor je samengevat. Na het lezen van de samenvatting kun je besluiten om eventueel een abonnement op Seasons te nemen.

Over Seasons

Seasons is een magazine dat je de mogelijkheid biedt om binnen te kijken in bijzondere huizen en tuinen, bied je creatieve en praktische groenideeën, trends en tips. Styling speelt een voorname rol, net als bijzondere reizen en ontmoetingen met buitenmensen. Seasons is een uitgave van New Skool Media. Deze uitgever verbindt Nederlanders met dezelfde interessegebieden, passies en hobby’s. Behalve Seasons brengt het onder meer ook Beleggers Belangen, Classic & Retro, Fiets, Formule 1, Kijk, Procycling, Truckstar en Vorsten uit.

Waarom kiezen voor Seasons?

Seasons is een magazine dat je simpelweg erg veel te bieden heeft. Vaste onderdelen die je zowel in het magazine als op het online platform tegenkomt zijn recepten, reizen, een B&B selectie, wonen en een agenda. Je leest er over hoe jij je interieur aan kunt passen, hoe je kookt met een verse oogst en vindt er tal van trends en tips voor styling in en om je huis. Het blad is een pareltje voor mensen die willen genieten van het pure leven. Je kunt via de website een abonnement afsluiten of losse nummers bestellen. Zowel op die website als in het magazine vind je bovendien een shop en worden regelmatig leuke acties georganiseerd.

Is Seasons betrouwbaar?

Bij deze samenvatting zijn we uitgegaan van de beoordelingen van mensen die Seasons al lezen. Op basis van die reviews en ervaringen trekken we de conclusie dat je met Seasons een betrouwbare partner gevonden hebt. Heb je een abonnement, dan ploft het magazine altijd op een vaste dag op de mat en ook de inhoud is steeds betrouwbaar en voldoet steeds precies aan dat wat jij van het magazine verwacht. Ook de uitgever geeft vertrouwen. Het geeft een aantal bekende magazines uit, stuk voor stuk magazines die als betrouwbaar te boek staan.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk is de klant koning bij de makers van Seasons. Het wil steeds een perfect magazine bieden. Toch kun je best eens een kleer een klacht hebben over het magazine. In dat geval kun je die klacht deponeren door gewoon met Seasons te bellen of door een e-mail te sturen. Op de website vind je bovendien het adres van Seasons. Je kunt er dus ook voor kiezen om een schriftelijke klacht in te dienen.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij zelf baat hebt bij de onafhankelijke beoordelingen van andere mensen willen je vriendelijk vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Je weet nu zelf hoeveel baat je daar bij kunt hebben en hoe het je helpt om de juiste keuze te maken. En echt, het is maar een kleine moeite.

Reviews over Seasons

Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
TeVe-Blad logo
TeVe-Blad
1 beoordeling
10
Goedgevoel logo
Goedgevoel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Seasons

Het bedrijf Seasons is geverifieerd door ons. De webshop Seasons is al sinds 1998 een betrouwbare partij om te bestellen. Seasons is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Seasons maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Seasons is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Seasons te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ontzettend blij

Ik ben erg blij met de zwembroeken van sea'sons. De levering was erg snel en het is ook fijn dat je de maten van de top en van de bottom part kan zien en kiezen.

Geplaatst op: 12-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jessica B.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Seasons


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
TeVe-Blad logo
TeVe-Blad
1 beoordeling
10
Goedgevoel logo
Goedgevoel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Seasons een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Seasons. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Seasons actief?

Seasons is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Seasons reviews? Dan kunt u naar de website van Seasons gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie