Solmar logo

Solmar reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Solmar reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1435
Solmar logo
Website
solmar.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Solmar ervaringen

Somar ervaringen van andere consumenten kunnen een belangrijke afweging voor jou zijn om wel of niet met deze reisaanbieder in zee te gaan. Een reis is al duur genoeg en je wilt dus wel zeker dat je er goed en warm bij zit. Lees daarom hieronder alle Solmar ervaringe van andere consumten zodat je goed voorbereid je vakantie boekt en je niet onverwachts in dezelfde problemen als andere consumenten

Over Solmar

Bij Solmar kan je van een zo goed mogelijke service en kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. Dit doel is bij de start in 1984 in het leven geroep en wordt 30 jaar later nog steeds gehanteerd. Solmar vindt het belangrijk dat hun vakanties voor een breed publiek toegankelijk is en dat iedereen tevreden op zijn vakantie terug kijkt.

Solmar bekend van busreizen

Solmar is van oorsprong een echte busreizen aanbieder. Solmar is dan ook echt bekend geworden met de bureizen naar spanje, maar biedt inmiddels over de hele wereld busreizen aan. Een busreis naar Kroatie, Italie, Hongarije of Duitsland is dan ook geen enkel probleem. Je kan door heel Nederland op verschillende plekken in Nederland plaatsnemen in de luxe tourbussen. Onderweg hoef je je dan ook niet te vervelen, want je kan lekker een filmpje kijken en word voorzien van een maaltijd en een drankje. Ga jij toch liever vliegen? Geen enkel probleem je kan je reis gewoon uitbereiden met een vliegticket!

Beste aanbieder zonvakanties

Solmar is de afgelopen 3 jaar door zoover uitgeroepen tot beste aanbieder als het gaat om zonvakanties. Tevens is Solmar ook dit jaar uitgeroepen tot Populairste zonvakantie aanbieder. Ben jij dus opzoek naar een zonvakantie dan zit je volgens Zoover wat overgins de publieksprijzen uitrijkt als gegoten.

Algemene Solmar reviews

De jarenlange ervaringen in de reisbranche is in de beoordelingen terug te lezen. Over het algemeen zijn de mensen super tevreden over Solmar dit is ook terug te zien in de publieksprijzen. Doordat Solmar een breed aanbod heeft is er voor iedereen een vakantie voor een mooie prijs te vinden. Bij Solmar zit je altijd goed als het aankomt om de kwaliteits/prijs verhouding.

Reviews over Solmar
Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
63 beoordelingen
5,5
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
Gerelateerde blogartikelen
7,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Solmar

Het bedrijf Solmar is geverifieerd door ons. De webshop solmar.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Solmar is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Solmar maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van solmar.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van solmar.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Solmar.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Solmar , slecht slechter slechtst!

Zo ontzettend slechte reisorganisatie. Onze dochters van hun vakantiebaantje een busvakantie naar Spanje geboekt. In totaal 29 uur over de reis gedaan door pech met de bus. Daar moet toch een draaiboek voor klaar liggen als zo iets gebeurd?! Nu zijn ze heel de nacht bezig geweest. Eerst met 50 km per uur levensgevaarlijk over de snelweg rijden, 2 chauffeurs die geen Engels/Ned spraken. Daarna met heel de bus midden in de nacht op een monteur gewacht, waarna ze uiteindelijk toch naar een garage moesten rijden over de snelweg met een kapotte bus die rare geluiden maakte en stonk. Bij de garage nog met heel de bus drie uur zittend op een stoepje moeten wachten tot de bus gemaakt was. Solmar gaf telefonisch aan niks voor hun te kunnen betekenen. Een hele dag vakantie gemist van de 5 dagen, en wat nog het bizarre was toen ze aankwamen bij het hotel wist de Solmar medewerker niet eens wat een verschrikkelijke reis ze achter de rug hadden. Uiteindelijk wil Solmar na mailcontact onze dochters wel tegemoet komen. Ze krijgen 20 euro als compensatie 🙈 Uiteraard wordt dit verhaal nog vervolgd….

Geplaatst op: 24-08-2023
Laatst bewerkt op: 24-08-2023
Geschreven door: Lisette K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hierbij willen wij Paula bedanken voor de snelle hulp en op lossing na een vervelend incident bedankt Paula

Nadat onze spullen gestolen waren een telefoontje en Paula was er meteen om ons te onder steunen met de Spaanse taal bedankt Paula van solmar toers in la pineda

Geplaatst op: 16-06-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tonnie

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Echt een super vakantie gehad

Wij zijn heerlijk een paar dagen ertussenuit geweest en hebben het super gehad. Hotel was netjes en gewoon wat je verwacht. Eten was erg leukker. Iedere dag verse soep, andere hoofdgerecht en een heerlijk toetje. Buiten de deur eten was dan ook echt neit nodig want aan de gezelligheid onbrak het ook echt niet.

Geplaatst op: 24-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter E.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Solmar
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
63 beoordelingen
5,5
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
39 beoordelingen
3,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Solmar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Solmar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Solmar actief?

Solmar is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , autovakantie , busreizen , excursiereizen en verre reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Solmar reviews? Dan kunt u naar de website van Solmar gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie