Surprises-winkel.nl logo

Surprises-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Surprises-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
974
Surprises-winkel.nl logo
Website
surprises-winkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Surprises-winkel.nl

Op zoek naar een bijzonder surprise-knutselpakket? Dan kan je terecht bij Surprises-winkel.nl. In het aanbod vind je verschillende pakketten voor zowel mannen als vrouwen. Je kan er daarnaast apart knutselmateriaal vinden waarmee je je eigen Sinterklaas surprise maakt. Voordat je een leuk surprise-pakket in deze webwinkel uitkiest, lees je wel beter eerst de Surprises-winkel.nl ervaringen op onze site. Op die manier krijg je een beter beeld van het bedrijf!

Over Surprises-winkel.nl

Suprises-winkel maakt deel uit van Shoppartners, een bedrijf dat in de afgelopen jaren heel wat verschillende webshops heeft opgericht. Daardoor kan je altijd rekenen op professionaliteit. De verschillende webwinkels zijn ook met elkaar verbonden. Dat wil dus zeggen dat je zowel je surprise-pakket als je Sinkterklaascadeautje op dezelfde plek kan kopen. Erg handig!

Als je bij Surprises-winkel.nl koopt kan je ook rekenen op een snelle levering. Al de artikelen die je voor 15:00 uur bestelt, heb je morgen al in huis. De verzendkosten zijn bovendien laag. Voor verzending binnen Nederland, betaal je slechts 4,99 euro en voor verzending binnen België 5,99 euro.

Waarom kiezen voor Surprises-winkel.nl

Suprises-winkel is een bedrijf met heel wat jaren ervaring in de verkoop van producten. Deze webwinkel is dus een uitstekende optie als je zeker wilt zijn van een goed verloop. Dankzij de professionaliteit van het bedrijf, word je ook altijd vriendelijk geholpen. Daarnaast geniet je bij Surprises-winkel.nl van een goedkope verzending en worden je spullen erg snel aan huis geleverd.

Surprises-winkel.nl is vooral een goede keuze voor iedereen die een dierbare met Sinterklaas een bijzonder surprise geschenk wilt geven. Je vindt in het assortiment van deze webwinkel leuke pakketjes voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast zijn er pakketjes speciaal voor mannen en vrouwen. Je vindt er ook surprise hobbymaterialen voor als je liever iets in elkaar knutselt uit je eigen verbeelding. Het is bovendien mogelijk om er je Sinterklaas inpakpapier te kopen. En het is ook erg makkelijk om een Sinterklaasgeschenk te vinden in één van de andere shops van dit bedrijf. Het groot voordeel daarvan is dat je op die manier veel geld en tijd uitspaart!

Is Surprises-winkel.nl betrouwbaar?

Het is helemaal niet nodig om te twijfelen of Surprises-winkel.nl wel betrouwbaar is. Er zijn namelijk heel wat zaken die daarop wijzen. Zo is de webwinkel voorzien van het Thuiswinkel-waarborg én het Trust e-commerce Europe certificaat.

Daarnaast heeft Surprises-winkel.nl goede beoordelingen en biedt het je diverse veilige manieren om je betaling af te ronden. Bij Surprises-winkel.nl koop je dus met volle vertrouwen!

Klantenservice en klachten

Heb jij al eerder een surprise-pakket gekocht bij Surprises-winkel.nl, maar zit je met klachten? Dan kan je terecht bij de klantenservice van het bedrijf. Die kan je bereiken via e-mail of telefoon. Onder 'Klantenservice' vind je ook handige informatie. Neem daar zeker een kijkje als je met vragen zit!

Wil jij ook beoordelen?

Als jij al ervaring hebt opgedaan met Surprises-winkel.nl, is het voor anderen erg fijn om bij ons je beoordeling achter te laten. Zo zien zij wat de plus- en minpunten van het bedrijf zijn. Je hoeft hiervoor slechts enkele minuutjes de tijd te nemen en moeilijk is het ook niet!

Reviews over Surprises-winkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
CoolGift logo
CoolGift
1 beoordeling
8,5
Happy Hippo logo
Happy Hippo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Surprises-winkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
CoolGift logo
CoolGift
1 beoordeling
8,5
Happy Hippo logo
Happy Hippo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Surprises-winkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Surprises-winkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Surprises-winkel.nl actief?

Surprises-winkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Surprises-winkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Surprises-winkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie