Televizier logo

Televizier reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Televizier reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1169
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Televizier

Televizier is geverifieerd door ons expert team. De webshop Televizier bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Televizier lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Televizier. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Televizier is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Televizier te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Televizier.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Televizier


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BubblyDoo logo
BubblyDoo
1 beoordeling
10
Humo logo
Humo
1 beoordeling
10
Primo logo
Primo
2 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Televizier een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Televizier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Televizier actief?

Televizier is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Televizier reviews? Dan kunt u naar de website van Televizier gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie