TransaviaROW logo

TransaviaROW reviews, ervaringen en beoordelingen

TransaviaROW reviews, ervaringen en beoordelingen
998
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over TransaviaROW

Het bedrijf TransaviaROW is geverifieerd door ons. De webshop TransaviaROW is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. TransaviaROW is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TransaviaROW maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

TransaviaROW is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van TransaviaROW te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van TransaviaROW.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klant vriendelijk, professioneel en efficiënt

Hoewel ik niet kon vliegen vanwege covid-beperkingen, moet ik zeggen dat hun klant vriendelijk, professioneel en efficiënt was in het bieden van oplossingen elke keer dat ik erom vroeg. Dat zegt veel over deze mensen die zeker hard werken en onder druk staan. Ik hoop snel een Transavia frequent flyer te zijn!

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martijn Z.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TransaviaROW
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Interhome logo
Interhome
3 beoordelingen
5
TUI logo
TUI
136 beoordelingen
5,4
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TransaviaROW een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over TransaviaROW. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TransaviaROW actief?

TransaviaROW is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , hotels , strandvakanties en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de TransaviaROW reviews? Dan kunt u naar de website van TransaviaROW gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie