Traveldeal logo

Traveldeal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Traveldeal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
234
Traveldeal logo
Website
traveldeal.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Traveldeal ervaringen

Je wil er graag even tussenuit, maar je hebt geen zin om de hoofdprijs te betalen. Dit is geen enkel probleem want met Traveldeal betaal je altijd een vaste lage prijs voor een vakantie of weekendje weg. Op onze website kan je terecht om de Traveldeal ervaringen terug te lezen. Je leest precies hoe iemand een vakantie via de traveldeal site ervaren heeft. Als je op basis van de Traveldeal ervaringen besluit om zelf een vakantie te boeken dan zien we je graag nog een keer terug op onze website. Je mag gerust jouw Traveldeal ervaringen met ons delen zodat je andere kan overhalen om ook een vakantie te boeken. Of om juist geen vakantie te boeken afhankelijk van jouw ervaring. Zo delen wij eerlijk onze ervaringen met Traveldeal.

Over Traveldeal

TravelDeal is een online Nederlands reisbureau waarbij je tegen scherpe prijzen online een vakantie kan boeken. Dagelijks worden de beste reisdeals met jouw gedeeld zodat je deze voordelig online kan boeken. Dit kan een vakantie zijn naar een onbekende plek op de wereld of een stedentrip binnen Europa. Door te werken vanuit een nieuwe visie kan Traveldeal heel voordelig de mooiste reizen aanbieden.

Weekendje weg

Je kan via de website van Traveldeal eenvoudig een weekendje weg boeken. De meeste reizen gaan naar het buitenland en zijn inclusief vlucht. Het is natuurlijk leuk om er echt helemaal tussenuit te gaan naar een Spaanse stad of gewoon lekker naar de buren in België of Duitsland. Met behulp van de Traveldeal ervaringen weet je precies of je hier aan het juiste adres bent voor een weekendje weg.

Complete vakantie

Naast weekendjes weg kan je bij Traveldeal ook regelmatig een complete vakantie boeken. Bijvoorbeeld een weekje Toscane of een weekje Mallorca. Het is allemaal mogelijk en regelmatig is vervoer inbegrepen. Uiteraard boek je een vakantie tegen een extra scherpe prijs zoals je gewend bent van het online reisbureau. Bij thuiskomst kan je direct jouw Traveldeal ervaringen online met ons delen zodat andere weten wat ze kunnen verwachten van een vakantie met het online reisbureau.

Reviews over Traveldeal

Gerelateerde bedrijven

Holidaysuites logo
Holidaysuites
2 beoordelingen
9,5
TUI fly logo
TUI fly
5 beoordelingen
8,2
indicamp logo
indicamp
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6,6
41% zou hier weer kopen
23 beoordelingen
Ervaringen met Traveldeal

Traveldeal is geverifieerd door ons expert team. De webshop Traveldeal bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Traveldeal lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Traveldeal. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van traveldeal.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van traveldeal.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Misleidende informatie, trap er niet in

We boekten een reis naar krakau voor 6 personen. Er stond met transavia of vergelijkbaar.
Wij zoeken op die data...mooi transavia vroeg weg en 4 dagen later laat terug. Blijkt dat ze boekten via ryanair. Dat is voor hen mss gelijkwaardig maar niet voor de klant.verschil in retourprijs was slechts 2 euro goedkoper ryanair. Echter moeten we dan een koffer bijboeken a 50 euro pp.
Ook de reistijden waren super ongunstig, laat weg en 4 dagen later vroeg terug. Scheelde ons dus bijna 2 dagen daar.
Heel slecht. Er kon niets meer gewijzigd worden. Of annuleringskosten betalen.
Nou ik boek nooit meer met traveldeal. Ben in 1x genezen. Waardeloos

Geplaatst op: 16-08-2022
Laatst bewerkt op: 16-08-2022
Geschreven door: Anita B.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Amateuristische preutsers

Reis van 4 dgn geboekt naar Normandie ( frankrijk) studio geboekt via telefonisch contact , betaald en bevestigd via mail . Alles ok dacht ik , Niet dus . 1 week voor vertrek mail dat betreffende studio helaas al geboekt was door andere mensen ???? Of wij openstonden voor een 5 persoons huisje ????? Wij zijn maar met z n 2 tjes . Wij wilden graag naar dat gebied in frankrijk en stemden toe met evt bij betaling , en dan zouden de Experts van Traveldeal😂😂😂kijken of dat mogelijk was ??? 3 dgn niks gehoord , div x gebeld zonder resultaat . De kans dat je Rutte telefonisch bereikt op zijn Nokia is groter. Einde van het verhaal is dat wij besloten om dan maar een b e breakfast te boeken en on geld te laten terug storten. Na 2 weken en 10 mails waaronder 3 dreig mails eindelijkkkkkkkkk geld retour . Al met al bezint eer ge begint met deze Amateurs !!!!!!!!!

Geplaatst op: 01-09-2022
Laatst bewerkt op: 01-09-2022
Geschreven door: Maurice S.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Boek nooit bij Chateau du Moulin le Conte of bij Traveldeal.

We hadden een weekendje weg geboekt met vrienden. Op de website stond dat het logement (Chateau du Moulin le conte in Aire -sur-la-lys) gesloten was tussen 23u en 7.30u. Voor ons geen probleem, we willen gewoon gezellig wat praten met onze vrienden in de zitkamer of het salon. Dachten we…
We zouden verplicht zijn om 23u naar de kamer te gaan en daar te blijven, de salondeur werd gesloten en het alarm werd geactiveerd. Kamerarrest, dus… (Thuis sluit ik ook mijn deur, maar dat betekent niet dat ik niet in mijn living mag zitten.) Toen we hierover discussie hadden met de eigenaar heeft hij ons buitengezet! We hebben dus noch eten noch logement gehad voor ons geld.
Klacht ingediend bij de eigenaar en bij Traveldeal. Ze blijven beide beweren dat hun informatie klopt, en dat we dit wisten op voorhand. Tarara, … wie gaat nu op reis om opgesloten te worden op zijn kamer?!
Traveldeal is alleen maar uit op centen, totaal geen servicegerichtheid.
Één advies: boek NOOIT met een overnachting bij Chateau du Moulin le Conte of traveldeal! Tenzij je graag eens opgesloten wordt in kamer …

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Ann H.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice waardeloos niet behulpzaam en meedenkend

Ik heb via traveldeal 2 dagen movie park plus hotel geboekt. Alleen is mij nooit verteld dat het hotel geen airco heeft in de bloedhete warmte van 19 juli en 20 juli en ik zat volgens mij in een hotel waar mensen dronken waren en de hele dag buiten lopen te schreeuwen we hebben 2 dagen lang niet geslapen door het overlast. Wel naar de hostes geweest of we een andere kamer konden krijgen dit was niet mogelijk dus met traveldeal gebeld doe zouden mij terug bellen. Kreeg ik een lullige mail van helaas je hebt al de beste kamer gekregen die stil is blallalalal onzin en excuses voor het ongemak balllalla maar met excuses koop ik er niets voor ik zit met 2 jonge kinderen en warmte en de overlast dit is gewoon niet te doen.ben maar weggegaan en heb een hotel weer helaas voor eigen rekening moeten nemen. Maar alles beter dan waar ik zat wat een getto zeg 1 ding nooit meer traveldeal nooit meer oplichters doen niet wat hun beloofd hebben stelletjes bende daar zo lees ik meer van die afschuwelijke klachten.ik waarschuw de mensen hiervoor maar verder moet iedereen het zelf weten.

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 20-07-2022
Geschreven door: Noureddine B.

5 / 10
4/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bedrijf geen fly en drive meer boeken

Traveldeal komt zijn woorden niet na. Traveldeal heeft een complot met autoverhuurders in het buitenland. Ze naaien je van alle kanten. Ze incasseren 2500 euro aan borg voor je auto en stellen je daarvan niet op de hoogte pas bij aankomst ben je genoodzaakt de borg te betalen omdat je het pakket zo heb afgenomen. Traveldeal is nooit te bereiken als het over klachten gaat. Ze reageren niet met op wat je vraagt aan ze. Ze wimpelen alles af en helpen je niet en noch komen met een oplossing. Überhaupt zijn ze niet klantvriendelijk als je in de problemen zit. Ze zijn niet betrouwbaar. Ze leveren je geen autoverzekeringsvoorwaardes aan en hoe je verzekerd bent. Je vraagt ze tijdens je boeking naar hoe je verzekerd bent en je krijgt geen antwoord daarop. Tot nog na je vakantie zitten wij te wachten op antwoord van de autoverzekeringsvoorwaardes en waar je je schades moet claimen wat ook niet correct was. Ze bestelen je door ene borg te betalen en bij terugkomst de schades te betalen anders wordt er 2500 euro geïncasseerd van je creditcard. Traveldeal boeit hun niet en helpen je niet als klant. Ze hebben hun commissie al binnen wat de autoverhuurder al heeft geïnd bij je en surprice carrental weet dat traveldeal niet reageert en de klant toch geen kant kan opgaan. Geen enkele medewerker van traveldeal is behulpzaam en komt mij oplossingen omdat zij die capaciteit niet hebben en niet deskundig zijn. Blijkbaar hebben ze een management die niet professioneel is en hun medewerkers onder druk zet. Zo zielig voor de arme medewerkers. Aub solliciteer verder en klaag traveldeal aan. ACM is nu op de hoogte van traveldeal.

Geplaatst op: 28-06-2022
Laatst bewerkt op: 29-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ongelooflijk onbetrouwbare dozen schuivende organisatie!

Geboekt bij dit ongelooflijk slecht bedrijf! Belogen en bedrogen bij onze boeking! Geen Nederlandse voorwaarden en geen aansluiting bij Nederlandse reisvereniging! Verkoop zelf geen reizen maar maakt gebruik van derde partijen en maakt hier marge! Boek gewoon zelf bij het hotel of reisorganisatie! Nooit meer bij deze malafide organisatie! Wat een skechte voorwaarden en slechte accomodaties!

Geplaatst op: 19-06-2022
Laatst bewerkt op: 19-06-2022
Geschreven door: William

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Hadden met vrienden een aantal dagen een wildarrangement afgesproken in een hotel in Twenthe. Vanwege corona kon men het diner alleen op de eigen kamer geserveerd krijgen. Dit was voor ons aanleiding om het hotel te benaderen en om e.e.a. naar een latere datum om te boeken. Het hotel, Herikerberg, was uitermate coulant en veranderde de boekingsdatum naar een later tijdstip. Wij kregen netjes een bevestiging van het hotel dat dit zonder kosten was gewijzigd. Tot onze verbazing kregen wij later een brief van de operator met de mededeling dat wij € 19,50 per stel moesten betalen vanwege administratieve wijzigingen. Alhoewel dit vermeld staat in de voorwaarden, vinden wij het teleurstellend dat de touroperator deze kosten berekend, terwijl het hotel de wijziging zonder kosten doorvoerde. Jammer, dat een touroperator als Traveldeal op deze wijze zijn winst meent te moeten behalen. Volgende keer boeken wij dus direct bij het hotel.

Geplaatst op: 02-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henri P.

9 / 10
5/5 2/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Lijkt zo mooi, maar valt zo tegen

Na ons idee ging het zo mooi, mooie vakantie gevonden in Oostenrijk Zell am See geboekt, betaald, bevestigd. Helaas na 2 dagen bericht dat niet doorgaat en we andere vakantie mogen uitzoeken. Het bijzondere is op andere sites en het hotel zelf gewoon beschikbaar.
Andere vakantie gevonden deze werd maar niet definitiefbevestigd. Op advies weer een andere geboekt er zelf meerdere malen achteraan moeten bellen om dit bevestigd te krijgen.
Aangekomen in hotel blijkt het niet de kamer te zijn die wij geboekt hadden een dag later na bijbetalen toch de juiste kamer. Volgens traveldeal bevestiging recht op plaatselijke lekkernij echter is dit volgens hotel niet zo.
Reactie traveldeal gezien dat we morgen vertrekken kunnen we niks meer betekenen

Antwoorden op e-mails worden afgewimpeld met zullen bij inkoop neerleggen etc.

Kortom er wordt je een mooie luxe vakantie beloofd en uiteindelijk ben je er zelf druk mee en probeert hotel wel te compenseren.

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joris V.

5 / 10
3/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar, niet eerlijk, nooit boeken!

Onbetrouwbaar! Na 7 mails over en weer doen ze niks aan een compensatie.
Alles wat hun zeggen moet je met een korrelte zout nemen. En wat ze zeggen als je dat niet opneemt of per mail bevestigd krijgt klopt voor geen meter. Wij zouden zonder restricties naar een park in Belgie mogen (vanuit Nederland)
Komen wij daar in het park aan moeten wij na 48 uur van het park af ivm coronamaatregelen. Een dag van tevoren bellen ze speciaal op om mij te zeggen dat er geen restricties aan zitten (anders mochten we omboeken naar nederland). Als ze speciaal bellen om het goede nieuws te vertellen ga je er toch niet vanuit dat als je aankomt op het park je na 2 dagen weg kan al je voor 4 dagen hebt geboekt? Na meerdere mails geven ze aan dat ze dat niet gezegd hebben en dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is. Dus iedereen: Trap er niet in want wat ze zeggen is niet eerlijk!

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kirsten D.

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Reis naar Oostenrijk in 2020 een paar dagen voor vertrek werden we een ander hotel toegewezen , dacht dan dit is toeval.Nu in juni een reis naar Gran Canaria, twee dagen voor vertrek werden we opgebeld dat we een ander hotel kregen.

Traveldeal is een reisagentschap met malafide praktijken, 2 jaar op rij ben ik beet genomen door vroeg te boeken wanneer de kortingen die ze aanbieden het hoogst zijn.

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk F.

4 / 10
3/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellende opstelling Traveldeal bij boeking met een staartje.

Bij Traveldeal een safaritent bij het park Timmerholt te Drenthe geboekt. Een paar dagen voor vertrek kregen wij de mededeling dat er wat werkzaamheden zouden plaats vinden maar dat het park onze komst blij tegemoet zag. Toen we er eenmaal waren was het een vreselijk herrie. Een klacht bij de receptie van het park gedaan en gevraagd of het mogelijk was om te boeken naar een bungalow die verder weg lag. Dit kon voor het volle pond, geen restitutie want wij hadden bij Traveldeal geboekt en die wilden niet inspringen, ook niet na contact van het park met hen. Uiteindelijk bood het park ons uit medeleven een soort studio aan om te slapen daar ze het ook heel vervelend vonden. Van Traveldeal geen inzet meer. Vervolgens wordt er heen en weer geschoven door Traveldeal met verantwoordelijkheden. Wij hadden in eerste instantie onze klacht bij het park gelegd welke contact had met Traveldeal, wij hadden volgens hen direct met Traveldeal moeten contacten en we zijn uiteindelijk uit eigen beweging vertrokken, zonder overleg met Traveldeal ivm de situatie. Wij kregen tevens het verweer van Traveldeal dat we geen bezwaar hadden gemaakt tegen de geringe overlast zoals in een mail was medegedeeld. Er werd in die mail ook alleen maar een mededeling gedaan van de mogelijke overlast zonder enige verwijzing naar andere mogelijkheden. Hierop hebben we het nog even geprobeerd maar we lagen hele nachten wakker, zelfs met oordoppen in. In de mail die eerder werd gestuurd werd melding gemaakt van werkzaamheden nabij het park voor twee dagen: Op 2 en 3 juni zijn ze bezig met palen heinen. Hier kunt u mogelijk een kleine hinder van ondervinden.
Die kleine hinder zoals gemeld was dus elke dag en vlak naast ons. Het verbaasde me dus niet dat van alle safaritenten wij de enige bezette tent waren en dat alle andere tenten ook niet te boeken waren in deze periode hetgeen op mij verdacht overkomt. In de eerder aangehaalde mail mbt de werkzaamheden is ook in het geheel niet gesproken over een alternatief of is iets gemeld over wijzigen van de boeking oid. Ik had gehoopt op een constructieve en positieve oplossing maar helaas dus. Een positieve review van mijn kant zit er dus niet in.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Harry B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ondanks schriftelijke afspraak NIET NAKOMEN!!!

Tot 3x toe een bevestiging ontvangen dat Traveldeal/Bookunited het door mij betaalde bedrag volledig zal terugbetalen op 22 oktober.
Herhaaldelijk zijn zij daarop aangesproken maar betaling blijft gewoon uit.Ik vind het een waardeloos bedrijf!

Geplaatst op: 26-10-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fred

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Jammer

Wij hebben een Hotel geboekt via deze operator. Normaal boeken we altijd via hotelspecials of voordeeluitjes. Daarmee nog nooit problemen gehad. Nu voor de 1e keer via Traveldeal, wij dachten gezien de hoge prijs dat het 2 nachtjes waren, echter bleek na boeking dit 1 nachtje te zijn. Meteen hebben wij binnen 1 minuut gebeld of we het nog konden veranderen naar een ander hotel, helaas hebben wij geen budget om nog meer bij te betalen. Wij zagen dat er genoeg hotels waren die evt wel meer dagen hadden voor deze prijs. Echter was dit niet mogelijk annuleren was ook niet mogelijk. We moesten het zelf maar proberen te verkopen. Wij hebben nu 3 weken vakantie en gaan maar 1 dagje weg super jammer en niet flexibel. Ik zou nooit meer boeken via Traveldeal want als je een foutje maakt kan er niets meer gewijzigd worden..

Geplaatst op: 10-08-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Restaurant Bristol, omweg waard

Met 15/20 en geen ster is dit prijs kwaliteit het beste restaurant van Knokke, heel verfijnd en lekker perfecte bediening en een mooi zicht op zee en dat voor een zeer mooie prijs. Echt een omweg waard mag eigenlijk een ster hebben

Geplaatst op: 30-07-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jcmmr

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede deal maar niet super goedkoop

Ik heb een weekendje weg geboekt maar viel mij op dat ze niet veel goedkoper zijn als ik de prijs ga vergelijken. Ook is de vertrekdagen vaak gelimiteerd

Geplaatst op: 31-05-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne website

Erg fijne website waar ik al meerdere keren een weekendje weg heb geboekt. Ga zo door Traveldeal!

Geplaatst op: 25-05-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marjan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg vriendelijke service

Wij hadden via Traveldeal.nl een weekend Antwerpen geboekt. Helaas moest mijn partner worden geopereerd waardoor wij de afgesproken datum niet zouden redden. Hoewel er volgens de voorwaarden niet gewijzigd kon worden heeft de medewerkster erg haar best gedaan en is het uiteindelijk gelukt om het te verplaatsen. Super service.

Geplaatst op: 03-10-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ramon Z.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Koopje

Net terug van de meivakantie en wat was het top! Je merkt niets van de lage prijs, want wij hadden gewoon mensen in ons hotel welke via een andere site hadden geboekt en wel de volle mep hadden betaald.

Geplaatst op: 01-05-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Trudy &.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop & lekker gehad

Super vakantie gehad met Traveldeal. Het boeken was vooral heel gemakkelijk en snel! De prijs lag ongeveer 30% lager als bij andere aanbieders waardoor wij bij Traveldeal hebben geboekt. Het hotel was prima en de vakantie helemaal geweldig! Bedankt traveldeal

Geplaatst op: 10-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sabrina

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne vakantie in de Algarve

Via traveldeal verbleven wij bij hotel Vitors village in de Algarve. Prima geregeld, vlucht wel wat vroeg in de ochtend maar vooral het goede hotel en het feit dat wij een huur auto er bij hadden maakte het een geslaagde vakantie.

Nu weer geboekt voor een nachtje in Antwerpen.

Geplaatst op: 14-06-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeroen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijk site en betrouwbaar

Ik en mijn vriend hebben een weekend Den Bosch geboekt en alles ziet er goed uit. De website is erg overzichtelijk en er staat meer dan genoeg informatie/fotos. Je krijgt echt een goed beeld van het verblijf wat je boekt. Volgens mij zat er zelfs bij onze boeking een gratis reisverzekering bij wat natuurlijk helemaal prettig is. Wij gaan eind Mei weg dus hopelijk is het net zo mooi als het op de site eruit ziet.

Geplaatst op: 12-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dineke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijke vakantie

Voor de mensen die echt opzoek zijn naar last minutes is dit de site. Ik heb al twee keer een vakantie geboekt via traveldeal. Een keer met me vriend en vorige maand met mijn vriendin. Heb het twee keer heerlijk gehad. De commincatie is goed.

Geplaatst op: 06-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marjolein

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Traveldeal


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Holidaysuites logo
Holidaysuites
2 beoordelingen
9,5
TUI fly logo
TUI fly
5 beoordelingen
8,2
indicamp logo
indicamp
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Traveldeal een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 23 beoordelingen geplaatst over Traveldeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Traveldeal actief?

Traveldeal is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Traveldeal reviews? Dan kunt u naar de website van Traveldeal gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie