VakantieXperts logo

VakantieXperts reviews, ervaringen en beoordelingen

VakantieXperts reviews, ervaringen en beoordelingen
181
VakantieXperts logo
Website
VakantieXperts
Categorie
Vakantie & reizen

VakantieXperts ervaringen

VakantieXperts is zowel een online reisbureau als reiswinkel bij jouw in de buurt. Met specialisten op het gebied van reizen wordt er alles aan gedaan om de perfecte vakantie samen te stellen. Als je het nog niet zo goed weet of je hier moet gaan boeken of toch ergens anders dan kan je de VakantieXperts ervaringen hier terug lezen. De ervaringen zijn geschreven door toeristen die je voor zijn gegaan. Je hebt zo met VakantieXperts ervaringen een idee wat je kan verwachten. Heb je uiteindelijk zelf hier ook je reis geboekt? Laat dan online jouw ervaring achter om andere te informeren over het boeken van een vakantie met VakantieXperts.

Over VakantieXperts

VakantieXperts is geen franchise en bestaat nog uit één bedrijf waarbij het adviseren van klanten het allerbelangrijkste is. Als online reisbureau zoeken ze graag een vakantie die past bij jouw wensen. Denk hierbij aan je budget, maar natuurlijk ook bij wat jij graag wilt. Vervolgens kan je bij VakantieXperts je reis boeken en wordt werkelijk alles voor je geregeld. Je ziet dan ook regelmatig een totaalprijs inclusief hotel en vlucht. Naast reizen over de hele wereld is het reisbureau gespecialiseerd in het aanbieden van reizen naar Disneyland Parijs. Als je voordelig naar Disneyland wil met vervoer of eigen vervoer dan regel je dit online bij de expert op het gebied van vakanties.

Een rondreis op maat

Wil je meer zien dan één plaats of stad? VakantieXperts snapt dat hat lastig is om jouw wensen vorm te geven op papier. Dit is de reden dat het reisbureau rondreizen op maat aanbied. Laat online je wensen weten en de VakantieXpert doet binnen 24 uur een scherp aanbod. Je kan zo kijken of het een beetje binnen je budget past. Uiteraard is dit zonder verplichtingen en geheel vrijblijvend.

Autovakanties

Naast reizen over de hele wereld of zomervakanties met vlucht kan je ook terecht bij VakantieXperts voor voordelige autovakanties. Je bent zo lekker niet gebonden aan reistijden en je kan genieten van reizen in vrijheid. Het is zelfs mogelijk om vakantieverblijven te boeken met een Nederlandse eigenaar. Ontdek online het aanbod van autovakanties bij VakantieXperts.

Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Interhome logo
Interhome
3 beoordelingen
5
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over VakantieXperts

VakantieXperts is geverifieerd door ons expert team. De webshop VakantieXperts bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VakantieXperts lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VakantieXperts. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VakantieXperts is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van VakantieXperts. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VakantieXperts.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tegenvaller

Voor onze reis naar Canada namen we contact op met Vakantieexperts in Hengelo, Slangenbeek. We werden geholpen door een dame die ook een rondreis had gemaakt in Canada/Ontaria. Echter, een fatsoenlijke reistip hebben we niet gehad, we hebben de reis zelf samengesteld. Het enige waarin ze geïnteresseerd was, was het verkopen van de reis met auto. Overnachtingen hebben we zelf geboekt via AirBnb.
Ondanks verzoek het paspoort op naam te controleren was dit niet nodig, de naam stond al in het systeem. Dit hebben we later moeten omboeken: zelf betalen uiteraard, we hadden er immers voor getekend. Klopt, maar dit was wel erg eenzijdig.
Ook moesten we een ETA formulier aanvragen. Achteraf onnodig, want het was nog niet ingevoerd. Geld wel teruggekregen.
Adviseur heeft niets vermeld over parking permits in Canada, terwijl deze in de grote steden vereist zijn. Zelf maar uitgezocht.
Voor een tussenreis naar New York was voor onze zoon een hotel geboekt, waar hij op basis van zijn leeftijd niet mocht overnachten. Hier kwamen we zelf achter. Ook werd niet vermeld dat we voor de bagage apart moesten bijbetalen, zelf maar uitgezocht.

Kortom: datgene waarvoor we kwamen hebben we niet mogen ontvangen. Datgene wat we zelf gemakkelijk konden uitzoeken is aan ons verkocht. Meerwaarde niet aanwezig.

Geplaatst op: 27-09-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Vakantie naar het buitenland

Ik, mijn man en kinderen (meisje van 8 en jongen van 12) hebben afgelopen jaar een vakantie geboekt via VakantieXperts. We werden geholpen door een zeer vriendelijke vrouw. Bij aankomst werden we ontvangen met een kopje koffie/thee. Daarna vroeg de vrouw wat onze wensen waren met betrekking tot de vakantie. Vervolgens heeft de vrouw diverse mogelijkheden laten zien en deze via de mail naar ons opgestuurd. De vrouw kwam met goedkopere mogelijkheden als wij op internet konden vinden. Kortom was er sprake van een erg vriendelijke service en daarnaast was deze vakantie ook perfect geregeld.

Geplaatst op: 29-03-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Melissa W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Teleurgesteld

De "diensten" van dit bedrijf zijn NIET voor herhaling vatbaar. Na meerdere misverstanden bij de boeking (vergissingen in namen, geslachten, bedragen,...) werden we geconfronteerd met blackmail-praktijken.
Voor een groepsreis vroegen we van bij het eerste contact afzonderlijke rekeningen voor de deelnemers omdat er onzekerheid was over de coherentie in de groep.
Een van de deelnemers die afhaakte had een voorschot betaald en begreep dat dit bij een annulatie verloren zou zijn. De betrokkene werd echter ook nog onder druk gezet om het resterende bedrag te betalen met het dreigement dat de overige reizigers (die alle nodige betalingen wél hadden verricht) volgens de reisorganisator niet zouden kunnen vertrekken. We vroegen een officiële bevestiging voor de deelnemers die alles betaald hebben. Die kregen we niet !
Deze blackmail-praktijk heeft dus uiteindelijk gewerkt door de agressieve aanpak van de reisagent.
De reis op zich was bovendien ook zeer slecht voorbereid. Het reisbescheiden was absoluut ondermaats, wat geleid heeft tot misverstanden bij het vervoer en de boekingen van de excursies.

Geplaatst op: 22-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dennis

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit weer

We zijn nog nooit zo onredelijk en onvriendelijk behandeld als bij het filiaal van deze organisatie in bilthoven. Ontzettend gebrek ervaren aan medelevendheid,professionaliteit en service.

Geplaatst op: 15-08-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maike

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ook fysieke winkels

De website van Vakantiexperts is erg gebruiksvriendelijk, maar wij vinden het als ouder stel toch fijn om nog even met iemand te zitten. Daarom zijn wij naar het reisbureau gegaan van Vakantiexperts waar wij de boeking even door hebben genomen onder een lekker bakje koffie. erg vriendelijke vrouw welke ons daar hielp. Helemaal goed vakantiexperts ga zo door!

Geplaatst op: 08-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vera

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VakantieXperts
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Interhome logo
Interhome
3 beoordelingen
5
Basic-travel logo
Basic-travel
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VakantieXperts een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over VakantieXperts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VakantieXperts actief?

VakantieXperts is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de VakantieXperts reviews? Dan kunt u naar de website van VakantieXperts gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie