Van Nood Reizen logo

Van Nood Reizen reviews, ervaringen en beoordelingen

Van Nood Reizen reviews, ervaringen en beoordelingen
1424
Van Nood Reizen logo
Website
Van Nood Reizen
Categorie
Vakantie & reizen

Van Nood Reizen ervaringen

Opzoek naar Van Nood Reizen ervaringen? Van Nood reizen biedt busreizen aan naar steden binnen Europa. Een goede en ruime zitplaats is dan bijvoorbeeld geen overbodig luxe. Lees hier all Van Nood Reizen ervaringen van andere klanten zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Over Van Nood Reizen

Van Nood Reizen biedt al meer dan 80 jaar bureizen aan naar steden binnen Europa. Je mag dus van een echte stedentrip specialist spreken als je zo een lange tijd in de stedentrips zit. Zodra je een stedentrip boekt bij Van Nood Reizen dan gaat er een nederlandse reisleider mee welke gedurende de hele stedentrip je zal ondersteunen. Zo geven ze veel informatie over de stad, maar organiseren ze ook leuke dagprogramma's. Van Nood Reizen biedt dagelijks leuke activiteiten aan, maar dit betekend niet dat je dit ook moet doen? Door de flexibele programma's kan je zelf bepalen waar je wel aan niet aan mee wilt doen zodat je stedentrip geheel naar jouw wens verloopt. Van Nood reizen valt vrijwel jaarlijks in leuke consumenten prijzen door de goede Van Nood Reizen ervaringen van reizigers. Zo heeft Van Nood Reizen al verschillende prijzen gewonnen bij Zooveer, maar heeft het bijvoorbeeld ook een SGR en ANVR keurmerk. Als je een stedentrip bij Van Nood Reizen boekt dan hoef je dus nergens aan te denken! Van Nood Reizen zorgt voor een zorgeloze tijd zodat jij alleen maar hoeft te genieten.

Algemene Van Nood Reizen ervaringen

Over het algemeen zijn de reizigers zeer te spreken over Van Nood Reizen en zijn de Van Nood Reizen ervaringen dus positief te noemen. Door de jarenlange ervaring weet het bedrijf wat hun reizigers willen en geven ze de reizigers de ruimte om hun vakantie geheel naar eigen wens in te vullen. Ga jij liever met de reisleider mee of juist helemaal niet? Alles is mogelijk bij Van Nood Reizen en daarom zijn de Van Nood Reizen ervarinegn ook zo positief.

Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
40 beoordelingen
3,9
Trips.holidayguru logo
Trips.holidayguru
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Van Nood Reizen

Van Nood Reizen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Van Nood Reizen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Van Nood Reizen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Van Nood Reizen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Van Nood Reizen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Van Nood Reizen te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Van Nood Reizen.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fantastische reis gemaakt

Ik heb echt een fantastische reis gemaakt met dit reisbureau. De reisleider was ook super enthousiast over waar we naar toe gingen ook al had hij het al vaker gezien. We hebben erg genoten en we raden het zeker aan!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joost V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Van Nood Reizen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
40 beoordelingen
3,9
Trips.holidayguru logo
Trips.holidayguru
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Van Nood Reizen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Van Nood Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Van Nood Reizen actief?

Van Nood Reizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) stedentrips.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Van Nood Reizen reviews? Dan kunt u naar de website van Van Nood Reizen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie