Warenhuisrestanten logo

Warenhuisrestanten reviews, ervaringen en beoordelingen

Warenhuisrestanten reviews, ervaringen en beoordelingen
1027
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Warenhuisrestanten

Ons team van experts heeft Warenhuisrestanten geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Warenhuisrestanten bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Warenhuisrestanten is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Warenhuisrestanten is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Warenhuisrestanten. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Warenhuisrestanten.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super kortingen

Ik heb al meerdere kering iets besteld op deze site en het is het altijd super waard geweest. Ze hebben hele hoge kortingen op veel producten waardoor het het vaak waard is om altijd op deze site te kijken voordat ik iets van kleren bestel.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jens P.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Warenhuisrestanten
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Feestwinkel.nl logo
Feestwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Sissy-Boy logo
Sissy-Boy
3 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Warenhuisrestanten een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Warenhuisrestanten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Warenhuisrestanten actief?

Warenhuisrestanten is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels , feesten, verkleden en carnaval en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Warenhuisrestanten reviews? Dan kunt u naar de website van Warenhuisrestanten gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie