WebwinkelKeur.nl logo

WebwinkelKeur.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
WebwinkelKeur.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1033
WebwinkelKeur.nl logo
Website
webwinkelkeur.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen WebwinkelKeur.nl

Als je een webshop hebt, dan hoop je dat zoveel mogelijk mensen de moeite nemen een bezoek aan die webshop ter brengen. Hoe meer mensen, hoe meer omzet immers. Je kunt dat proces helpen door te kiezen voor Webwinkelkeur.nl. Om meer inzicht te krijgen in wat Webwinkelkeur.nl te bieden heeft, hebben we hier speciaal voor jou de reviews en ervaringen van bestaande leden voor je samengevat. Na het lezen van die samenvatting kun je al dan niet beslissen om ook zaken te doen met deze stichting.

Over WebwinkelKeur.nl

WebwinkelKeur.nl is een stichting en een onafhankelijke organisatie. Het biedt een keurmerk dat een combinatie is van een onafhankelijke organisatie en de mening en ervaringen van de clientèle. Het is in de kern een simpel verhaal; de bij WebwinkelKeurmerk.nl aangesloten leden voldoen aan de gedragscode en bieden door het plaatsen van het keurmerk met daarbij een reviewpagina klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkel te delen. WebwinkelKeur.nl is het enige webwinkelkeurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij online aankopen. Bovendien alles is de stichting echter transparant.

Waarom kiezen voor WebwinkelKeur.nl?

WebwinkelKeur.nl is er voor eerlijke ondernemers, en dat al sinds 2010. Sluit jij je aan bij deze stichting, dan weet de klant dat ze bij jou met een gerust hart online kunnen winkelen. Je loopt door lid te worden niet langer omzet mis. Je krijgt als ondernemer juridische controle van je webwinkel, handige tools en voorbeeld documenten, net als goede review software. Een andere reden om te kiezen voor deze aanbieder zijn wel de toegankelijke prijzen en het feit dat je dus over een compleet reviewsysteem kunt beschikken.

Is WebwinkelKeur.nl betrouwbaar

Afgaand op de reviews en ervaringen van bestaande leden, tref je in deze specialist een baken van betrouwbaarheid. Goed ondernemerschap wordt door deze specialist beloond en het feit dat al 8400 webshops aangesloten zijn, zegt eigenlijk al meer dan genoeg. WebwinkelKeur.nl is innovatief en er wordt gewerkt met de gedachte om de e-commercebranche echt vooruit te helpen. Met dank aan WebwinkelKeur.nl wordt het internet weer wat veiliger en eerlijker. De ondersteuning is perfect en in alles biedt deze specialist meerwaarde aan de leden. Het ongekend hoge rapportcijfer dat WebwinkelKeur.nl van de leden krijgt, zegt eigenlijk alles: een 9,7.

Klantenservice en klachten

De specialist doet er alles aan het perfect te doen. Toch kan er een keer iets misgaan. In dat geval kun je schriftelijk - het adres staat op de website- een klacht indienen. Je kunt echter ook een e-mail sturen, als je sneller wilt. Je doet er overigens altijd verstandig aan eerst de pagina met veel gestelde vragen te bezoeken. Vaak vind je daar al het antwoord op je vraag namelijk. WebwinkelKeur.nl zal er overigens altijd alles aan doen een klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je extra informatie wilt, dan heb je veel aan de beoordeling van bestaande leden. Op basis van die extra informatie neem je een meer weloverwogen besluit. Om die reden willen wij jou vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij andere mensen ook van dienst zijn als ze keuzes moeten maken.

Reviews over WebwinkelKeur.nl
Gerelateerde bedrijven
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
Inktwereld logo
Inktwereld
1 beoordeling
9,5
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
7,8
67% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Waardeloos

Doen niet wat ze beloven. Onbereikbaar per telefoon, op mail wordt niet gereageerd.

Geplaatst op: 04-11-2022
Laatst bewerkt op: 04-11-2022
Geschreven door: Johan

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer vlotte en correcte manier van werken

Zeer vlotte en correcte manier van werken.Ik ben een zeer tevreden klant.

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed begeleid

Ik ben zeer goed begeleid naar een positief resultaat. We zijn dus ook super goed geholpen ondanks dat er geen persoonlijk contact mogelijk was. Heel fijn!

Geplaatst op: 12-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noor Q.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over WebwinkelKeur.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
Inktwereld logo
Inktwereld
1 beoordeling
9,5
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WebwinkelKeur.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over WebwinkelKeur.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WebwinkelKeur.nl actief?

WebwinkelKeur.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de WebwinkelKeur.nl reviews? Dan kunt u naar de website van WebwinkelKeur.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie