Werkaandemuur.nl logo

Werkaandemuur.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Werkaandemuur.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1035
Werkaandemuur.nl logo
Website
Werkaandemuur.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Werkaandemuur.nl

Ben je op zoek naar een origineel kunstwerk om aan je muur te hangen? Neem dan eens een kijkje op Werkaandemuur.nl. Binnen de kortste keren heb je een op maat gemaakt kunstwerk aan je muur hangen. Wil je voor je bestelt graag meer weten over Werkaandemuur.nl? Lees dan snel verder op deze pagina. Wij hebben hier de beoordelingen van Werkaandemuur.nl op een rijtje gezet. Lees meer over de ervaringen van andere kopers van Werkaandemuur.nl en neem een goed onderbouwde beslissing om bij Werkaandemuur.nl te kopen.

Over Werkaandemuur.nl

Het is de missie van Werkaandemuur.nl om creatief talent en het kunstminnend volk samen te brengen. Bij Werkaandemuur.nl vind je een betaalbaar kunstwerk op maat, in jouw favoriete materiaal, waar je nog jarenlang genot van hebt. Het bedrijf opereert in Nederland, Frankrijk en Duitsland en blijft continu in ontwikkeling om inspirerende kunst te blijven promoten.

Waarom kiezen voor Werkaandemuur.nl?

Ben je op zoek naar een origineel kunstwerk maar vind je je gading niet in een galerie? Dan heeft Werkaandemuur.nl de oplossing voor jou. Je vindt in de webshop op maat gemaakte kunstwerken, die zowel betaalbaar zijn als perfect in jouw interieur passen. In de collecties ga je op zoek naar jouw stijl. Zodra je een kunstwerk hebt gevonden dat je aan je muur wilt hangen, kun je het materiaal kiezen. Je hebt de keuze uit onder andere posters, behang, canvas, staal en aluminium. Daarna is het tijd om de juiste afmetingen te kiezen. De afmetingen kies je op basis van de plek waar je het kunstwerk wilt ophangen en het formaat van je meubels. Er zijn vele maten beschikbaar, zodat je gegarandeerd een kunstwerk krijgt dat in jouw interieur past.

Is Werkaandemuur.nl betrouwbaar?

Werkaandemuur.nl heeft in de loop der jaren al een aantal mooie prijzen in de wacht gesleept. Zo zijn ze de trotse eigenaar van 3 Fast 50 Awards, een award voor snelgroeiende techbedrijven. Sinds 2018 staat het bedrijf al in de top 50 van de snelst groeiende techbedrijven. De lijst awards van Thuiswinkel.org, het keurmerk voor webshops, wordt sinds 2013 jaarlijks aangevuld. Onder andere de award voor Beste startende webwinkel en Ecommerce 50 staat bij Werkaandemuur.nl al op de schouw. Sinds 2016 ontvangt Werkaandemuur.nl jaarlijks een FD Gazellen Award, een award voor bedrijven die in de voorbije drie jaar minstens 20% gegroeid zijn in omzet. Als laatste mocht Werkaandemuur.nl in 2019 2 awards ontvangen bij de Website van het Jaar Awards, die voor Populairste én Beste Kunstwebsite van het jaar. Deze awards maken duidelijk dat Werkaandemuur.nl absoluut een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Je kunt de klantenservice van Werkaandemuur.nl op verschillende manieren contacteren. Tijdens de werkdagen, tussen 9u en 17u, contacteer je hen telefonisch met jouw vragen en spoedopdrachten. Vind je het makkelijker om te mailen? Dat kan! De klantenservice is ook via e-mail beschikbaar. Of stuur een WhatsAppje, net zo makkelijk.

Wil jij ook Werkaandemuur.nl beoordelen?

Heb jij een op maat gemaakt kunstwerk van Werkaandemuur.nl aan je muur hangen en wil je er graag alles over vertellen? Of heb je een slechte kwaliteit fotoprint ontvangen en heb je wekenlang met de klantenservice hierover gebeld? Laat je dan hieronder horen! Wij willen graag alles weten over jouw ervaringen met Werkaandemuur.nl. Jouw beoordeling helpt andere kopers om de juiste beslissing te nemen alvorens ze bij Werkaandemuur.nl bestellen. Jouw mening is belangrijk!

Gerelateerde bedrijven
Albelli logo
Albelli
39 beoordelingen
4,6
Pixum logo
Pixum
2 beoordelingen
8
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Toppie

Wat super zeg! We hebben ons Werk aan de muur al sinds vorige maand aan de muur hangen. Hij is nog steeds super mooi. De service van de website is ook heel goed. De levering was ook goed zoals beschreven stond.

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maartje K.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Werkaandemuur.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Albelli logo
Albelli
39 beoordelingen
4,6
Pixum logo
Pixum
2 beoordelingen
8
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Werkaandemuur.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Werkaandemuur.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Werkaandemuur.nl actief?

Werkaandemuur.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fotoboeken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Werkaandemuur.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Werkaandemuur.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie