Willie.nl logo

Willie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Willie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1038
Willie.nl logo
Website
willie.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Willie.nl

Op zoek naar de sextoys kom je ongetwijfeld ook Willie.nl tegen. Deze bekende aanbieder van uiteenlopende sexspeeltjes heeft een grote schare trouwe klanten. Van deze klanten hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en voor jou samengevat. Op basis van die informatie kun je al dan niet besluiten om ook voor de producten van Willie.nl te kiezen.

Over Willie.nl

Willie.nl is een discrete online sexshop en geldt als specialist in de verkoop van erotische artikelen. In Willie’s ogen is het de normaalste zaak van de wereld om je sexleven een boost te geven met erotische producten in de vorm van vibrators, dildo’s, masturbators en nog heel veel andere producten. Bij Willie.nl kun je rekenen op een enorm aanbod en de producten worden altijd tegen zeer scherpe prijzen aangeboden. Bovendien staat Willie.nl bekend om de uitstekende klantenservice die geboden wordt en de aanbiedingen die frequent aangeboden worden en steeds de moeite waard zijn.

Waarom kiezen voor Willie.nl?

Bestellen bij Willie.nl staat voor snelheid. Bestel je op een werkdag voor 23.30 uur, dan heb je het gewoon de volgende dag al in huis. Willie.nl kan zelfs ”˜same day delivery’ aanbieden en staat bekend om de discrete verpakking. Wat ook de moeite waard is, is het feit dat je bij elke aankoop punten spaart voor onder meer gratis goodies. De meeste mensen, zo leven we terug in de recensies, kiezen voor Willie.nl vanwege het gigantische aanbod aan sextoys. Als Willie.nl het niet heeft, dan is het nergens te koop. Daarbij wordt zeker geen verschil gemaakt tussen de man en de vrouw. Willie.nl biedt ook ruim voldoende sextoys voor koppels aan.

Is Willie.nl betrouwbaar?

Getuige de reviews en ervaringen van de bestaande klanten van Willie.nl hebben we te maken met een zeer betrouwbare aanbieder van sextoys. De levering is inderdaad altijd snel en de prijs betrouwbaar laag. Ook de producten en dan met name de kwaliteit ervan wordt als betrouwbaar omschreven. Willie.nl heeft ook al vertrouwen in de klant en bied je de optie om achteraf te betalen. De mate van betrouwbaarheid is verder af te lezen aan het Thuiswinkel Waarborg. Alleen webshops die aan de regels voldoen krijgen een dergelijk keurmerk. Tenslotte worden verschillende betrouwbare manieren van betalen aangeboden, waaronder ook iDeal.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht hebben over de producten of diensten van Willie.nl, dan kun je die op diverse manieren kenbaar maken. Je kunt gewoon bellen met de aanbieder van sextoys, zoals er op de website ook een speciaal e-mailformulier is aangemaakt. Je vindt Willie.nl ook op Facebook, Instagram en Twitter en ook via die wegen kun je contact leggen met deze specialist. Er is verder een gratis nieuwsbrief beschikbaar. Opgeven kan door je e-mailadres op te geven. Doe je dat, dan weet je zeker dat je geen aanbieding mist.

Wil jij ook beoordelen?

Als er keuzes gemaakt moeten worden, dan kunnen beoordelingen van bestaande klanten je echt helpen. Ze zorgen er in elk geval voor dat je een meer weloverwogen beslissing neemt. De informatie is onafhankelijk en je filtert er eenvoudig de voor jou praktische informatie uit. Daarom vragen we je vriendelijk en beleefd om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun je andere mensen ook ondersteuning bieden bij het maken van de juiste keuzes.

Reviews over Willie.nl
Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Poppers-store.nl logo
Poppers-store.nl
2 beoordelingen
9,7
Condooms.be logo
Condooms.be
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Heel blij met de service

Ik ben heel blij met de service van Willie.nl. Eerst had ik bij een van de concurrenten een gekocht maar de gene die ik nu heb is vele malen beter. Hier zijn ook vele betere prijzen en een discrete verzending.

Geplaatst op: 14-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marieke B.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Willie.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Poppers-store.nl logo
Poppers-store.nl
2 beoordelingen
9,7
Condooms.be logo
Condooms.be
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Willie.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Willie.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Willie.nl actief?

Willie.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Willie.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Willie.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie