Zorgverzekeringvergelijker logo

Zorgverzekeringvergelijker reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zorgverzekeringvergelijker reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
475
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Zorgverzekeringvergelijker

Het bedrijf Zorgverzekeringvergelijker is geverifieerd door ons. De webshop vergelijkers.daisycon.com is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. Zorgverzekeringvergelijker is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Zorgverzekeringvergelijker maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van vergelijkers.daisycon.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van vergelijkers.daisycon.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Zorgverzekeringvergelijker.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel geld bespaard

Ik had toen ik 18 werd gewoon een standaard verzekering uitgekozen. Maar toen ik een aantal dagen geleden op deze website keek bleek het dat ik veel voordeliger uit kon zijn. Erg fijn!

Geplaatst op: 06-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lianne B.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zorgverzekeringvergelijker
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Helan logo
Helan
115 beoordelingen
2,9
Flora by Ethias logo
Flora by Ethias
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zorgverzekeringvergelijker een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Zorgverzekeringvergelijker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zorgverzekeringvergelijker actief?

Zorgverzekeringvergelijker is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Zorgverzekeringvergelijker reviews? Dan kunt u naar de website van Zorgverzekeringvergelijker gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie