Alpha-Shop logo

Alpha-Shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Alpha-Shop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
430
Alpha-Shop logo
Website
alpha-shop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Alpha-Shop

Ben je van plan om binnenkort een refurbished product te kopen? Een computer, een laptop of een iPhone? Je kunt dan wellicht scoren bij Alpha-Shop. Maar voordat je definitief bestelt, wil je misschien eerst meer weten over deze webwinkel. Hoe betrouwbaar is dit bedrijf? Zijn de producten echt goed nagekeken en als er iets mankeert, kun je dan echt terugvallen op de garantie? Om daarachter te komen is het handig om reviews van echte klanten te lezen. Zij vertellen in hun beoordeling wat hun ervaring is met Alpha-Shop. Voor deze recensies hoef je niet lang te zoeken, want wij hebben ze al voor je verzameld. Je leest ze op deze pagina. Neem ze even rustig door en beslis daarna of jij wel of niet bij deze shop een refurbished artikel wilt kopen.

Over Alpha-Shop

Alpha-Shop wil haar klanten graag duidelijk maken dat refurbished hardware een uitstekende en duurzame oplossing is. Uiteraard alleen als de producten door een deskundige en betrouwbare leverancier worden aangeboden. Zij willen hiermee dus ook een lans breken voor het milieu. En mensen aanmoedigen om niet allereerst naar een nieuwe telefoon, tablet of computer te zoeken. Ook gebruikte artikelen kunnen in veel gevallen nog jarenlang mee. Alpha-Shop heeft veel ervaring op dit terrein. Ze kiezen daarnaast voor een open communicatie met hun klanten. In combinatie met de marktontwikkelingen kunnen ze op deze wijze elke klant voorzien van een eerlijk en deskundig advies. Ze willen hun klanten niet alleen voorzien van een product waarmee ze vooruit kunnen. Daarnaast is het hun passie dat het product dat je bestelt kan meegroeien met je wensen. Dit zorgt ervoor dat je niet elk jaar je ICT apparatuur hoeft te vervangen. Dit is dus de boodschap die dit bedrijf aan elke klant wil meegeven. Ze bieden de hoogste kwaliteit ICT producten tegen lage prijzen.

Waarom kiezen voor Alpha-Shop

Bestel je bij Alpha-Shop, dan draag je een steentje bij aan een beter milieu. Verder koop e je producten tegen scherpe tarieven. Ook kun je bij deze winkel rekenen op deskundig advies. Er is een vrij groot assortiment aanwezig, dus het is handig dat je op verschillende manieren door het aanbod kunt zoeken. Je selecteert op computers, laptops, monitoren, apple, licenties, accessoires of outlet. Deze groepen worden uiteraard nog verder onderverdeeld, zodat je zo snel mogelijk alleen die artikelen ziet die jij nodig hebt. Je kunt ook filteren op onder meer prijs, toetsenbordindeling, merk, geheugen en processor. Koop je bij de outlet, dan is er tijdens de controle geconstateerd dat er iets niet helemaal naar behoren werkt. Je leest in de beschrijving precies wat dat is en zo kun je bepalen of het artikel nog wel of niet geschikt is voor jouw doeleinden. Bij alle andere producten in de shop mag je er vanuit gaan dat ze in orde zijn. Ze zijn schoongemaakt, nagekeken en zo nodig gerepareerd. Je ontvangt dan ook garantie op deze producten. Ben je niet tevreden, dan heb je 14 dagen de tijd om een bepaald artikel te retourneren.

Is Alpha-Shop betrouwbaar?

Bij Alpha-Shop ben je verzekerd van een refurbished product van de hoogste kwaliteit. Niet alleen wordt elk artikel zorgvuldig nagekeken, maar kapotte onderdelen worden ook altijd vervangen. Verder zie je dat dit een betrouwbare webshop is omdat ze het webshop keurmerk hebben ontvangen. Daarnaast is er een fysiek adres in Weert waar je dus zelf ook langs kunt gaan. De recensies die andere klanten geven zijn positief. Ook heel wat bedrijven maken graag gebruik van de producten van deze webwinkel.

Klantenservice en klachten

Wil je een medewerker spreken en ook direct het toestel even goed bekijken, dan is het mogelijk om de winkel in Weert te bezoeken. Is dat voor jou niet handig of niet nodig, dan zijn er allerlei andere manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt bellen, mailen of via de sociale media een berichtje sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden al eens een product aangeschaft bij Alpha-Shop? Werkt dit apparaat nog altijd naar behoren? Ben je tevreden over dit bedrijf? Hoe heb je de levering en de service ervaren? Zou je deze shop aan anderen aanbevelen? Laat het weten door middel van een review. Beschrijf hierin wat jouw positieve, maar natuurlijk ook eventueel je negatieve ervaringen waren. Jouw beoordeling helpt andere consumenten om een weloverwogen keuze te maken.

Reviews over Alpha-Shop
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Razer logo
Razer
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede pc

Ik heb hier een pc besteld waar ik super blij mee ben. Ik was naar wat specefieke specieficaties opzoek en die heb ik op deze webshop gevonden. De computer voldoet aan mijn verwachtingen.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bente K.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Alpha-Shop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Razer logo
Razer
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alpha-Shop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Alpha-Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Alpha-Shop actief?

Alpha-Shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 2e hands en computer.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Alpha-Shop reviews? Dan kunt u naar de website van Alpha-Shop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie