Apple logo

Apple reviews, ervaringen en beoordelingen

Apple reviews, ervaringen en beoordelingen
4198
Apple logo
Website
Apple
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Apple

Apple is het welbekende merk dat vooral bekend staat om de toestellen en om de MacBook en de tablets, maar ook om het veel accessoires die je weer met je hardware kunt combineren. Maar is het wel een goed merk, en hoe is het gesteld met de webwinkel? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, kun je natuurlijk altijd uitgaan van de ervaringen van anderen. Het kan zijn dat je zelf van plan bent om een product te kopen van Apple en dat je hiervoor rond hebt gekeken in de Apple-store, maar dat je nu niet goed weet of je wel zou vertrouwen op de webwinkel. Dit kan komen omdat je er zelf nog nooit producten hebt gekocht en je niet weet of je waardevolle spullen wel aankomen. Apple heeft aardig dure spullen die je niet zomaar even snel koopt. Daarom heeft Apple een eigen webwinkel waar je al deze spullen kunt kopen. Om je op weg te helpen, hebben we alle reviews die betrekking hebben tot deze webwinkel voor je op een rij gezet. Zo is het makkelijker om een keuze te maken of je ook gebruik wilt maken van de diensten die worden aangeboden op de Applewebsite of niet.

Over Apple

Het eerst wat je opvalt als je de naam Apple hoort, is een groot aanbod aan telefoons. Dat is ook waar het merk vooral bekend om staat. De Appletelefoons vliegen nu nog steeds als warme broodjes over de toonbank en daarmee zijn deze toestellen de belangrijkste concurrenten van de Android toestellen. Zelfs Windowstoestellen zijn nog niet eens zo populair als de Appletoestellen. In de loop van de jaren heeft Apple zich wel ontwikkeld tot een enorme gigant over technologie. Zo kun je er ook terecht voor computers en tablets, maar ook voor handige accessoires die je kunt gebruiken in combinatie met je computers en je telefoons. Bij accessoires kun je denken aan gadgets die je gezondheid bewaken tot en met eigen toetsenborden, muizen en audiovisuele accessoires. Het aanbod van het merk is uitgebreid en daarom kiezen ook steeds meer mensen voor de producten van het merk.

Waarom kiezen voor Apple

Doordat het merk zo groot is qua naam, is het een van de populairste merken die je maar kunt bedenken in de technische wereld. Er is haast niemand die naam Apple niet kent. Het merk is groot geworden doordat bijvoorbeeld de telefoontoestellen krachtig zijn en veel functies hebben, maar ook door de MacBooks waarover wordt gezegd dat het haast onmogelijk is dat deze computers een virus zullen krijgen, dit in tegenstelling tot computers waarop het stuurprogramma Windows draait. Apple is dus een echte krachtpatser op het gebied van telefoontoestellen en van gadgets en geavanceerde technieken. Het merk was eerst best onbetaalbaar voor de middeninkomens en lager, maar dat is in de loop van de tijden wel veranderd. Doordat de vraag naar de producten is gestegen, is ook het aanbod toegenomen en daarmee de prijs wat gedaald.

Is Apple betrouwbaar?

Het merk zelf is betrouwbaar, maar dit geldt ook voor de webshop. De website van Apple is te lezen in meerdere talen. Daarnaast kun je er makkelijk en snel alles vinden doordat de categorieën van de producten onderaan de pagina duidelijk beschreven staan. Je hoeft alleen door te klikken. Daarnaast is het ook een betrouwbare website omdat je er een handig eigen account kunt aanmaken. Bij dit account kun je je bestelling goed volgen en antwoorden krijgen op de verschillende vragen die je misschien hebt over de producten of de diensten. De webshop heeft een hoog cijfer gekregen en is daarnaast voorzien van een webwinkel keurmerk. De website is internationaal en hierdoor is het ook in andere landen bekend. Ook daar wordt vaak gebruik gemaakt van de diensten van Apple en wordt de webwinkel bezocht.

Klantenservice en klachten

Mocht je toch klachten hebben over een van de diensten of niet helemaal tevreden zijn met de producten die je hebt gekocht, dan kun je altijd een klacht indienen via het contactformulier, social media of telefonisch contact opnemen. Ook met al je vragen kun je op deze manier te terecht bij de klantenservice. Houd er wel rekening mee dat veel antwoorden op je vragen al te vinden zijn op de website of te vinden zijn in je eigen account.

Wil je ook beoordelen?

Heb je al eerder producten gekocht bij Apple en zou je deze nu graag willen reviewen? Voel je dan zeker vrij om een review achter te laten. Wees zo uitgebreid mogelijk, dus schrijf ook de negatieve kanten op over de webwinkel om zo een duidelijk mogelijk beeld te geven aan anderen die nog twijfelen of ze wel of geen aankopen moeten doen op de website.

Gerelateerde bedrijven
Senioren Smartphone logo
Senioren Smartphone
0 beoordelingen
10
Vanden Borre logo
Vanden Borre
42 beoordelingen
5,2
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
35 beoordelingen
8,1
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Apple
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Senioren Smartphone logo
Senioren Smartphone
0 beoordelingen
10
Vanden Borre logo
Vanden Borre
42 beoordelingen
5,2
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
35 beoordelingen
8,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Apple een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Apple. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Apple actief?

Apple is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Apple reviews? Dan kunt u naar de website van Apple gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie