ARBOcentrum logo

ARBOcentrum reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
ARBOcentrum reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1152
ARBOcentrum logo
Website
arbowinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen ARBOWinkel

De webshop ARBOWinkel heeft alles in huis om veilig te kunnen werken. Lees hier meer over de producten die ARBOWinkel verkoopt, hun services en lees hoe klanten deze webshop beoordelen in de reviews. Hier lees je hun aanbevelingen, beoordelingen, ervaringen en meer.

Over ARBOWinkel

ARBOWinkel is onderdeel van het ARBO Centrum. Deze veiligheidsopleiders heeft een eigen webshop met artikelen om veilig werken mogelijk te maken. Zij zijn totaalleveranciers van veiligheidsartikelen en hebben een bijzonder breed aanbod, variërend van EHBO-koffers tot veiligheidshesjes en bouwhelmen.

ARBOWinkel is opgericht om het eenvoudiger te maken voor ondernemers om veilig te werken. Alles dat zij nodig hebben voor een veilige werkvloer en veilige werknemers, kunnen zij in één keer aanschaffen in de webshop van ARBOWinkel. Ook kun je bij deze webshop terecht voor advies op maat over de veiligheid van jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor ARBOWinkel

Je kiest voor ARBOWinkel omdat je hier in één keer alles kunt vinden voor de veiligheid van jouw bedrijf. Vermijd het eeuwige zoeken naar de juiste leveranciers en wachten op verschillende leveringen. Bij ARBOWinkel kun je in één keer alles bestellen wat je nodig hebt. Dit kan na advies van een veiligheidsadviseur zijn, maar ook bij aanvang van jouw onderneming.

ARBOWinkel is ook een voordelige webshop om jouw veiligheidsartikelen te bestellen. Omdat ARBOWinkel een totaalleverancier is en groot moet inkopen, kunnen ze de prijs natuurlijk laag houden. Hierdoor betaal je altijd een goede prijs bij ARBOWinkel. Ook biedt ARBOWinkel korting op grote bestellingen en is het mogelijk om een offerte aan te vragen bij zeer grote bestellingen. Zo kun je altijd een voordelig aanbod verwachten.

Je kiest bij een bestelling bij ARBOWinkel ook altijd voor de laatste kennis en expertise. ARBOWinkel weet precies wat vandaag de dag de veiligheidseisen zijn en welke producten hieraan voldoen. Zo kun je altijd zorgeloos de juiste veiligheidshelmen, vestjes en overige producten aanschaffen.

Alles wat je bij ARBOWinkel bestelt, is op voorraad. Dit is wel zo handig, want hierdoor geniet je als klant altijd van een rappe levering. Grote bestellingen worden gratis geleverd en de standaard levering is zo'n 1 tot 3 werkdagen. Je kunt ARBOWinkel gewoon op locatie laten leveren.

Is ARBOWinkel betrouwbaar?

Als onderdeel van het ARBO Centrum is ARBOWinkel de meest betrouwbare webshop voor veiligheidsartikelen die je kunt bedenken. Alles wordt verkocht volgens de laatste richtlijnen en ARBOWinkel is een specialist op het gebied van veiligheid. Ook de webshop zelf is veilig en heeft meerdere keurmerken.

Je kunt bij ARBOWinkel moeiteloos veilig betalen. Betaal je zakelijk? Dan kun je eerst een offerte aanvragen of op rekening betalen. Zakelijk is het een mogelijkheid om ook achteraf te betalen op factuur. Bestel je direct via de webshop? Dan kun je gewoon veilig betalen per bank of met creditcard. Betaal veilig via Ideal en geniet van een eenvoudige betaling. Je kunt altijd gratis een account aanmaken bij ARBOWinkel en hier jouw betalingsvoorkeuren opslaan.

Klantenservice en klachten

Heb jij advies nodig over de veiligheid op jouw werkvloer? Dan kun je altijd ARBOWinkel bellen voor advies op maat. Ook kun je de klantenservice bereiken, wanneer je vragen hebt over de producten, leveringen of voorwaarden van de online bestelling. ARBOWinkel heeft een professionele klantenservice dat alles weet over veilig werken en hun complete aanbod. Bel of mail de klantenservice en geniet van hulp op maat.

Heb je een klacht over een aankoop van ARBOWinkel? Of ben je niet tevreden over de hulp en service online? Laat dan jouw klacht altijd achter bij de klantenservice. ARBOWinkel heeft een eigen klachtenafhandeling en zorgt dat jouw klacht zo snel mogelijk opgelost is. De snelste manier om jouw klacht te melden, is door de klantenservice te bellen. Zij zullen direct met je meedenken over een passende oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Wat was de reden dat jij bij ARBOWinkel hebt besteld? Laat dit weten in een review en schrijf meer over jouw ervaringen met deze webshop. Waarom heb je hier besteld, hoe wat jouw online shopervaring en ben je tevreden over jouw aankoop? Ook kun je iets schrijven over de ontvangen service van ARBOWinkel en kun je eventueel aanbevelingen doen aan nieuwe klanten. Laat jouw ervaringen achter en geef ARBOWinkel een persoonlijke beoordeling. Zou jij hier vaker bestellen en zou je ARBOWinkel kunnen aanraden aan andere ondernemers? Laat het weten in een review.

Reviews over ARBOcentrum
Gerelateerde bedrijven
Tonershop logo
Tonershop
1 beoordeling
10
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Rajapack logo
Rajapack
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg leuke dag

Ik heb een erg leuke dag gehad en de sfeer is erg leuk. De benadering is erg professional vanuit de studenten. Er zitten ook echt super aardige instructeurs bij die je erg goed helpen en goed kunnen uitleggen!

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijn P.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ARBOcentrum
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tonershop logo
Tonershop
1 beoordeling
10
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Rajapack logo
Rajapack
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ARBOcentrum een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ARBOcentrum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ARBOcentrum actief?

ARBOcentrum is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de ARBOcentrum reviews? Dan kunt u naar de website van ARBOcentrum gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie