Babypark logo

Babypark reviews, ervaringen en beoordelingen

Babypark reviews, ervaringen en beoordelingen
165
Babypark logo
Website
Babypark
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen BabyPark

Shop baby-, kinder-, en tienerspullen bij BabyPark. Hier vind je de grootste collectie van de Benelux en geniet je van de beste prijzen. Hier lees je meer over het aanbod van BabyPark, hun voorwaarden en kun je inspiratie opdoen dankzij hun klanten. Zij kunnen hier hun ervaringen delen en reviews schrijven.

Over BabyPark

BabyPark is de grootste en voordeligste megastore van de Benelux op het gebied van babyspullen. Naast hun grote assortiment aan baby artikelen, kun je hier ook alles vinden voor kinderen en tieners. Moet de babykamer nog worden ingericht? Bij BabyPark heb je keuze uit meer dan 1000 babykamers en geniet je van ontzettend veel inspiratie online. BabyPark heeft online haar complete assortiment beschikbaar en door heel Europa zijn er megastores van BabyPark te vinden. In Nederland kun je de megastore van BabyPark in Veldhoven bezoeken.

Het aanbod van BabyPark is ontzettend groot. Zo zijn er bijvoorbeeld meer dan 500 kinderwagens beschikbaar. Gelukkig kun je eenvoudig navigeren door het complete aanbod online. Er zijn namelijk meerdere categorieën, subcategorieën en je kunt zelf zoekfilters aanbrengen. Zo vind je in een mum van tijd alles wat je nodig hebt voor de komst van een kleintje.

Waarom kiezen voor BabyPark

Wil je goed voorbereid zijn op de komst van de baby en wil je genoeg keuze hebben? Bij BabyPark kun je jouw complete baby uitzet bestellen. Je hebt genoeg keuze en letterlijk alles dat je nodig hebt, kun je bij BabyPark bestellen. Het mooie is ook dat je altijd bij BabyPark terecht kunt. Ook wanneer jouw baby groter wordt en een peuterbedje nodig heeft, of wanneer je de tienerkamer wilt inrichten met het juiste meubilair.

Omdat BabyPark zo groot is, kunnen ze voordelig inkopen. Zij kopen groot in bij de merken en groothandels en kunnen daardoor hun prijzen laag houden. BabyPark garandeert ook haar klanten de laagste prijs voor hun aankoop. Deze laagste prijs garantie houdt in dat wanneer je hetzelfde artikel ergens anders goedkoper ziet, dat je het verschil in prijs altijd terug krijgt van BabyPark.

Een andere manier waarop BabyPark erg voordelig is, is dat hier altijd leuke acties online beschikbaar zijn. Zo is er standaard een online sale beschikbaar bij BabyPark. Hier worden spullen extra voordelig verkocht, omdat deze uit de collectie gaan. Ook zijn er vaak stuntacties, combinatiedeals en korting bij aankoop van meerdere producten. Schrijf je ook in voor hun nieuwsbrief, want je ontvangt dan direct een leuke welkomstkorting voor jouw eerste bestelling.

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk de babykamer op orde hebben. BabyPark helpt je daarbij door snel te leveren. Vrijwel de complete collectie is altijd direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kun je binnen enkele dagen jouw bestelling al in huis hebben. Ook levert BabyPark altijd al hun meubels met duidelijke instructies. Zo kun je morgen al het ledikantje in huis hebben en eenvoudig in elkaar zetten. Grote bestellingen bij BabyPark worden zelfs gratis geleverd.

Is BabyPark betrouwbaar?

BabyPark is grootste van de Benelux en heeft naast hun populaire webshop, ontzettend veel megastores door heel Europa. Je hebt dus te maken met een professional en kunt zo zorgeloos bestellen. Je geniet van een ruim aanbod, kwalitatieve spullen en de beste voorwaarden. Je kunt bijvoorbeeld altijd nog retourneren bij BabyPark, ontvangt garantie op al jouw aankopen en het is zeer eenvoudig om in contact te komen met de klantenservice, wanneer je vragen hebt.

BabyPark maakt het voor haar klanten ook makkelijk om snel en veilig te betalen. Je hebt meerdere opties voor het betalen. Je kunt direct veilig online betalen met Ideal of creditcard. Ook is het mogelijk om het bedrag online te overboeken. Betaal je liever achteraf of in termijnen? Dat staat BabyPark altijd toe. Je kunt achteraf betalen met het online betaalsysteem Afterpay of Klarna, maar het is ook mogelijk om te betalen via een factuur of op rekening in termijnen. Zo is het voor iedereen mogelijk om de ideale babykamer veilig te financieren.

Klantenservice en klachten

Je kunt BabyPark eenvoudig contacteren. Heb je vragen over een specifieke kinderwagen of heb je advies nodig voor de inrichting van jouw baby- of kinderkamer? BabyPark staat altijd voor je klaar en helpt al haar klanten bij vragen. Je kunt BabyPark eenvoudig bereiken door te bellen. Je wordt dan telefonisch geholpen door een expert van de klantenservice. Ook kun je jouw vraag aan BabyPark altijd via de mail versturen en krijg je snel een reactie terug.

Je kunt gelukkig altijd retourneren wanneer je niet tevreden bent over het ledikantje, de kinderwagen of een ander product van BabyPark. Het is verstandig om jouw klacht te melden bij de klantenservice. Zij helpen je verder met het retourneren en kunnen ook advies en hulp bieden bij andere klachten. Lukt het niet om een account aan te maken, werkt de kortingscode niet of heb je een andere klacht? Bel of mail dan altijd even de BabyPark klantenservice voor hulp op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij het interieur voor de babykamer ook grotendeels (online) bij BabyPark gekocht? Laat dan hier in een review weten wat jouw ervaringen zijn met deze online megastore voor baby-, kinder en tienerspullen. Waarom heb je voor BabyPark gekozen en ben je tevreden over jouw aankoop? Schrijf meer over de kwaliteit van jouw aankoop, de hulp van BabyPark en de algehele service. Zou BabyPark aanraden aan aanstaande ouders en zou je hier zelf nogmaals willen bestellen? Laat het weten en schrijf jouw persoonlijke beoordeling en review over BabyPark.

Reviews over Babypark
Gerelateerde bedrijven
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
99% zou hier weer kopen
309 beoordelingen
Ruime keuze en super overzichtelijke site

Prachtige winkel in Amersfoort, maar ook de site is enorm overzichtelijk. Erg blij met de aankopen!

Geplaatst op: 22-07-2024
Laatst bewerkt op: 22-07-2024
Geschreven door: Syl T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijke site, laagste prijzen, goede updates over de levering in je mail

Kom graag naar jullie winkel en anders heerlijk shoppen op de site. Klantvriendelijke winkel, goede service, laagste prijsgarantie.

Geplaatst op: 20-07-2024
Laatst bewerkt op: 20-07-2024
Geschreven door: Lisa F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles ging geweldig snel!

Alles is naar wens en nu wachten op de bestelling

Geplaatst op: 20-07-2024
Laatst bewerkt op: 20-07-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne winkel met goede service, groot aanbod en goede prijs kwaliteit.

Ik kom elke keer graag terug bij babypark vanwege de klantvriendelijkheid. We hebben hier onze drie in 1 wagen gekocht en voor onze beide kinderen de autostoelen. Alle keren zijn we goed geadviseerd. Ook online bestellen en afhalen gaat heel makkelijk. En ook bij het afhalen altijd een vriendelijk woord. Tot slot bied babypark ook hele scherpe prijzen, dus ook een volgende aankoop doe ik waarschijnlijk weer hier.

Geplaatst op: 17-07-2024
Laatst bewerkt op: 17-07-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super winkels en webshop

Wat een fijne winkels zowel Amersfoort als Wormerveer. Wij hebben hier de babykamer, kinderwagen, autostoeltje, en kinderstoel gekocht. Er is dan ook giga veel keuze, je krijgt goed advies en uitleg wat bv de verschillen zijn in soorten kinderwagens.
Ook de laagste prijs garantie is fijn zo betaal je nooit te veel en dit wordt ook meteen binnen een dag aangepast.

Geplaatst op: 17-07-2024
Laatst bewerkt op: 17-07-2024
Geschreven door: Tessa ..

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne site en winkel. Fijn bestelproces, alles is makkelijk te vinden en er zijn genoeg betalings- en bezorging opties.

Een fijne, grote, fysieke winkel maar ook de site is prettig en makkelijk. Alles is snel te vinden met de zoekfunctie en filters die je kunt instellen. Het bestellen is daarna ook een fijne ervaring waarbij je genoeg keus hebt uit betalings- en bezorging opties.
Ze verzenden snel, wanneer alles op vooruit is al de volgende dag. Hoe snel en soepel iets dan ook daadwerkelijk bezorgt wordt hangt tegen helemaal van de bezorgdienst af.
Service is in de winkel ook altijd fijn en professioneel. Reactie op een mail kan iets langer duren, maar ook dat is normaal tegenwoordig.

Geplaatst op: 15-07-2024
Laatst bewerkt op: 15-07-2024
Geschreven door: Chantal K.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Groot aanbod, beste prijs

Vergelijk de producten met andere sites. Kom dan toch vaak bij Babypark uit voor de laagste prijs.

Snel en makkelijk besteld. Krijg altijd netjes een mail als de producten wel/niet voorradig zijn.

Over het algemeen snel bezorgd.

Geplaatst op: 16-07-2024
Laatst bewerkt op: 16-07-2024
Geschreven door: Marjanne M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte, correcte levering met goede prijs.

Mijn eerste bestelling, online bij Babypark: makkelijke website en zeer vlotte en nette levering.

Geplaatst op: 16-07-2024
Laatst bewerkt op: 16-07-2024
Geschreven door: Anneke K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige ervaring met babypark!

Goed geholpen via whatsapp waarna ik een bestelling heb geplaatst!

Geplaatst op: 16-07-2024
Laatst bewerkt op: 16-07-2024
Geschreven door: Sose G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijk, veel keuze en snelle levering.

Op zoek naar twee dezefde pakjes voor een tweeling. In de winkel lukte dit niet. Via de website wel verkrijgbaar en snel geleverd.

Geplaatst op: 15-07-2024
Laatst bewerkt op: 15-07-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie winkel, echt een feestje om hier te shoppen.

Goed advies en mooie producten. Fijn dat ze laagste prijsgarantie hebben.

Minder: ik had met ons eerste kindje een autostoeltje van een bekend merk gekocht maar ons kindje zat er voor geen meter in. Bij ons tweede kindje dus terug voor een ander autostoeltje. Werd er gezegd: ‘oh ja dat zien we heel vaak bij dat stoeltje, we zeggen het er ook bij.’ Nou dat dit is er destijds echt niet bij gezegd dan hadden we het stoeltje natuurlijk niet gekocht. Nu weer een hoop geld kwijt aan een ander stoeltje.

Geplaatst op: 14-07-2024
Laatst bewerkt op: 14-07-2024
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel keus, snelle levering en goede service

Veel keus, goede kwaliteit, snelle levering en goede service!

Geplaatst op: 15-07-2024
Laatst bewerkt op: 15-07-2024
Geschreven door: Martine

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Makkelijk bestellen en snelle levering.

Via de site is alles makkelijk vindbaar, daarna makkelijk te bestellen. Ik had een babycadeukaart en dat kon je heel makkelijk bij het bestelproces invoeren, zonder gedoe dat je de kaart eerst nog om moet zetten o.i.d. En vervolgens snele levering.

Geplaatst op: 14-07-2024
Laatst bewerkt op: 14-07-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne winkel!

Super fijn geholpen in de winkel in Barendrecht. Daarna nog andere spullen online besteld die ook in de winkel gezien hadden.

Geplaatst op: 19-07-2024
Laatst bewerkt op: 19-07-2024
Geschreven door: Marloes O.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Aanrader

Ik spreek nu echt uit mijn ervaring.

Wij werden goed geholpen tijdens het melden van een defect iets wat later uit t niets verholpen was.
Verder niets op aan te merken en is levering aardig snel.
Alles is na onze wens en zijn wij tevreden.

Geplaatst op: 18-07-2024
Laatst bewerkt op: 18-07-2024
Geschreven door: Danique T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede hulp in de winkel en online bestellen gaat makkelijk en snel.

In de winkel hebben we een tour ingepland om alle producten na te lopen. Hier nemen ze ruim de tijd voor. Een bestelling geplaatst en op de gewenste datum is de bestelling afgeleverd. Nu we een paar maandjes verder zijn, nog een bestelling op de website geplaatst. Dit ging gemakkelijk en snel.

Geplaatst op: 13-07-2024
Laatst bewerkt op: 13-07-2024
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd goede service en laagste prijs garantie

Als ik wat nodig heb kom ik altijd als eerste bij Babypark. Niet alleen hebben ze een groot assortiment maar ze hebben ook nog eens de beste service en de laagste prijs garantie. Je wordt altijd goed geholpen door de medewerkers en de kinderen kunnen in de tussentijd lekker spelen in de speelhoek.

Geplaatst op: 12-07-2024
Laatst bewerkt op: 12-07-2024
Geschreven door: Danielle V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Passie, kennis en een uitgebreid aanbod = alles wat je nodig hebt!

Wat een fantastische ervaring bij Babypark! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak. De winkel is prachtig ingericht met een brede selectie van schattige en hoogwaardige babyproducten. Van kleding tot speelgoed en alles daartussenin, het assortiment is indrukwekkend.

Het personeel is ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Ze namen de tijd om me te helpen bij het vinden van precies wat ik nodig had en gaven me waardevolle tips en advies. Hun kennis en passie voor alles wat met baby's te maken heeft, straalt echt door en maakte mijn winkelervaring des te aangenamer.

Ik was vooral onder de indruk van de duurzame en eco-vriendelijke opties die ze aanbieden. Het is fijn om te weten dat je je baby kunt verwennen met producten die ook goed zijn voor de planeet.

Kortom, Babypark is een absolute aanrader voor elke ouder. Ik zal zeker terugkomen voor al mijn babybenodigdheden en raad deze winkel ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een geweldige winkelervaring. Bedankt voor de uitstekende service en het prachtige assortiment!

Geplaatst op: 08-07-2024
Laatst bewerkt op: 08-07-2024
Geschreven door: Nathalie W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service.

Je wordt fijn geholpen! Genoeg keuze en als je vragen hebt kun je altijd terecht.

Geplaatst op: 20-07-2024
Laatst bewerkt op: 20-07-2024
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne winkel

Het is een fijne winkel met een groot assortiment en prettig personeel. Wel jammer dat je op zondag de producten niet kunt bekijken op de website.

Geplaatst op: 19-07-2024
Laatst bewerkt op: 19-07-2024
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd moderne leuke merken en vaak afgeprijsd heel aantrekkelijk om dan te kopen bij babypark

Ik koop hier altijd met plezier. Je hebt de leukste en bekende merken. Groot assortiment met veel keuze. Wat mij ook aantrekt is dat het luxe is en vaak zie je toch iets van een actie op producten want gewoon heel aantrekkelijk is als je vergelijkt met andere websites of winkels. Babypark is een mooi winkel en website ook heel handig je hebt alle bekende merken en vaak nog afgeprijsd dan heb ik geen reden meer om ergens anders te shoppen voor mijn baby 😊

Geplaatst op: 12-07-2024
Laatst bewerkt op: 12-07-2024
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service en prijs/kwaliteit verhouding

Prettige manier van online bestellen, snel en makkelijk. Snelle levering, al heeft DPD niet mijn voorkeur als pakketdienst, maar is wel het meest voordelig.

Geplaatst op: 12-07-2024
Laatst bewerkt op: 12-07-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prijskwaliteit is top

De prijskwaliteit is top, vriendelijk personeel, snelle levering

Geplaatst op: 22-07-2024
Laatst bewerkt op: 22-07-2024
Geschreven door: Angelique W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hebben veel producten in hun assortiment en hebben goede prijzen.

Je kunt hier bijna alle producten vinden. Hebben vaak aanbiedingen. Je komt ook wel snel aan de 35 euro, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Uitchecken gaat snel.

Geplaatst op: 13-07-2024
Laatst bewerkt op: 13-07-2024
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service, snelle levering.

Volledige babykamer besteld, bij beschadiging nieuwe onderdelen gekregen.

Geplaatst op: 12-07-2024
Laatst bewerkt op: 12-07-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Unieke service voor deze tijd

Waar in andere winkels de klant niet meer centraal staat, is dat bij BabyPark wel het geval. Vanaf moment één voel je je koning als klant in tegenstelling tot concurrenten van Babypark maar ook andere winkels. Het is momenteel heel gewoon dat de klant zelf dingen uitzoekt en niet geholpen wordt in winkels door “personeelstekort” of gewoon een slechte houding van personeel. Babypark distantieert zich hier duidelijk van en daarom vond ik shoppen bij Babypark (nu 3x grote bedragen in de winkel en 2x via webshop) echt een top ervaring.

Geplaatst op: 09-07-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Genoeg personeel en goede prijzen

Goede prijzen vind het alleen vervelend dat ik toen mijn dure kinderwagen mankementen ging vertonen het zelf moest oplossen

Geplaatst op: 22-07-2024
Laatst bewerkt op: 22-07-2024
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijke website en gemakkelijk te bestellen. Ruim aanbod.

Ik heb hier al meermalen besteld. Het is een overzichtelijke website en zeer gemakkelijk te bestellen. De levering is correct.

Geplaatst op: 11-07-2024
Laatst bewerkt op: 11-07-2024
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Al regelmatig in de winkel geweest, en nu online besteld. Altijd goed geholpen en altijd fijne producten!

Fijne winkel en webwinkel, groot en ruim assortiment, en altijd op voorraad wat ik zoek.
In de winkel al vaak geweest en ook al veel gekocht, nu met haast iets moeten bestellen, en gekozen voor een snelle leveroptie. Ideaal! Topwinkel

Geplaatst op: 09-07-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestellen via de webshop gaat fijn en snel. Een fysiek bezoek aan een winkel (Gouda) is ook prettig. Zeer behulpzaam personeel… Veelal jonge mensen maar hebben zeker kennis van zaken!

Bestellen via de webshop gaat fijn en snel. Een fysiek bezoek aan een winkel (Gouda) is ook prettig. Zeer behulpzaam personeel… Veelal jonge mensen maar hebben zeker kennis van zaken! Geen lange wachttijden en bij problemen altijd een snelle oplossing.

Geplaatst op: 09-07-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: T O.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Babypark
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Babypark een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 309 beoordelingen geplaatst over Babypark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 99% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Babypark actief?

Babypark is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Babypark reviews? Dan kunt u naar de website van Babypark gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie