Bedrijfsafval.nl logo

Bedrijfsafval.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bedrijfsafval.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1074
Bedrijfsafval.nl logo
Website
bedrijfsafval.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bedrijfsafval.nl

Als je een eigen zaak hebt word je al snel geconfronteerd met een probleem dat ook thuis alom tegenwoordig is: afval. Maar waar de hoeveelheid thuis in de regel nogal meevalt kan bedrijfsafval behoorlijke proporties aannemen. Het is dan ook maar logisch dat er heel wat bedrijven terug te vinden zijn gespecialiseerd in bedrijfsafval. Bedrijfsafval.nl is er zo eentje. Maar is hun service goed? Ben jij op zoek naar ervaringen met en beoordelingen van Bedrijfsafval.nl? Op deze pagina hebben wij alle reviews over Bedrijfsafval.nl voor jou verzameld. Zo kan jij een gefundeerde mening vormen op basis van wat echte klanten van Bedrijfsafval.nl vertellen.

Over Bedrijfsafval.nl

Bedrijfsafval.nl is een website die gespecialiseerd is in het aanbieden van diverse containers om bedrijfsafval in op te slaan. Je kiest het type afvalcontainer dat past bij jouw situatie, je kiest een frequentie van lediging en het juiste formaat en Bedrijfsafval.nl doet de rest. Het bedrijf zelf is een onderdeel van de Milieu Service Groep en werd in 2016 opgericht door de broers Jeffrey en Ronald Voorsluijs. De missie van Bedrijfsafval.nl was vanaf het begin duidelijk: transparantie binnen de sector brengen. Bij Bedrijfsafval.nl bereikt men die transparantie door te kiezen voor een vaste maandelijkse betaling en uitsluitend te werken met all-in tarieven. Je weet als klant dus op elk moment wat je moet betalen. Daarnaast is het contract met Bedrijfsafval.nl elke maand opnieuw opzegbaar. Je zit dus nooit voor jaren vastgeketend aan een contract zonder uitweg.

Waarom kiezen voor Bedrijfsafval.nl?

Bedrijfsafval.nl is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een grote speler op de markt. Dat brengt met zich mee dat er niet alleen een groot aanbod is, maar dat er ook een scherp tarief aangeboden kan worden. Bedrijfsafval.nl heeft immers doorheen heel Nederland contacten en containers staan. Op de website zelf kies je eerst de afvalstroom die je nodig hebt. Die afvalstromen zijn restafval, papier/karton, glas, swill, PMD of archiefvernietiging. Daarna kies je het juiste formaat container en ten slotte de frequentie van lediging. Goed om te weten is dat bij Bedrijfsafval.nl het plaatsen van de containers altijd gratis zal gebeuren. Naast het beheren van deze afvalstromen kan je bij Bedrijfsafval.nl ook terecht voor het huren van een puincontainer. Heb je nog vragen of specifieke wensen? Het bedrijf maakt zich sterk een flexibele dienstverlening aan te bieden dus vragen staat vrij.

Is Bedrijfsafval.nl betrouwbaar?

Maar hoe zit het nu met de betrouwbaarheid van het bedrijf? Als we even door de website grasduinen valt alleszins al op dat Bedrijfsafval.nl een verbinding maakt op basis van het veilige SSL-protocol. Dat betekent dat jouw persoonsgegevens doorheen de hele proces veilig zijn. Daarnaast vind je ook al heel snel op de website de relevante bedrijfsgegevens van Bedrijfsafval.nl terug. Zo staan onderaan de homepage het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Tevens beschikt Bedrijfsafval.nl over een eigen klantenservice die je bij vragen en/of problemen kunt contacteren en staat de identiteit van de mensen achter het bedrijf ook gewoon online. Ten slotte is Bedrijfsafval.nl ook nog eens een gecertificeerd lid van het online keurmerk Webshop Keurmerk. We kunnen dan ook stellen dat Bedrijfsafval.nl een betrouwbare site is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag waar het antwoord niet meteen op te vinden is? Dan kan je de klantenservice van Bedrijfsafval.nl contacteren. Dat kan via het contactformulier op de website, via mail of door gewoon lekker ouderwets de telefoon te gebruiken. In de regel krijg je altijd binnen enkele werkdagen een antwoord van de klantenservice. Heb je een klacht? Dan kan je deze indienen bij de klantenservice of deze melden bij het keurmerk Webshop Keurmerk. Op klachten krijg je hoe dan ook binnen de veertien dagen na het versturen een inhoudelijk antwoord. Ontstaat er toch een geschil? Dan wordt het een zaak voor de Geschillencommissie!

Wil jij ook beoordelen?

Deed jij in het verleden al ervaringen op met Bedrijfsafval.nl? Welk type afvalstroom en contract tekende je dan? Was/ben jij tevreden over de service die Bedrijfsafval.nl levert? Heb je enige ervaring met de klantenservice van Bedrijfsafval.nl? Zou je het hele proces als aangenaam en transparant beoordelen? Zou je opnieuw in zee gaan met Bedrijfsafval.nl of net niet? Wij waarderen het alvast mocht je op deze pagina een eerlijke review over Bedrijfsafval.nl achterlaten. Dankzij jouw woorden weten toekomstige bezoekers en potentiële klanten van Bedrijfsafval.nl meteen wat ze van het bedrijf mogen verwachten.

Reviews over Bedrijfsafval.nl
Gerelateerde bedrijven
Paradigit logo
Paradigit
10 beoordelingen
4,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Bedrijfsafval.nl

Bedrijfsafval.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bedrijfsafval.nl bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bedrijfsafval.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bedrijfsafval.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van bedrijfsafval.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van bedrijfsafval.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nog steeds tevreden

Ik ben al meer als 2 jaar klant en ik ben nog steeds super tevreden. Er is echt een grote verbetering in vergelijking met onze vorige inzamelaar. Het is zeker een aanrader dus.

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Morris V.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bedrijfsafval.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Paradigit logo
Paradigit
10 beoordelingen
4,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bedrijfsafval.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bedrijfsafval.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bedrijfsafval.nl actief?

Bedrijfsafval.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bedrijfsafval.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Bedrijfsafval.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie