Bicycling logo

Bicycling reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bicycling reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1560
Bicycling logo
Website
bicycling.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bicycling

Ben jij fietsfanaat en nieuwsgierig of het magazine en het fietsplatform Bicycling iets voor jou zouden kunnen zijn? Op deze pagina vind je alle reviews en ervaringen van lezers op een rij. Bij Bicycling staat de mens op de fiets centraal. Online en op het platform lees je artikelen van andere gewone fietsliefhebbers, maar ook exclusieve reportages over bijzondere mensen. Kijk hoe anderen de verhalen en specials van Bicycling hebben ervaren en maak dan een gefundeerde beslissing of jij je ook aansluit bij de abonnees. Eerst een keer een los nummer kopen, kan natuurlijk ook.

Over Bicycling

Bicycling is een merk van Hearst Netherlands dat niet alleen in Nederland maar ook aan de andere kant van de wereld bekendheid geniet, zowel als magazine als online. Het online platform is het grootste fietsplatform ter wereld. Bicycling onderscheidt zich met bijzondere verhalen en exclusieve en originele reportages. Zowel met humor als met diepgang. Het is een blad voor fietsliefhebbers, gemaakt door fietsliefhebbers. Bicycling schrijft over voeding en lifestyle, lichaam en geest en test daarnaast fietsen op een eigenzinnige manier. Dit merk verbindt alle mensen die energie krijgen van fietsen en sportieve avonturen. Het is een lijfblad voor iedereen die fietsen als de leukste hobby ter wereld ziet.

Waarom kiezen voor Bicycling

Bicycling verschijnt zes keer per jaar en herbergt een schat aan informatie over mooie spullen, bijzondere tochten en andere interessante verhalen. Artikelen over bekende mensen en over heel gewone mensen. Alle informatie draait om de wereld rondom fietsen. De nummers zijn los te koop, maar je kunt ook een abonnement nemen.

Als je een nieuw abonnement afsluit, kun je kiezen voor een korting of een welkomstgeschenk. Als abonnee betaal je geen verzendkosten en ontvang je het magazine eerder dan dat het in de winkel verkrijgbaar is. Daarnaast krijg je hiermee toegang tot een mobiele versie van het blad via Tijdschrift.nl. Je kunt dan ook tot drie maanden terug de eerdere uitgaven bekijken.

Naast de reguliere nummers geeft Bicycling ook regelmatig speciale themanummers uit, bijvoorbeeld over de Tour de France. Daarnaast zijn er op de website diverse fietsroutes te downloaden. Verder kun je bij Bicycling een online trainingsschema bestellen. Hierbij ontvang je gedurende een bepaalde periode elke week een mail met je schema, interessante artikelen en tips en adviezen voor je lichaam en geest.

Is Bicycling betrouwbaar?

Hearst Magazines is uitgever van diverse nationale en internationale topmerken. Het merk Bicycling maakt dan ook onderdeel uit van een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf. Lezers geven aan dat ze Bicycling waarderen vanwege de interessante artikelen, leuke verhalen en leuke weetjes. Ook zijn ze positief over de winacties. Het opzeggen van een abonnement kan zowel per mail als telefonisch.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag? Dan kun je een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen en antwoorden op de website. Heb je andere vragen, een klacht of wil je je abonnement opzeggen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Bicycling. Deze is zowel per mail als telefonisch te bereiken.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een trouwe abonnee van dit blad of koop je wel eens losse nummers? Laat anderen weten wat je ervan vindt en laat een review of beoordeling achter. Ben je tevreden over de inhoud van het blad of mis je juist diepgang? Laat het horen. Aan de hand van jouw ervaringen kunnen anderen een weloverwogen keuze maken of ze ook klant willen worden bij Bicycling.

Reviews over Bicycling
Gerelateerde bedrijven
BookSpot logo
BookSpot
4 beoordelingen
7,8
Rouze logo
Rouze
0 beoordelingen
10
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Vaste abbonee

Ik ben al een tijdje geabonneert op het bicycling magazine. En het blijft erg leuk om te lezen. Er wordt vaak nieuwe content op de website geplaats. Het is ook allemaal heel actueel en informatief.

Geplaatst op: 22-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjoerd D.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bicycling
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BookSpot logo
BookSpot
4 beoordelingen
7,8
Rouze logo
Rouze
0 beoordelingen
10
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bicycling een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bicycling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bicycling actief?

Bicycling is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bicycling reviews? Dan kunt u naar de website van Bicycling gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie