Bongo logo

Bongo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bongo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2173
Bongo logo
Website
Bongo
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bongo

Heb je een bongobon cadeau gekregen en wil je meer informatie over hoe het bedrijf werkt? Of wens je zelf een aankoop te plaatsen bij Bongo? We hebben voor jou verschillende beoordelingen en reviews van klanten verzameld die ervaring hebben met Bongo. Daarin lees je hoe consumenten de ervaringen met Bongo hebben beleefd en of ze het nog opnieuw zouden doen.

Over Bongo

Bongo is een merk dat in 2001 via een website en een netwerk van aanbieders de belevenisbon op de markt heeft gebracht. Aanvankelijk deed het dat in België, maar doorheen de jaren hebben ze ook de Nederlandse, Spaanse, Deense, Zweedse en Duitse markt veroverd. In 2007 werd Bongo overgekocht door de Smartbox Group, een marktleider in de sector van cadeaubonnen. Dit vergrootte het succes van de Bongo bon nog meer, en de belevenisbon was ook te koop in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zwitserland en Portugal.

Waarom kiezen voor Bongo

Het succes van Bongo is makkelijk te verklaren. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 40000 partners in heel Europa. Deze partners bieden ervaringen aan in plaats van een materieel cadeau. Van een romantisch weekendje voor koppels tot een skydivesprong voor de adrenaline junkie. Net door de ruime keuze en de brede waaier aan activiteiten bereiken ze een grote doelgroep en zijn ze het ideale geschenk van velen voor zowat iedere gelegenheid. Ze zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven hebben ze het voor heel wat mensen makkelijker gemaakt om een geschikt verjaardagscadeau te vinden.

Een Bongobon kopen kan niet alleen via hun eigen website, maar ook heel wat verschillende handelszaken in België en Nederland bieden een ruim aanbod aan cadeaubonnen aan. Wel is het aanbod vaak groter online dan wat je vindt in de winkel. Bij het kopen van een bon staat de ervaring vast, maar kun je online checken welke beschikbaarheid voor jou het beste past.

Is Bongo betrouwbaar?

Bongo heeft ondertussen een flinke reputatie opgebouwd met zijn belevenisbonnen. Niet alleen is de Bongo bon een perfect geschenkoptie geworden voor velen, maar ook het gemak waarmee de ervaring gereserveerd of online ingeruild kan worden, zijn redenen voor het succes. Daarnaast werken ze ook uitsluitend samen met kwalitatieve partners die voldoen aan hun vereisten. Zo is de klant steeds verzekerd van een unieke ervaring.

Klantenservice en klachten

Bongo biedt zijn klanten ook een klantenservice aan. Zo staat hun klantendienst steeds telefonisch en via mail ter beschikking van klanten met vragen en antwoorden. Deze medewerkers doen er alles aan om te helpen van het reserveren van de ervaring, het omruilen en meer. Ook wanneer de geldigheid van je bongobon bijna verlopen is, dan kunnen ze helpen met het verlengen ervan.

Wil jij ook beoordelen?

Bongo heeft in het verleden al veel klanten gelukkig gemaakt. Heb je zelf een ervaring met Bongo en een van zijn cadeaubonnen? Positief of negatief? Schrijf een review en deel jouw ervaring met toekomstige klanten.

Gerelateerde bedrijven
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
17 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen
3,6
16% zou hier weer kopen
73 beoordelingen
Lees onze review over Bongo

Het bedrijf Bongo is geverifieerd door ons. De webshop Bongo is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bongo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bongo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bongo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Bongo. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bongo.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht, ik zal nooit meer een bongo bon kopen

Ik had een bon gekregen, toen ik wou reserveren: nergens plek! Een upgrade gedaan omdat er dan wel zogezegd plek was. Resultaat: ik kan de duurdere bon ook niet gebruiken! Ik wou een hotel in Luik, maar er is geen plek wegens de drukte vd Olympische spelen. Luik is ver van Parijs he :-( Nu zit ik hier met een dure bon waar ik niets mee kan doen. En we zien ons weekendje weg in het water vallen.Ik zal nooit nog een bon kopen voor mezelf en al zeker niet voor anderen.

Geplaatst op: 25-06-2024
Laatst bewerkt op: 25-06-2024
Geschreven door: Cindy D.

5 / 10
3/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Afgrijselijke ervaring via BONGO

Bon kopen gaat vlot en snel. Maar als je dan een bon hebt begint de frustratie. Bijna alle ervaringen die ik met mijn bon wou doen zijn om bij te betalen (tussen 50 tot 100%). Dan moet je ook ngo eens alles digitaal doen op een website die verre van gebruiksvriendelijk is en met momenten gewoon zelfs niet werkt en al helemaal niet op mobiel. En als je dan gereserveerd hebt moet je je bon en bevestigingsmail gaan printen alsof het terug 2012 is. een bevestigingsmail van 4 pagina's maar liefst.
Afgrijselijk onprettige ervaring voor een kado dat plezier en geluk moet brengen. Maarja eens Bongo je geld heeft zijn ze er wel een beetje klaar mee. Niet alleen koop ik hier nooit meer maar ik ga een actieve campagne starten bij vrienden en familie om hun deze waardeloze beleving af te raden.

Geplaatst op: 23-06-2024
Laatst bewerkt op: 23-06-2024
Geschreven door: Koen M.

5 / 10
4/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos. Om gek van te worden om 1 bon te registreren

Zie alle voorgaande slechte beoordelingen!
Continu in een rondje draaien via een zeer irritante chat box.
Registreren gaat echt niet lukken
“ oeps er gaat wat mis” Je moet wel heel relaxed zijn om hier niet compleet gek van te worden
Nooit kopen

Geplaatst op: 12-07-2024
Laatst bewerkt op: 12-07-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slechte service

Bongo veranderd de voorwaarden na aankoop van de bon. Er staan hotels op die niet meer meedoen met bongo en waar je dus niet bij kan boeken. Andere hotels liggen in de middle of nowhere. Wij hadden een bon van parijs van 100< hotels, wanneer we willen boeken zijn er nog maar 4 hotels die meededen. We konden de bon ruimen voor iets anders en betaalden hier 60 euro meer voor. Wanneer je bongo probeert te contactere reageren ze niet. Ik wacht nog steeds op een antwoord (3 weken geleden).

Geplaatst op: 20-05-2024
Laatst bewerkt op: 20-05-2024
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Puur geldklopperij & boerenbedrog

Bongobon gekregen voor mijn pensioen.
Opgewaardeerd naar 3 dagen fiets & wandelweekend. Keuze uit 400 bestemmingen in Europa. Bij de keuzes krijg je minderwaardige hotels ( slechte reviews) te zien en vallen er veel weg. Had uiteindelijk 4 hotels gevonden naar onze zin. Geen enkele kunnen boeken wegens niet beschikbaar. Als je ooit iemand te pakken krijgt van Bongo krijg je als uitleg dat je, mits opleg, een Bongo plus kan nemen. Volgens mij noemen ze dit geldklopperij & boerenbedrog.

Geplaatst op: 07-06-2024
Laatst bewerkt op: 07-06-2024
Geschreven door: Jacques P.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Als ik een 0 kon geven, gaf ik dat! Wat een slechte service!!! Bon cadeau gekregen voor Disney. Helaas alleen maar te gebruiken in het laag seizoen (stond er bij het boeken niet bij). Omgeboekt naar een hotel in Parijs, maar geen beschikbaarheid! Daarna al 2x willen gebruiken om een hotel te boeken, maar geen beschikbaarheidn de aankomende maanden! Gebeld met klantenservice om te kijken wat er wel mogelijk is (evt met bijbetaling), maar ook hier kunnen ze niet in meedenken. Waardeloos. Doe dit nooit iemand cadeau!!! Oplichterij.

Geplaatst op: 13-05-2024
Laatst bewerkt op: 13-05-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Diefstal

Ik lees enorm slechte reviews over bongo en is ook zo. Ik hoop dat ik dat nooooit meer als kado krijg. Ik regel een herensnit voor mijn zoon in een kapperszaak jazz de haan-wenduine volgens de keuze 'belevenis' op de app. Ik vermeld erbij dat ik een bongo bon heb. Ik word gecontacteerd dat ze dat niet meer doen met bongo, dat de naam veranderd is en een ander btw nummer, dus dat de bon niet meer lukt, ook al zijn alle andere gegevens voor rest hetzelfde?? Ik bel naar de bongowinkel om zo'n schandaal te melden, zij kunnen daar niets aan doen?? Ik kan hem wel komen wisselen, of de bon van 34,90 tegen betaling van 25 euro omwisselen online!! Nul service van bongo ook, voor iets waar wij niets kunnen aan doen toch.
Volgend dat ik probeer zelfde, niet welkom met bongo. Bongo vuilbak dus. Diefstal. Ik moest overal minimum 1 ster geven blijkbaar.

Geplaatst op: 16-04-2024
Laatst bewerkt op: 16-04-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Ik slaag er niet in om deze te vergelden, de bon kostte slechts 49 euro en werd al eens verlengd voor 20 euro. Maar nog steeds lukt het niet om die geldig aan te bieden in het restaurant. Ik kan ook de pdf met de bon niet downloaden. dit ruilt inderdaad naar malafide praktijken, ik wens mijn bon volleig terugbetaald te hebben.

Geplaatst op: 03-04-2024
Laatst bewerkt op: 03-04-2024
Geschreven door: Dominique V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Disney Boerenbedrog

6 eco tickets Disneyland Parijs aangekocht voor het gezin via Bongo. In de titel staat er 'eco' tickets, maar in de condities nergens vermeld wat het precies inhoud. Er staat enkel dat je 72 uur op voorhand van je gewenste data moet reserveren. Staat er dat je enkel in het laagseizoen mag reserveren en daarvoor eerst de disney kalender op de officiele website moet raadplegen ? Nee. De Klantenservice aan de tel. vertelt me doodleuk dat ik de disneykalender eerst moest raadplegen en de kleurcodes (dure periode of goedkopere periodes), en dan in functie daarvan de tickets op bongo moest bestellen. Goed hoor om dat achteraf na aanschaf aan de telefoon te melden... Daar ben ik veel mee. Dit had in de condities vermeld moeten zijn ! En dus in mijn ogen boerenbedrog. Ik had eerst moeten bellen zeiden ze vooralleer de tickets aan te schaffen, of uit de prijs moeten afleiden dat het enkel voor het laagseizoen is. Ongehoord dat er geen duidelijk uitleg in de condities staat van wat ze verkopen of wat "eco" in de titel precies inhoud. Geen enkele uitleg over kleurcodes. Enkel aan de telefoon het verwijt aan mijn adres dat ik toch ook had kunnen zien dat er verschillende prijzen (regular, peak, super peak, medium, eco, enzovoort enz...) had kunnen zien en dan maar had moeten bellen vooralleer te bestellen. Als ik die andere tickets (medium, regular, peak, super peak, enz.) en beschrijving en condities lees ook een flou en geen geen duidelijke omschriving over de data die je mag boeken. Als je iets verkoopt moet je duidelijk omschrijven wanneer ik kan boeken. Geen verwijzing naar de kalender op de officiele disney website. Nee... zoek het allemaal maar zelf uit of bel eerst. Gelukkig binnen de 14 dagen de drie bons geannuleerd voor terugbetaling. Dit was alleszins de allerlaatste Bongo voor mij.

Geplaatst op: 04-04-2024
Laatst bewerkt op: 04-04-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boeken onmogelijk tijdens de zomerperiode

probeer maar om een trip te boeken tijdens de zomerperiode. alle hotels staan volgeboekt en je hebt geen schijn van kans om een reservatie te maken. Ik heb mijn bon al 2 maal verlengd en ook omgewisseld en dan kan ik kan terecht bij Fletcher hotels, die veel goedkoper zijn als je rechtstreeks boekt... Geen leuk cadeau

Geplaatst op: 14-03-2024
Laatst bewerkt op: 14-03-2024
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer teleurgesteld

Waarom doet Bongo zo enggeestig rond vervallen bons? Dit is pure oplichterij.

Geplaatst op: 03-04-2024
Laatst bewerkt op: 03-04-2024
Geschreven door: Peter P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leugens

Slecht aanbod. Op de site lijkt het alsof je heel veel keuze hebt aan adresjes om de ontbijtbon te gebruiken. In de app zie je dan dat er maar 5 keuzes zijn in de provincie Antwerpen. Dit is echt bedriegerij! Er zijn betere kadobonnen die een veel groter aanbod aanbieden.

Geplaatst op: 11-02-2024
Laatst bewerkt op: 11-02-2024
Geschreven door: Steven V.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Komen belofte niet na en geven geld niet terug

Ik heb voor mijn vriendin een tijdje terug een weekendje Praag cadeau gedaan. Nu komen wij erachter dat we de kaart helemaal niet kunnen gebruiken voor een hotelovernachting zonder daar 100 euro voor bij te hoeven betalen (Bongo Premium). Voor heel 2024 zijn er geen beschikbare hotels te vinden. Twee maal telefonisch contact gehad met de klantenservice, daar was weinig begrip voor de situatie. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen.

Geplaatst op: 06-02-2024
Laatst bewerkt op: 06-02-2024
Geschreven door: Guido K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
MALAFIDE PRAKTIJKEN

Bon was geldig tem 29.02.2024. Die avond zelf was nog een restaurant geboekt. Restauranthouder was zich ook van geen kwaad bewust. Betaling proberen doorvoeren en geweigerd. Bon was klaarblijkelijk duurder geworden. Geprobeerd om nog 30 € bij te betalen op dat moment, toch dit lukte niet. 240 € betaald voor ons etentje, bon was 89,99 € normaal waard. Thuisgekomen de 30 € kunnen overschrijven en nu dus 270 € en daar blijft het bij.

Familie en vrienden weten het dat ze ons NOOIT nog een BONGO bon cadeau mogen doen, want het zal geld in het water zijn. Wij reserveren NOOIT meer via BONGO.

Geplaatst op: 01-03-2024
Laatst bewerkt op: 01-03-2024
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Walgelijke discrimininatie

Eigenlijk zou er een ervaringscijfer moeten bestaan van - x.
Dit is een bedrijf dat zich niet aan gemaakte afspraken houdt. Ik wou mijn bon inruilen op de laatste dag dat dit kon, maar werd geweigerd, omdat deze al eens verleng werd. Nadat ik hen duidelijk maakte dat ik door een langdurige aanslepende ziekte, de bon niet kon verzilveren, maar gelukkig nu aan de betere hand ben, kreeg ik als antwoord dat ik hem tot 3 maand na datum kan verlengen tegen een meerprijs van € 25.
Zelfs zonder al de miserie dat ik gekend heb, zij verlengen bon met vervaldatum, zij moeten zich houden aan hun afspraak.
Dit is pure commercie, geld verdienen op alle mogelijke manieren. Dit getuigt van walgelijke gebruiken en pure discriminatie, zoals vele ernstig zieke mensen ervaren, je wordt simpelweg afgeschreven.

Datum van ervaring: 06 februari 2024

Geplaatst op: 06-02-2024
Laatst bewerkt op: 06-02-2024
Geschreven door: Tom K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een schande

We hebben twee bongobonnen voor een weekendje met honden , toch ter waarde van 200 €.
Maar boeken voor een weekendje lukt gewoon niet naar het hotel van onze keuze. Terwijl het hotel zelf zegt dat dit bongo zelf is want er is die periode nog plaats genoeg en we zijn welkom.
Dan krijg je een chatbox die nietszeggende antwoorden geeft bij bongo maar geen telefoonnummer.
Wat zijn dat voor prutsers daar bij Bongo. Moest ik zo werken was ik al lang ontslagen.
Nooit of nooit kopen we nog bongobonnen en als cadeau krijgen ze alles terug mee.
Bende amateurs

Geplaatst op: 26-01-2024
Laatst bewerkt op: 26-01-2024
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer klantonvriendelijk bij veropen bon

Bon ter waarde van 150 EUR was verlopen, total geen empathie of een oplossing aandragen. Uw fout, wij volgen de procedures, had u maar tijdig moeten inwisselen.
NOOIT meer BONGO!!!

Geplaatst op: 15-01-2024
Laatst bewerkt op: 15-01-2024
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Bongo bon gekregen tgv verjaardag

Oef! Mijne Bongobon tijdig gebruikt maar zoals iemand al eerder aangaf: een vergiftigd geschenk: Een Bongobon voor een romantsch etentje; op het eten viel niets aan te merken maar dure supplementen voor 2 glaasjes extra wijn, klein flesje water en 1 koffie: 33,50 euro en dit cash betalen!! Zo is er geen spoor terug te vinden van wat je betaalde!
Ik weiger in de toekomst een Bongobon te ontvangen!

Geplaatst op: 20-11-2023
Laatst bewerkt op: 20-11-2023
Geschreven door: Symi V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon puur bedrog.

Bongo is bedrijf dat nul komma nul rekening houd met hun klanten, enige wat telt is zoveel mogelijk geld incasseren met verkoop van bonnen en nul service leveren.
Heb twee Bongobonnen, eentje voor 1-2 nachten in Barcelona en een 3 daagse in Hotel intercontinentaal Wenen.
Deze van Barcelona was een omruiling hiervoor 17,95 euro bijbetaald, bij reserveren van hotel die uit 6 mogelijkheden bestaat zijn er 3 hotels die niet meer samenwerken met Bongo en de resterende hebben amper beschikbaarheid om te reserveren, januari en februari.... rest van het jaar niet mogelijk.
Bon voor Wenen is nog geldig tot 03/2026 maar jammer genoeg werkt hotel niet meer samen met Bongo en is antwoord van Bongo je kunt deze omruilen, m.a.w een nieuwe bon kiezen waarvoor je moet bijbetalen...
Dit zijn gewoon afzetpraktijken en bedrog naar klanten toe.
Voor ons is het alleszins laatste keer dat wij een Bongobon kopen en aan alle familie en vrienden geven we advies om dit ook niet meer te doen, zo een bedrog firma.

Geplaatst op: 29-11-2023
Laatst bewerkt op: 29-11-2023
Geschreven door: Manfred J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Het werkt niet, geprobeerd om een sauna te reserveren, mijn sauna kon niet na telefonisch contact een bon gekregen die ik kon gebruiken bij het reserveren dat zou werken , alles ingevuld, nu blijkt dat ik gewoon het volle pond betaal dus 2x . De kinderen hebben de eerste bon betaald, ik de tweede reservering. En heb niks ontvangen geen e tickets helemaal niks dus twee keer betalen en niks leveren.

Geplaatst op: 24-11-2023
Laatst bewerkt op: 24-11-2023
Geschreven door: Petra P.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gastronomisch dineren in een bistro die dan zelf zegt geen gastronomische keuken te hebben

Avanti staat als keuze voor een gastronomisch Bongo diner waarde 100€ terwijl ze zelf zeggen dat niet te kunnen aanbieden. Vertrekken kon niet meer want de bon was al gescand voor de bestelling. Voorgerecht = enkele neetjes stokbrood met kaas en even in de oven gezet of ontdooide scampis gegaard in het ijsnat met wat stukjes knoflook. Het hoofdgerecht een smakeloze pizza met verbrande korst en een taaie bodem. Simpel dessert zonder keuze mogelijkheid. Niet te vergeten, onvriendelijke dienster.
Zij bieden ook 3 gangen diners aan voor 27€pp met meer keuzemogelijkheden dan de gastronomische bon van Bongo! Wij begrijpen dat niet niet en voelen ons terecht bedrogen.

Geplaatst op: 30-10-2023
Laatst bewerkt op: 30-10-2023
Geschreven door: Marc N.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Mensen koop geen cadeaubon van Bongo.
Wij hebben van onze kinderen een luxe wellness weekend gekregen en eenmaal aangekomen bij Silva Hotel Spa Balmore bleek van het luxe wellness weekend totaal geen sprake. Je kon het alles behalve een luxe wellness noemen, alles is stuk, oud en vies. 2 hele kleine sauna's en de jacuzzi was defect en zoals eerder vermeld, alles is stuk, oud en vies. Wij hebben besloten om naar huis te gaan, zo erg was het. Na het gemeld te hebben komt Bongo ons op geen enkele manier tegemoet, echt schandalig......we zijn ons geld kwijt en hebben hier helemaal niets voor terug! Ik wil jullie echt waarschuwen, koop niet bij Bongo!

Geplaatst op: 12-10-2023
Laatst bewerkt op: 12-10-2023
Geschreven door: Dineke D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al 7 weken wachten op een terugbetaling

Al 7 weken aan t,wachten op een terustorting van 75 € nog steeds niet ontvangen, Al 4 keren telefonisch contact gehad en belooft geen resultaat.

Geplaatst op: 22-09-2023
Laatst bewerkt op: 22-09-2023
Geschreven door: Rene W.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Bij registreren bon wordt de ingevulde en (echt juiste) postcode niet geaccepteerd, wat je ook probert: grote/kleine letter, volgorde omdraaien, alleen de letters. Gebeld, na 36 min wachten gestopt. Je hoort alleen "we helpen u zsm". Het zou helpen als je bijv. hoort: er zijn nog (zoveel) wachtenden voor u/het is erg druk, probeer het later/of na bijv. 15 min wachttijd we bellen u terug. De chatbot helpt ook niet snapt de vraag niet, zegt alleen dat ze veel telefoons en email krijgen (raden waarom .....?)

Geplaatst op: 15-08-2023
Laatst bewerkt op: 15-08-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bonnen vervallen en dus waardeloos!

Vervaldatum staat niet op de doos vermeld; daarvoor moet je inloggen. Bonnen waren na verhuis in een verkeerde doos blijven liggen en bij terugvinden was het te laat om ze om te ruilen of verlengen.
Jammer dat je dan bij je review ook nog 2/10 moet geven voor 0,0 service!
Oneerlijke praktijken!

Geplaatst op: 22-07-2023
Laatst bewerkt op: 22-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boeken met bongo = de slechtste kamer krijgen

Een paar jaar geleden met een bongobon "overnachten in een kasteel" naar Frankrijk geweest. Toen we aan de receptie stonden gingen de mensen voor ons naar hun kamer "in" het kasteel. Wij, met onze bongo geboekt, werden in een bijgebouwtje naast het kasteel gestoken.
Dus voor ons " geen overnachting in een kasteel" ...echt een grote teleurstelling.
Nu hebben we nog eens met een bongobon "3 dagen aan zee" geprobeerd...
In een 4 sterren hotel in Oostende, waar we in een warme kamer vlak onder het dak werden gestoken, zonder airco.
Toen ik dat ging zeggen aan de receptie waarom er geen airco is op deze kamer, kreeg ik te horen dat dit normaal is als je geboekt hebt met een bongobon.
Dus dit was de laatste keer dat ik nog gebruik maak van een bongobon.
Ik heb ook al iedereen verwittigt dat ze nooit of nooit nog een bongobon moeten geven aan mij.
Slechtste cadeau dat je kan krijgen!!

Geplaatst op: 12-07-2023
Laatst bewerkt op: 12-07-2023
Geschreven door: Bart V.

6 / 10
4/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit hoop ik nog een bongo bon te krijgen!

Het hotel was slecht. Moeilijk ook om iets te boeken. Vergiftigd geschenk! Niet doen mensen.

Geplaatst op: 04-07-2023
Laatst bewerkt op: 04-07-2023
Geschreven door: Isabelle D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste cadeau ooit!

Waardebon blijkt niks waard!!! Gekocht niet in te voeren bij winkelmand dus geen korting. Werknemers kunnen de bon niet valideren. Dus : Geld kwijt, niks verwend!
KOOOOOP DIT NIET

Geplaatst op: 28-07-2023
Laatst bewerkt op: 02-08-2023
Geschreven door: Lieve B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Teleurgesteld

Wij hadden op 13/5 een meet en greet met Alpaca¨s incl. fotoshoot.Na enkele weken vroeg ik wanneer wij deze zouden ontvangen, eerst kreeg ik te horen pc stuk . Eergisteren 4/7 nog maar eens bericht gestuurd Nu zouden wij zogezegd mail ontvangen hebben op 15/6 en foto s via wetransfer. Ik vind hier niets van terug en op vraag van alles opnieuw door te sturen krijgen wij geen gehoor.

Geplaatst op: 06-07-2023
Laatst bewerkt op: 06-07-2023
Geschreven door: Marie S.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Gestort geld dat er opeens niet meer is ...

Een bon aangekocht net voor de corona perikelen. Tal van keren moeten bellen voor te verlengen. Uiteindelijk geswitcht naar een duurdere bon, bijbetaald voor een familieweekend. Omdat er niets meer beschikbaar was werd er aangeraden om deze bon om te zetten naar een cadeaubon.
Net gebeld om deze cadeaubon te verzilveren maar zonder succes. Uw cadeaubon is verlopen, deze is maar 6 mnd geldig, een bongo bon is 3 jaar geldig... Waarom heb ik dan moeten bellen om de eerste bon te verlengen ?
Is mijn geld dan verdwenen na 6 maanden ?
Een regelrechte schande !!! Bij Expedia was mijn bon 1,5 jaar vervallen en hier kreeg ik een nieuwe... Hebben zij dan ander geld ontvangen ?

Geplaatst op: 15-06-2023
Laatst bewerkt op: 15-06-2023
Geschreven door: Christof M.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Bongo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
17 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bongo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 73 beoordelingen geplaatst over Bongo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,6 gekregen, waarbij 16% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bongo actief?

Bongo is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bonnen en giftcards , cadeaus en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bongo reviews? Dan kunt u naar de website van Bongo gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie